Günaydın kızlarGünaydınnnn her gecenin sabahını veren Rabbime şükürler olsunEki Görüntüle 3144105
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
Migrenben
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
Allah sabır versin. Bazı insanlar zordur. En güzeli uzak durmaktır.Evet canım tek çare bu bi arkadaştan haber bekledik en iyisi kendimiz gidip aramak.
Benim kuzenin evi de var olmadı oraya gideriz gidip bugun konusacagim.Psikoloji diye birsey kalmadı.
Allah büyük ama evliliğimizin çıkmaza girmesinden korkuyorum.
Herşeyin hayırlısı olsun inş.
Balkonum yok12 ekim ödevi
Balkon silmek veya yıkamak.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
Migrenben
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
AnaaaamGeçmişe bakamadım daha,küçük hasta gibiydi gözlemliyim göndermiyim dedim o da baktım iyi onu bıraktım çay içerken beş dakika bakayım çok işim var yine
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Eşin ne diyor bu duruma burda en önemli aktör eşindir. Sana mı annesine mi destek veriyor. Eğer senin yanındaysa rahatlıkla atlatırsın bu durumu çıkar gidersiniz ama annem de annem diyorsa Allah yardımcın olsunSabah sabah uykum dahi kaçtı Allah düşmanına böyle kv vermesin kadın tam bi diktatör.
Koşarak kaçasım var açık söylim evlatlarım var onları düşünüyorum sağlıklı düşünemiyorum şu an.
Ailemle de konuşacağım zaten herşey problem oluyor evime aldığım misafir dahi.
Vikingin turunç ve pembe renkli olanın kokusu hele pembe oda spreyi gibi çok seviyorumEvet o, cok guzel kokuyor birde
Geçmiş olsun NurGünaydın
cocuklar hasta okula da yollamiyorum 2 gündür. Bugün de gönderemicem.
Buraya da pek bakamadım o sebepten ötürü. Haber vermek istedimNego
️Herkese sağlıklı günler diliyorum .Dikkat edin kendinize havalar biraz soğudu salginlar başladı.
Aldım. Barbeküyü ve altındaki dolabı da temizleyeceğim12 ekim ödevi
Balkon silmek veya yıkamak.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
Migrenben
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
Sabah sabah uykum dahi kaçtı Allah düşmanına böyle kv vermesin kadın tam bi diktatör.
Koşarak kaçasım var açık söylim evlatlarım var onları düşünüyorum sağlıklı düşünemiyorum şu an.
Ailemle de konuşacağım zaten herşey problem oluyor evime aldığım misafir dahi.
Beni düşman bellemiş sürekli kafasında kuruyor gittikçe daha da zorlaşıyor bu kadın.Sizlere yazmasam patlayacağım o derece.
Gidip yüzleşmek istiyorum çocuklar uyuyor ama kendimi frenlim diyorim yine şu sabahın nurunda.
Ailenle bir an önce konuş,eşinlede açık açık ciddi ciddi konuş. Burada kalmaya devam edersek yuvamız yıkılacak iki göz oda olsun ama huzurumuz olsun idare edecek bir durum kalmadı, beni kaybetmek istemiyorsan hemen taşınalım de. Yumuşak olma alttan alma. Daha kötüye gider demedi deme, beklediğin her gün için pişman olursun. Her şey maddiyat değil varsın evin olmasın ama ağzının tadı olsun. Hiçbir şey huzurdan ruh sağlığından değerli değil.Evet canım tek çare bu bi arkadaştan haber bekledik en iyisi kendimiz gidip aramak.
Benim kuzenin evi de var olmadı oraya gideriz gidip bugun konusacagim.Psikoloji diye birsey kalmadı.
Allah büyük ama evliliğimizin çıkmaza girmesinden korkuyorum.
Herşeyin hayırlısı olsun inş.
Tam benlik bir rüya buRüyamda biri beni bi yere götürmeye çalışıyo. Diyorum ki pistir orası böceklidir beni öldür öyle götür ölüm bile gitmez kavga ediyorum kimse.
Bana diyo ki hasta mısın sen takıntılı manyak bi tane vuruyo kafama. he hastayım pis yerde duramıyorum kaşınıyorum kusacak gibi oluyorum diye adamla saç başa girdik
Olabilir canım iyi değildi epey yoruldum rüyamda
Şifa olsunBalkonum yoksülüklerden sonra toparlanamadım pek çok halsizim kaç gündür sadece rutin işleri yapabiliyorum kolay gelsin herkese
Oluyor ya illa ki günümüz burada geçiyor bazısı bilinçaltı bazısı farklı rüyalar oluyor işteAnaaaam
Ay bende bugün kk da birini gördüm ama rüyayı hatırlamıyorum
Rabbim yardımcın olsun. Birebir aynısından bende de var. Şu 4 senede psikolojim alt üst oldu resmen. Öyle ki Allahın yarattığı bir canlı ama ben inan ki nefret ediyorum artık o kadından o derece. Sinirle bir şey yapma demediğin şeye dedi der senin üstüne atar her şeyi. Ne yapacaksan eşin geldiğinde yap
Geçmiş olsun
Bende aynı binadayım ne kadar iyi olursa olsun iki tarafta ayrı ayrı, bazen işin içine ilişkiler girince şiraze kayıyor. Bu şey gibi normalde başkaları ile iyi anlaşan insanlar gelin kv ya da karı koca olunca anlaşamıyor.Günaydınlar
Eş ailesi ile yakın oturan arkadaşlarım hep dertli maalesef.
Konuyu görünce yazayım dedim.
Eşimin ailesi bizimkilerle tanışmak için geldiğinde kayinvalidemin annesi, benim bir kız kardeşim olduğunu öğrenince "üç hanenin tek kızıyam, bilsen ben ne şirinem, ne tatlıyam " diye mani okumuştu.
O an karmaşadan anlamadık ne demek istediğini ama, zamanla manideki tatlı ve şirinin kayınvalidem olduğunu,o üç hanenin kayinvalidemin kendi evi, annesi ve çocuksuz teyzesi olduğunu aslında bir değil üç kayınvalidem olduğunu ögrendim. Bize bin kilometre ötedeler, öyle de kalırlar inşallah Uzak da olsalar bazen yetiyorlar, hatta evimizin tek huzursuzluk sebebiler.
Rabbim hanelerimizden huzur ve bereketi eksik etmesin, mesafe iyidir.
Güzel bir gün olsun inşallah.
Benim ki çocuklarıyla bile anlaşamaz ay bi garipBende aynı binadayım ne kadar iyi olursa olsun iki tarafta ayrı ayrı, bazen işin içine ilişkiler girince şiraze kayıyor. Bu şey gibi normalde başkaları ile iyi anlaşan insanlar gelin kv ya da karı koca olunca anlaşamıyor.
Neyse taşınıyorsun canım huzurlu olursun bundan sonra umarım.Benim ki çocuklarıyla bile anlaşamaz ay bi garipdiktatör bildiğin
Annesini ve babasını dini açıdan çok sayan biri onlara öf dahi demezdi Allah tan korkuyorum der. Ama eşime çok yanlış yaptılar o da soğudu annesinden özellikle.Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Eşin ne diyor bu duruma burda en önemli aktör eşindir. Sana mı annesine mi destek veriyor. Eğer senin yanındaysa rahatlıkla atlatırsın bu durumu çıkar gidersiniz ama annem de annem diyorsa Allah yardımcın olsun