golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Geçmiş olsun ya Allah korusun.İyi öğlenler canlarım. Dün akşam oğlan oyun oynarken plastik tamir aleti vardı onu gözüne değdirdi. Kanlandı sonra sabah hastaneye gittik. Neyseki önemli bir şey yokmuş kılcal damar çatlamış sadece.
Eve geldik kahvaltı yaptık
Kahvaltıyı topladım
Halılarım geldi evi tekrar süpürdüm halıları serdim
Mutfak masa sandalyelerini sildim
Makineye çamaşır attım
Evet valla aynen öyle oldu hiç bir tane yorumum bile mi beğenilmez ayıp ama yaYine bir konuda mesajlarını beğenmedim diye başka konuda ki mesajlarımı beğenmeyen bir üye ,ah canım ya o konuya yazmadım orada beğenmedim atamadın şiştin değil mi
O konuda ki hiçbir yorumunu beğenmedim yapacak bir şey yok
Geçmiş olsunİyi öğlenler canlarım. Dün akşam oğlan oyun oynarken plastik tamir aleti vardı onu gözüne değdirdi. Kanlandı sonra sabah hastaneye gittik. Neyseki önemli bir şey yokmuş kılcal damar çatlamış sadece.
Kahvaltıyı topladım
Makineye çamaşır attım
Aa çok geçmiş olsun canım önemli birşey olmamasına sevindim.İyi öğlenler canlarım. Dün akşam oğlan oyun oynarken plastik tamir aleti vardı onu gözüne değdirdi. Kanlandı sonra sabah hastaneye gittik. Neyseki önemli bir şey yokmuş kılcal damar çatlamış sadece.
Kahvaltıyı topladım
Makineye çamaşır attım
Aynen canım işten geldim elim kolum kalkmıyor evde bir sürü işim var ama ruhum tuhafBartın' daki facia çok sarstı beni, ne ilk ne de son ama her seferinde ruhum yaralanıyor. Tam da Germinal' i okurken, günlerdir ekmek nasıl taştan çıkarılıyorun muhasebesini yaparken haber beni darmadağın etti. Kendimi işe vurdum sabahtan beri indirdim kaldırdım evi detayları yazmayacağım böyle bir günde ama açılmadı içimdeki kasvet. Eski bir dostum var, onu davet ettim, çok güzel Kuran okur, okuyup, dua edip biraz rahatlamaya çalışacağım, haberleri de izlemiyorum artık, toparlanmam lazım, çok çok üzgünüm, Rabbim geride kalanlara dayanma gücü versin, hayal bile edemiyorum
Tekrar geçmiş olsun, iyi olmasına çok sevindim bebeğinizin. Dediğiniz gibi ek gıdadan kaynaklı da olabilir. İnşallah bir daha tekrarlamaz ama alerji durumu için üç gün kuralı ile devam edebilirsiniz.
Geçmiş olsun canım ❤
Hepinize tesekkur ederim bugun gayet iyiyiz, ek gida dokundu kizcagizaGeçmiş olsun canım neyi var
Amin, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.Bartın' daki facia çok sarstı beni, ne ilk ne de son ama her seferinde ruhum yaralanıyor. Tam da Germinal' i okurken, günlerdir ekmek nasıl taştan çıkarılıyorun muhasebesini yaparken haber beni darmadağın etti. Kendimi işe vurdum sabahtan beri indirdim kaldırdım evi detayları yazmayacağım böyle bir günde ama açılmadı içimdeki kasvet. Eski bir dostum var, onu davet ettim, çok güzel Kuran okur, okuyup, dua edip biraz rahatlamaya çalışacağım, haberleri de izlemiyorum artık, toparlanmam lazım, çok çok üzgünüm, Rabbim geride kalanlara dayanma gücü versin, hayal bile edemiyorum
Tek tesellimiz bu zaten, iş hayatında pek işe yaramıyor amaBenim annem ve 2 ablamda senin boylarda yaşlarını daha küçük gösteriyorlar.
Ben ilk çocuğumda 1.63 ken doğum yaptıktan sonra veya hamileyken 1.64 oldum uzamışım.
Kızı da doğurduktan sonra 37 iken 38 oldu ayak numaram.
3.cü de artık burnum iyice büyür diyorum.
2 çocukla ne uzadım ne kısaldım. Kilo artışı ile ayağın büyüdüğü doğru.20 cm uzayabileceğimi bilsem yine doğurmam63 kalayım ben
Geçmiş olsun canımİyi öğlenler canlarım. Dün akşam oğlan oyun oynarken plastik tamir aleti vardı onu gözüne değdirdi. Kanlandı sonra sabah hastaneye gittik. Neyseki önemli bir şey yokmuş kılcal damar çatlamış sadece.
Kahvaltıyı topladım
Makineye çamaşır attım
Geçmiş olsun ya Allah korusun.
Geçmiş olsun
golgefeslegeni geçmiş olsun. Önemli bir şey olmamasına çok sevindim.
1 kere daha olmuştu böyle ama o zaman hem kendiliğinden olmuştu hem de daha topikte değildim sankiAa çok geçmiş olsun canım önemli birşey olmamasına sevindim.Sanki bi daha böyle birşey olmuştu yanlış mi hatırlıyorum ben
Geçmiş olsun canım
Kahvaltıyı topladım
Makineye çamaşır attım
Bunca yıl hiç bir şey değişmemiş dünyada; madenciler, ağır işçiler, denizciler , metal işçileri,askerler, polisler yani ekmeği çok ağır şartlarda kazanan kesim halen ölerek çalışıyor. Bu tür olaylar beni çok etkiliyor, günlerce toparlanamıyorumAmin, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
Emile Zola/ Germinal gerçekten çok sarsıcı bir kitap, son bölümde göçükte galeride mahsur kalıp deri kemeri dilimleyip yedikleri bölümde yaşadığım bulantı hissini 20 yıl geçse de unutmam mümkün değil
Benim de haberim yoktu görünce mahvoldum Allah sabır versin ailelere.Bartın' daki facia çok sarstı beni, ne ilk ne de son ama her seferinde ruhum yaralanıyor. Tam da Germinal' i okurken, günlerdir ekmek nasıl taştan çıkarılıyorun muhasebesini yaparken haber beni darmadağın etti. Kendimi işe vurdum sabahtan beri indirdim kaldırdım evi detayları yazmayacağım böyle bir günde ama açılmadı içimdeki kasvet. Eski bir dostum var, onu davet ettim, çok güzel Kuran okur, okuyup, dua edip biraz rahatlamaya çalışacağım, haberleri de izlemiyorum artık, toparlanmam lazım, çok çok üzgünüm, Rabbim geride kalanlara dayanma gücü versin, hayal bile edemiyorum
Aynen öyle canım geçen mahallemizde inşaattan düşen bi genç vefat etti benim yaşımda daha çok gençmişBunca yıl hiç bir şey değişmemiş dünyada; madenciler, ağır işçiler, denizciler , metal işçileri,askerler, polisler yani ekmeği çok ağır şartlarda kazanan kesim halen ölerek çalışıyor. Bu tür olaylar beni çok etkiliyor, günlerce toparlanamıyorum
Emile Zola okudum seviyorum kalemini.Amin, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
Emile Zola/ Germinal gerçekten çok sarsıcı bir kitap, son bölümde göçükte galeride mahsur kalıp deri kemeri dilimleyip yedikleri bölümde yaşadığım bulantı hissini 20 yıl geçse de unutmam mümkün değil