Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim misafirlerim gelemedi yolda tekerleri patladı Gerçekten şu hamileliğimde çok kendimden korkmaya başladım istemediğim bir şey olduğu zaman gerçekten olmuyor😅 ama benim için pek iyi olmadı boşuna hazırlanmış oldum eşimide arkadaşlarının yanına göndermiştim evde de boşuna tek başıma kalmış oldum yani😑

Rahatlamıştım doktorun konuşmasından sonra. Başka tanıdık doktor var yanına girmiş tanımamış onu. Tansiyonu 17 deymiş hala. Demiş ki ikinci pıhtı atabilir. Neden tansiyonu düşürmüyorlar anlamadım. Modum düştü tekrardan 🥺 hep derdi ki Allahım aklımı alma 🥺
Allah şifa versin geçmiş olsun canım 🤲🏼

Rahatlamıştım doktorun konuşmasından sonra. Başka tanıdık doktor var yanına girmiş tanımamış onu. Tansiyonu 17 deymiş hala. Demiş ki ikinci pıhtı atabilir. Neden tansiyonu düşürmüyorlar anlamadım. Modum düştü tekrardan 🥺 hep derdi ki Allahım aklımı alma 🥺
Kalbini ferah tut kuzum 🤲🏻

Benim misafirlerim gelemedi yolda tekerleri patladı Gerçekten şu hamileliğimde çok kendimden korkmaya başladım istemediğim bir şey olduğu zaman gerçekten olmuyor😅 ama benim için pek iyi olmadı boşuna hazırlanmış oldum eşimide arkadaşlarının yanına göndermiştim evde de boşuna tek başıma kalmış oldum yani😑
Vardır her şeyde bir hayır.
:KK54:

Çamaşırlar bugun bitmeyecek.
Yastıklar, nevresimler, kendi çamaşırlarımız vs yıka kurut katla yine de bitmedi

Mutfak toplu

Çocuklar okula hazır

Çay içiyoruz ama yanında bişey yok.
Günlerdir misafir sebebiyle çayın yancıları vardı bugun boş olunca canım istemedi 😏

Ütü var ama yapacak mecalim yok

Çocuklar uyusun ben de sızar kalırım bugun

Uzun zamandır yazmıyordum baya destan olucak :-) :-)

Hadi bakalım hazırsanız kemerleri bağlayın uçuşa geçiyoruz :KK55::KK55::KK31::KK31:

🍀 Sabah 6 da uyandim

🍀Kahvaltı telaşı herkes uyandı yedik içtik

🍀Saat 8 de kimse evde yoktu hatta annem babam bile

🍀Ben ise koyuldum Ben Elenora :KK23::KK37::KK36::KK6:

🍀Bütün nevresim çarşaf yastık kılıfı atıldı makine 4 kez 1 saatlik kısa program da yıkandı

🍀Makine çalışırken odalar havalandı süpürüldü tozlar alındı

🍀Koltuk kanepe altları silindi pencereleri silmedim çünkü hava bulanıklığı

🍀Sonra mutfağa geçtim en dağınık yere dolapların içi birbirine girdi buzdolabı öyle

🍀Bütün dolapları düzenledim sildim

🍀Buzdolabı temizledim

🍀Mutfak halisini oturma odası halisini benim odanın halısı yolluk yıkamaya gidecek yarın

🍀Büyük banyo ve küçük wc yi temizledim köpük köpük

🍀Vestiyeri duzledim antreyi sildim kapıları sildim

🍀Odama gectim yazlık kışlık duzledim vereceklerin vardı ayırdım

🍀Sonra bir fırtına cıktı koştur koştur çamaşırları topladım ardından bir yağmur indi göz gözü görmüyor

🍀Halıları topladığım yerlere yedekleri vardı onları serdim

🍀Mutfak tul perde ve oturma odasının tül perdesini yıkadım biraz önce taktım

🍀Şükür isim bitti bir duşa girdim dondum kombiyi artırdım

🍀Çay yaptım kahvaltı gibi hazırlayıp icicem yiyecem hiç bir şey yemedim sabahtan beri

🍀Annem babam da biraz önce geldiler

🍀Ve yorgunluktan ölümle kalım arası bir yerdeyim

🥰🥰😇😊❤❤Ama iş bitti şükür 🥰🥰😇😊❤❤

Son düzenleme:
Günümü atlattım çok şükür. Son misafir de biraz önce gitti. Gün içinde bulaşık falan uğraştım ama asıl uğraş şimdi başlıyor sanırım. Misafir gelmeden ayrı gidince ayrı temizlik😀
Son misafir biraz erken gitmiş

Uzun zamandır yazmıyordum baya destan olucak :-) :-)

Hadi bakalım hazırsanız kemerleri bağlayın uçuşa geçiyoruz :KK55::KK55::KK31::KK31:

🍀 Sabah 6 da uyandim

🍀Kahvaltı telaşı herkes uyandı yedik içtik

🍀Saat 8 de kimse evde yoktu hatta annem babam bile

🍀Ben ise koyuldum Ben Elenora :KK23::KK37::KK36::KK6:

🍀Bütün nevresim çarşaf yastık kılıfı atıldı makine 4 kez 1 saatlik kısa program da yıkandı

🍀Makine çalışırken odalar havalandı süpürüldü tozlar alındı

🍀Koltuk kanepe altları silindi pencereleri silmedim çünkü hava bulanıklığı

🍀Sonra mutfağa geçtim en dağınık yere dolapların içi birbirine girdi buzdolabı öyle

🍀Bütün dolapları düzenledim sildim

🍀Buzdolabı temizledim

🍀Mutfak halisini oturma odası halisini benim odanın halısı yolluk yıkamaya gidecek yarın

🍀Büyük banyo ve küçük wc yi temizledim köpük köpük

🍀Vestiyeri duzledim antreyi sildim kapıları sildim

🍀Odama gectik yazlık kışlık duzledim vereceklerin vardı ayırdım

🍀Sonra bir fırtına cıktı koştur koştur çamaşırları topladım ardından bir yağmur indi göz gözü görmüyor

🍀Halıları topladığım yerlere yedekleri vardı onları serdim

🍀Mutfak tul perde ve oturma odasının tül perdesini yıkadım biraz önce taktım

🍀Şükür isim bitti bir duşa girdim dondum kombiyi artırdım

🍀Çay yaptım kahvaltı gibi hazırlayıp icicem yiyecem hiç bir şey yemedim sabahtan beri

🍀Annem babam da biraz önce geldiler

🍀Ve yorgunluktan ölümle kalım arası bubir r yerdeyim

🥰🥰😇😊❤❤Ama iş bitti şükür 🥰🥰😇😊❤❤
MaaşaAllah paremmm dinleneydin bu gün zaten yoruldun bir haftadır. bir günde neden bu kadar yordun kendini. Ellerine sağlık 😍 :nazar:

Geldim artık buralardayım inşallah. Nasılsın görüşmeyeli çok uzun zaman oldu.

Hamdolsun anka hayat telaşları koşturmalar çoluk çocuk öyle gidiyoruz sen nasılsın

X