Geçmiş olsun canım neyi varDegiltabak canagi masada birakip kizi acile goturduk geldik, simdi bsyler atistirip ondan sonra toparliycam mutfagi
Amin negom ,geceden beri başım ağrıyor Rabbim yardımcıları olsun.Bugün hüzünlü bir gün Allah rahmet eylesin vefat eden madencilere ,ailelerine dayanma gücü versin üzgünüm
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
Bebekler için olanı var demek ki. İlk kez duydum bendeBebek icin soyledi doktor ben ona sasirdim. Bebekler de kullanabiliyor mu acaba ?
AminBugün hüzünlü bir gün Allah rahmet eylesin vefat eden madencilere ,ailelerine dayanma gücü versin üzgünüm
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
Amin insallah Rabbim yardimcilari olsunBugün hüzünlü bir gün Allah rahmet eylesin vefat eden madencilere ,ailelerine dayanma gücü versin üzgünüm
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
Cok gecmis olsun jes sevindim hastanede kalmamaniza, bu illet ayni havluyu kullaninca bile geçiyor. Rabbim sifa versin hepinizeCanlar öyle yorulmustum ki saat 8 de yattik ailecek simdi gözümü acabildim. Allaha şükür ki hastanede kalmadik gerek yok dedi doktor. Sonuçlar istedigimiz gibi dedi. Birkac deger yuksek dusuk ama oda hastalik zamaninda normal. Ishal devam eder bi kac gun normaldir dedi. Sen susuz birakma iste pure yedir vs dedi seruma bulanti ilaci enjekte etmislerdi o iyi geldi sanirim bin sukur aksam azicik da olsa icti mamasini. Yine de korkuyorum fazla vermeye kusmasin diye.
Hemsire doktor da salgin var dedi kimi rota kimi baska kimi de ishal kusma salgini diye geciyor. Yani temizlik hijyen onemli sana da bulasmis dedi. Emzigi bu hep bana ikram ederdi essoglusu beni de hasta etti
Peanepefectus buda salgin iceriginde varmis mikrop mideye girip florayi bozuyormus. Doktor da bu sebeple probiyotik kullan dedi
Dünden beri o kadar üzgünüm ki nego ağlıyorum her gördükçe aileler kapıda bekliyor. Rabbım içeride kalanlara sağ çıkmayı nasip etsinBugün hüzünlü bir gün Allah rahmet eylesin vefat eden madencilere ,ailelerine dayanma gücü versin üzgünüm
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
Yaa ben görmedim bu haberi hemen bakıyorumDünden beri o kadar üzgünüm ki nego ağlıyorum her gördükçe aileler kapıda bekliyor. Rabbım içeride kalanlara sağ çıkmayı nasip etsin
Evet yaşımı göstermiyorum öyle diyorlarBenim annem ve 2 ablamda senin boylarda yaşlarını daha küçük gösteriyorlar.
Amin negom. Rabbim içerde kalanlara da sağ salim kurtulmayı nasip etsinBugün hüzünlü bir gün Allah rahmet eylesin vefat eden madencilere ,ailelerine dayanma gücü versin üzgünüm
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili