Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah sabır versin. Bazı insanlar zordur. En güzeli uzak durmaktır.

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Eşin ne diyor bu duruma burda en önemli aktör eşindir. Sana mı annesine mi destek veriyor. Eğer senin yanındaysa rahatlıkla atlatırsın bu durumu çıkar gidersiniz ama annem de annem diyorsa Allah yardımcın olsun

Geçmiş olsun Nur

Ailenle bir an önce konuş,eşinlede açık açık ciddi ciddi konuş. Burada kalmaya devam edersek yuvamız yıkılacak iki göz oda olsun ama huzurumuz olsun idare edecek bir durum kalmadı, beni kaybetmek istemiyorsan hemen taşınalım de. Yumuşak olma alttan alma. Daha kötüye gider demedi deme, beklediğin her gün için pişman olursun. Her şey maddiyat değil varsın evin olmasın ama ağzının tadı olsun. Hiçbir şey huzurdan ruh sağlığından değerli değil.

Tam benlik bir rüya bu

Bende aynı binadayım ne kadar iyi olursa olsun iki tarafta ayrı ayrı, bazen işin içine ilişkiler girince şiraze kayıyor. Bu şey gibi normalde başkaları ile iyi anlaşan insanlar gelin kv ya da karı koca olunca anlaşamıyor.

Benim ki çocuklarıyla bile anlaşamaz ay bi garip diktatör bildiğin

Annesini ve babasını dini açıdan çok sayan biri onlara öf dahi demezdi Allah tan korkuyorum der. Ama eşime çok yanlış yaptılar o da soğudu annesinden özellikle.
Benim tarafımda ama annesine asla saygısızlik etmeyen biri ama zamanında çizgi çekmedi eşim şimdi ceremesini çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…