Sevindim adınıza canım çok geçmiş olsun.Canlar öyle yorulmustum ki saat 8 de yattik ailecek simdi gözümü acabildim. Allaha şükür ki hastanede kalmadik gerek yok dedi doktor. Sonuçlar istedigimiz gibi dedi. Birkac deger yuksek dusuk ama oda hastalik zamaninda normal. Ishal devam eder bi kac gun normaldir dedi. Sen susuz birakma iste pure yedir vs dedi seruma bulanti ilaci enjekte etmislerdi o iyi geldi sanirim bin sukur aksam azicik da olsa icti mamasini. Yine de korkuyorum fazla vermeye kusmasin diye.
Hemsire doktor da salgin var dedi kimi rota kimi baska kimi de ishal kusma salgini diye geciyor. Yani temizlik hijyen onemli sana da bulasmis dedi. Emzigi bu hep bana ikram ederdi essoglusu beni de hasta etti
Peanepefectus buda salgin iceriginde varmis mikrop mideye girip florayi bozuyormus. Doktor da bu sebeple probiyotik kullan dedi
Günaydınn canım...☺Yağışlı bir günden günaydın
Bende gidiyorum durmamm gayriiiii
Topladım makine çalıştı oğlana bir saat oyun kavgasi yaptım öyle yattimDıt dı dı dıttt mutfaklar toplu muuuu
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
Migrenben
@ATTRAENTE
S Sifayildizi
@fridabaci
Oysaki bu gün salonun camlarını silmeyi planlıyordumGünaydınn canım...☺
Bizim burada ha yağdı ha yağacak gibiydi hiç yağmadı
Geçmiş olsun. İnşallah iyidir kızınız.
Geçmiş olsun ya şu sıra herkes hasta çoluk çocuk
Kızlar çok teşekkür ederim minnakım Çok şükür iyi şu anda birdenbire sadece kusması oldu ek gıdaya yeni geçtik sanırım verdiğim bir şey dokundu inşallah bir daha tekrarlamaz tüm hastalara Rabbim şifa versin inşallah❤Allah şifa versinUmarım önemli birşeyi yoktur şimdi nasıl küçük hanım?
Refloru ishal için kullanmıştım bayağda güzel kesmişti jesim
Kusma için metpamit varsa al
Bebek icin soyledi doktor ben ona sasirdim. Bebekler de kullanabiliyor mu acaba ?İshal için anında etki ediyor
Jes iyi olmanıza çok sevindim. İnşallah sen de bebeğin de iyi olursunuz bir an önce.Canlar öyle yorulmustum ki saat 8 de yattik ailecek simdi gözümü acabildim. Allaha şükür ki hastanede kalmadik gerek yok dedi doktor. Sonuçlar istedigimiz gibi dedi. Birkac deger yuksek dusuk ama oda hastalik zamaninda normal. Ishal devam eder bi kac gun normaldir dedi. Sen susuz birakma iste pure yedir vs dedi seruma bulanti ilaci enjekte etmislerdi o iyi geldi sanirim bin sukur aksam azicik da olsa icti mamasini. Yine de korkuyorum fazla vermeye kusmasin diye.
Hemsire doktor da salgin var dedi kimi rota kimi baska kimi de ishal kusma salgini diye geciyor. Yani temizlik hijyen onemli sana da bulasmis dedi. Emzigi bu hep bana ikram ederdi essoglusu beni de hasta etti
Peanepefectus buda salgin iceriginde varmis mikrop mideye girip florayi bozuyormus. Doktor da bu sebeple probiyotik kullan dedi
Tekrar geçmiş olsun, iyi olmasına çok sevindim bebeğinizin. Dediğiniz gibi ek gıdadan kaynaklı da olabilir. İnşallah bir daha tekrarlamaz ama alerji durumu için üç gün kuralı ile devam edebilirsiniz.Kızlar çok teşekkür ederim minnakım Çok şükür iyi şu anda birdenbire sadece kusması oldu ek gıdaya yeni geçtik sanırım verdiğim bir şey dokundu inşallah bir daha tekrarlamaz tüm hastalara Rabbim şifa versin inşallah❤
Geçmiş olsın❤ reflor probiyotik. Büyük kızıma kullanmıştım . Anında kesiyo isaliCanlar öyle yorulmustum ki saat 8 de yattik ailecek simdi gözümü acabildim. Allaha şükür ki hastanede kalmadik gerek yok dedi doktor. Sonuçlar istedigimiz gibi dedi. Birkac deger yuksek dusuk ama oda hastalik zamaninda normal. Ishal devam eder bi kac gun normaldir dedi. Sen susuz birakma iste pure yedir vs dedi seruma bulanti ilaci enjekte etmislerdi o iyi geldi sanirim bin sukur aksam azicik da olsa icti mamasini. Yine de korkuyorum fazla vermeye kusmasin diye.
Geçmiş olsun canım ❤Kızlar çok teşekkür ederim minnakım Çok şükür iyi şu anda birdenbire sadece kusması oldu ek gıdaya yeni geçtik sanırım verdiğim bir şey dokundu inşallah bir daha tekrarlamaz tüm hastalara Rabbim şifa versin inşallah❤