Seni doldurmak gibi olmasın ama annenin şunu demesi gerekmez mi o bu yıl rahatsız malum hamile çok yoruldu görmek istiyorsanız ben çağırayım görün" demesi gerekir...Sabah ki o mutlu huzurlu halimleden şuan eser yok eşimle ne güzel kahve içtik film izliyor keyif yapacaktık bütün gün babam aradı 2 senedir görüşmediğim yengem yarın evine dönüyormuş abimin düğünü için gelmişti onları çaya çağır küslük yapma dedi zaten ginlerdir annemde beni yedi bitirdi çağır diye kaç gündür annelerin evinde koşturdum üstüne bide misafir ki sevmediğim görüşmediğim biri bir kereye mahsus diye tamam dedim sussunlar diye kalktım evi toparladım birşeyler hazırladım şuan beklıyorum gelmelerini oturup ağlasam ağlarım bekarlığım hep ona buna hizmetle geçti evlendim gene kurtulamadım çok sıkıldım herşeyden hamileliğim boyunca ailem de dahil kimseden destek görmedim ama hep onlar benden beklentide yorgunum çok
Sıkma canını sen misafirini ağırla annenlede sinirin geçtikten sonra konuş kırmadan dökmedenHıç sorma cok canım sıkkın
Artması iyi aslında Allah hayırlısı ile gönlündekini nasip etsin inşallahDün yaptım 575 çıktı ondan 2 gün önce 308 çıkmıştı
Ben birşey anlamadım pazartesi tekrar kan ver dedi bu belirsizlik çok zor
Çok geçmiş olsun swetimm Rabbim tez günde kalıcı şifalar versinAnneannemin beynine pıhtı atmışsabah konuşamamış. Tansiyonu ölçmüşler 17. Sonra limon vs verip 13 e düşürmüşler. Konuşması düzelmiş ama aynı şeyi sürekli söylemeye başlamış, anlamamaya başlamış. Yani çok sinirliyim bana söylediklerinde pıhtı atmıştır niye götürmediniz dedim geçti iyiyim dedi diyorlar. Allahım yarabbim sen sabır ver. Sonra götürdüler hastaneye orda hiç konuşmamış doktora boş boş bakmış falan. Küçük bi pıhtı varmış korkulacak bir şey yok erken geldiğiniz için demişler. İlaçla geçer demişler yatış vermişler. Son zamanlarda sürekli bir hastalıkla imtihan oluyoruz. Rabbim bundan da sağlıkla çıkmayı nasip etsin. Dua ederseniz sevinirim
Allah şifa versinAnneannemin beynine pıhtı atmışsabah konuşamamış. Tansiyonu ölçmüşler 17. Sonra limon vs verip 13 e düşürmüşler. Konuşması düzelmiş ama aynı şeyi sürekli söylemeye başlamış, anlamamaya başlamış. Yani çok sinirliyim bana söylediklerinde pıhtı atmıştır niye götürmediniz dedim geçti iyiyim dedi diyorlar. Allahım yarabbim sen sabır ver. Sonra götürdüler hastaneye orda hiç konuşmamış doktora boş boş bakmış falan. Küçük bi pıhtı varmış korkulacak bir şey yok erken geldiğiniz için demişler. İlaçla geçer demişler yatış vermişler. Son zamanlarda sürekli bir hastalıkla imtihan oluyoruz. Rabbim bundan da sağlıkla çıkmayı nasip etsin. Dua ederseniz sevinirim
Geçmiş olsun Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallahAnneannemin beynine pıhtı atmışsabah konuşamamış. Tansiyonu ölçmüşler 17. Sonra limon vs verip 13 e düşürmüşler. Konuşması düzelmiş ama aynı şeyi sürekli söylemeye başlamış, anlamamaya başlamış. Yani çok sinirliyim bana söylediklerinde pıhtı atmıştır niye götürmediniz dedim geçti iyiyim dedi diyorlar. Allahım yarabbim sen sabır ver. Sonra götürdüler hastaneye orda hiç konuşmamış doktora boş boş bakmış falan. Küçük bi pıhtı varmış korkulacak bir şey yok erken geldiğiniz için demişler. İlaçla geçer demişler yatış vermişler. Son zamanlarda sürekli bir hastalıkla imtihan oluyoruz. Rabbim bundan da sağlıkla çıkmayı nasip etsin. Dua ederseniz sevinirim
Hayır diyememek zor. Ben yeni evliyken annemgil cok yapardı başkaları icin resmen bana laf söylerlerdi simdi demiyolar ama ben her fırsatta bu yaptıklarını hatırlatıyorum. Yorgunum kimseyi cagıracak halim yok de bi dahaki sefere annen baban sana ne kadar küsebilir sonrada alısırlar bu tavrına benceSabah ki o mutlu huzurlu halimleden şuan eser yok eşimle ne güzel kahve içtik film izliyor keyif yapacaktık bütün gün babam aradı 2 senedir görüşmediğim yengem yarın evine dönüyormuş abimin düğünü için gelmişti onları çaya çağır küslük yapma dedi zaten ginlerdir annemde beni yedi bitirdi çağır diye kaç gündür annelerin evinde koşturdum üstüne bide misafir ki sevmediğim görüşmediğim biri bir kereye mahsus diye tamam dedim sussunlar diye kalktım evi toparladım birşeyler hazırladım şuan beklıyorum gelmelerini oturup ağlasam ağlarım bekarlığım hep ona buna hizmetle geçti evlendim gene kurtulamadım çok sıkıldım herşeyden hamileliğim boyunca ailem de dahil kimseden destek görmedim ama hep onlar benden beklentide yorgunum çok
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versinAnneannemin beynine pıhtı atmışsabah konuşamamış. Tansiyonu ölçmüşler 17. Sonra limon vs verip 13 e düşürmüşler. Konuşması düzelmiş ama aynı şeyi sürekli söylemeye başlamış, anlamamaya başlamış. Yani çok sinirliyim bana söylediklerinde pıhtı atmıştır niye götürmediniz dedim geçti iyiyim dedi diyorlar. Allahım yarabbim sen sabır ver. Sonra götürdüler hastaneye orda hiç konuşmamış doktora boş boş bakmış falan. Küçük bi pıhtı varmış korkulacak bir şey yok erken geldiğiniz için demişler. İlaçla geçer demişler yatış vermişler. Son zamanlarda sürekli bir hastalıkla imtihan oluyoruz. Rabbim bundan da sağlıkla çıkmayı nasip etsin. Dua ederseniz sevinirim
sweetgirlcandy geçmiş olsun sweet Allah beterinden saklasın. Yaşlılık işte
Çok geçmiş olsun swetimm Rabbim tez günde kalıcı şifalar versin
Allah şifa versin
Geçmiş olsun Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah
Amin Allah razı olsun hepinizdenÇok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Ah efserim herkes senin gibi ince düşünceli olsa keskeSeni doldurmak gibi olmasın ama annenin şunu demesi gerekmez mi o bu yıl rahatsız malum hamile çok yoruldu görmek istiyorsanız ben çağırayım görün" demesi gerekir...
Böyle bir durumda Bana desler kalk gidelim nereye gidiyoruz hem düğünleri vardı hem hamile gördük görüştük zaten derdim.
Tamam canımSıkma canını sen misafirini ağırla annenlede sinirin geçtikten sonra konuş kırmadan dökmeden
Haklısın aynenHayır diyememek zor. Ben yeni evliyken annemgil cok yapardı başkaları icin resmen bana laf söylerlerdi simdi demiyolar ama ben her fırsatta bu yaptıklarını hatırlatıyorum. Yorgunum kimseyi cagıracak halim yok de bi dahaki sefere annen baban sana ne kadar küsebilir sonrada alısırlar bu tavrına bence
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Teşekkür ederim Sedasweetgirlcandy geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunAnneannemin beynine pıhtı atmışsabah konuşamamış. Tansiyonu ölçmüşler 17. Sonra limon vs verip 13 e düşürmüşler. Konuşması düzelmiş ama aynı şeyi sürekli söylemeye başlamış, anlamamaya başlamış. Yani çok sinirliyim bana söylediklerinde pıhtı atmıştır niye götürmediniz dedim geçti iyiyim dedi diyorlar. Allahım yarabbim sen sabır ver. Sonra götürdüler hastaneye orda hiç konuşmamış doktora boş boş bakmış falan. Küçük bi pıhtı varmış korkulacak bir şey yok erken geldiğiniz için demişler. İlaçla geçer demişler yatış vermişler. Son zamanlarda sürekli bir hastalıkla imtihan oluyoruz. Rabbim bundan da sağlıkla çıkmayı nasip etsin. Dua ederseniz sevinirim
Allah şifalar versin inşallahAnneannemin beynine pıhtı atmışsabah konuşamamış. Tansiyonu ölçmüşler 17. Sonra limon vs verip 13 e düşürmüşler. Konuşması düzelmiş ama aynı şeyi sürekli söylemeye başlamış, anlamamaya başlamış. Yani çok sinirliyim bana söylediklerinde pıhtı atmıştır niye götürmediniz dedim geçti iyiyim dedi diyorlar. Allahım yarabbim sen sabır ver. Sonra götürdüler hastaneye orda hiç konuşmamış doktora boş boş bakmış falan. Küçük bi pıhtı varmış korkulacak bir şey yok erken geldiğiniz için demişler. İlaçla geçer demişler yatış vermişler. Son zamanlarda sürekli bir hastalıkla imtihan oluyoruz. Rabbim bundan da sağlıkla çıkmayı nasip etsin. Dua ederseniz sevinirim
Allah şifalar versin inşallah
Çok teşekkür ederim aminÇok geçmiş olsun