20 cm uzayabileceğimi bilsem yine doğurmamBen ilk çocuğumda 1.63 ken doğum yaptıktan sonra veya hamileyken 1.64 oldum uzamışım.
Kızı da doğurduktan sonra 37 iken 38 oldu ayak numaram.
3.cü de artık burnum iyice büyür diyorum.
Boyle kutsal bir görevi yazmayi nasil unutursun!! Ben toren esliginde siliyorum Hsgksvs
Niye kızz20 cm uzayabileceğimi bilsem yine doğurmam63 kalayım ben
Yok çocuğum kedim var, hiç istemedimNiye kızzSende var mıydı çocuk yoksa hiç mi istemiyorsun?☺
Ciddi misin canımYok çocuğum kedim var, hiç istemedim
DenedilerCiddi misin canımKedilerin olduğunu biliyorum. Hayırlısı olsun inş. Bizim toplumda kadın istemese dahi toplum baskısından çocuğu yapıyor bu bi gerçek.
Toplamistim esim dondurmali irmik helvasi yapti simdi tekrar mesai basladiDıt dı dı dıttt mutfaklar toplu muuuu
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
Bulaşık mk bile boşalttık.Dıt dı dı dıttt mutfaklar toplu muuuu
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
Jes rotami oldunuz siz cok uzun sürdü bu hastalik
Geçmiş olsunBağırsak florası bozulmuş
Şifa olur inşallah canım
Geçmiş olsun Allah şifa versin
JES sonuçlarınız çıktı mı nasıl oldunuz?
JES bebeğin nasıl oldu? Tahlil sonuçları inşallah iyi gelmiştir ve inşallah eve dönmüşsünüzdür.
Canlar öyle yorulmustum ki saat 8 de yattik ailecek simdi gözümü acabildim. Allaha şükür ki hastanede kalmadik gerek yok dedi doktor. Sonuçlar istedigimiz gibi dedi. Birkac deger yuksek dusuk ama oda hastalik zamaninda normal. Ishal devam eder bi kac gun normaldir dedi. Sen susuz birakma iste pure yedir vs dedi seruma bulanti ilaci enjekte etmislerdi o iyi geldi sanirim bin sukur aksam azicik da olsa icti mamasini. Yine de korkuyorum fazla vermeye kusmasin diye.Geçmiş olsun canım bayağdır iyi değilsin sen.Allah acil şifalar versin.
JES bebiş nasıl oldu eve geçtiniz mi ? Çabucak toparlar inş. ❤
Geçmişş olsunnn Jesimmm şu sıra kimi sorsam bulantı ishal var inşallah kısa zamanda toparlanırsınızCanlar öyle yorulmustum ki saat 8 de yattik ailecek simdi gözümü acabildim. Allaha şükür ki hastanede kalmadik gerek yok dedi doktor. Sonuçlar istedigimiz gibi dedi. Birkac deger yuksek dusuk ama oda hastalik zamaninda normal. Ishal devam eder bi kac gun normaldir dedi. Sen susuz birakma iste pure yedir vs dedi seruma bulanti ilaci enjekte etmislerdi o iyi geldi sanirim bin sukur aksam azicik da olsa icti mamasini. Yine de korkuyorum fazla vermeye kusmasin diye.
Hemsire doktor da salgin var dedi kimi rota kimi baska kimi de ishal kusma salgini diye geciyor. Yani temizlik hijyen onemli sana da bulasmis dedi. Emzigi bu hep bana ikram ederdi essoglusu beni de hasta etti
Peanepefectus buda salgin iceriginde varmis mikrop mideye girip florayi bozuyormus. Doktor da bu sebeple probiyotik kullan dedi
Insallah canimin ici insallah gecer gider bununlaGeçmişş olsunnn Jesimmm şu sıra kimi sorsam bulantı ishal var inşallah kısa zamanda toparlanırsınız
TopluDıt dı dı dıttt mutfaklar toplu muuuu
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz