Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sevindim adınıza canım çok geçmiş olsun.❤Allah beterinden korusun çocuk hastalanınca dünya duruyor sanki başka hiçbir şeyle ilgilenemiyorsun.
Sen bu ara bol bol yoğurt turşu kefir yersin tabi alerji de geçtiyse.

Topladım makine çalıştı oğlana bir saat oyun kavgasi yaptım öyle yattim

Dün girmedim siteye.
Dünkü yapılanlar:
Sabah kahvaltı.
Babayla büyük oglan yolcu edildi.
Makine boşaldı.
Mutfak toplandı bul. makineye yerleşti.
Kek yapıldı.
Küçük oğlanın nazi çekildi.
Acik renkliler ve siyahlar olmak uzere 3 makine çamaşır yıkandı.( biri de silikon yastık )
Çamaşır asıldı.
Küçüğe beslenme büyük oglana parkta yemesi için birşeyler hazırladı
Küçüğe okula birakip exra büyüğün ben onu yemem nazi da çekildi ( ALLAH yemeyen hatta normalde yediği birseye bile sorun çıkaran çocuklari duzeltsin inşallah)
Okul çıkışı arkadaşla hasbihal edildi.
Ece gelip büyüğe yemek yapıldı.
Akşam yemeğine türlü ve pilav yapıldı.
Dolaptaki erikler marmelat yapıldı.
7 parça dikilecek vardı dikildi ( başgan allahini seversen odeve sayiver kavga kiyametten evi süpüremedim valla
Akşam yemeği yendi.
Mutfak toplanip makine çalıştırıldı.
Ocak vs. Silindi.
Ve ben finiş

Geçmiş olsun. İnşallah iyidir kızınız.

Geçmiş olsun ya şu sıra herkes hasta çoluk çocuk

Allah şifa versin Umarım önemli birşeyi yoktur şimdi nasıl küçük hanım?
Kızlar çok teşekkür ederim minnakım Çok şükür iyi şu anda birdenbire sadece kusması oldu ek gıdaya yeni geçtik sanırım verdiğim bir şey dokundu inşallah bir daha tekrarlamaz tüm hastalara Rabbim şifa versin inşallah❤

Jes iyi olmanıza çok sevindim. İnşallah sen de bebeğin de iyi olursunuz bir an önce.

Tekrar geçmiş olsun, iyi olmasına çok sevindim bebeğinizin. Dediğiniz gibi ek gıdadan kaynaklı da olabilir. İnşallah bir daha tekrarlamaz ama alerji durumu için üç gün kuralı ile devam edebilirsiniz.

Geçmiş olsın❤ reflor probiyotik. Büyük kızıma kullanmıştım . Anında kesiyo isali

Geçmiş olsun canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…