- 8 Aralık 2011
- 44.059
- 153.825
Seni doldurmak gibi olmasın ama annenin şunu demesi gerekmez mi o bu yıl rahatsız malum hamile çok yoruldu görmek istiyorsanız ben çağırayım görün" demesi gerekir...Sabah ki o mutlu huzurlu halimleden şuan eser yok eşimle ne güzel kahve içtik film izliyor keyif yapacaktık bütün gün babam aradı 2 senedir görüşmediğim yengem yarın evine dönüyormuş abimin düğünü için gelmişti onları çaya çağır küslük yapma dedi zaten ginlerdir annemde beni yedi bitirdi çağır diye kaç gündür annelerin evinde koşturdum üstüne bide misafir ki sevmediğim görüşmediğim biri bir kereye mahsus diye tamam dedim sussunlar diye kalktım evi toparladım birşeyler hazırladım şuan beklıyorum gelmelerini oturup ağlasam ağlarım bekarlığım hep ona buna hizmetle geçti evlendim gene kurtulamadım çok sıkıldım herşeyden hamileliğim boyunca ailem de dahil kimseden destek görmedim ama hep onlar benden beklentide yorgunum çok
Böyle bir durumda Bana desler kalk gidelim nereye gidiyoruz hem düğünleri vardı hem hamile gördük görüştük zaten derdim.