Düzenli Evimiz & Hayatımız

Seni doldurmak gibi olmasın ama annenin şunu demesi gerekmez mi o bu yıl rahatsız malum hamile çok yoruldu görmek istiyorsanız ben çağırayım görün" demesi gerekir...

Böyle bir durumda Bana desler kalk gidelim nereye gidiyoruz hem düğünleri vardı hem hamile gördük görüştük zaten derdim.

Eve düştük eve geldim sofrayı kurduk yemek yendi sofrayı topladım pazardan aldıklarım yeşilik sebzeler var balkona koydum yarın ayıklar dolaba yeleştiririm
Şimdi çamaşır makinesini çalıştırdım kuruyanları katlayıp yerleştireceğim
Biraz ortalık toplarım
Akşam çayında gelirim yine

Çok geçmiş olsun swetimm Rabbim tez günde kalıcı şifalar versin

Allah şifa versin

Geçmiş olsun Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah

Hayır diyememek zor. Ben yeni evliyken annemgil cok yapardı başkaları icin resmen bana laf söylerlerdi simdi demiyolar ama ben her fırsatta bu yaptıklarını hatırlatıyorum. Yorgunum kimseyi cagıracak halim yok de bi dahaki sefere annen baban sana ne kadar küsebilir sonrada alısırlar bu tavrına bence
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin

sweetgirlcandy geçmiş olsun sweet Allah beterinden saklasın. Yaşlılık işte

Çok geçmiş olsun swetimm Rabbim tez günde kalıcı şifalar versin

Allah şifa versin

Geçmiş olsun Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Amin Allah razı olsun hepinizden

Doktor muhtemelen ilacı düşük geliyor artık. Tek seferde yükselen tansiyonda pıhtı vs olmaz. Öncesinde de yükselmiştir demiş. Baş ağrısı falan oluyor kadında ama inatlar gitmiyor doktora resmen

Ah efserim herkes senin gibi ince düşünceli olsa keske
Sıkma canını sen misafirini ağırla annenlede sinirin geçtikten sonra konuş kırmadan dökmeden
Tamam canım
Haklısın aynen

Çok geçmiş olsun

Mutfak toplu

Markete gitcez alışveriş yapcaz. Sonra onları yerleştiririm sanırım.
Bugün de modum çok düşük istesemde düzeltemiyorum moralimi. Bu huyumdan nefret ediyorum

Allah şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…