Düzenli Evimiz & Hayatımız

Rabbim yardımcın olsun canım . Bir an önce en hayırlı şrkilde feraha çıkarsın inşallah. Acele karar verme ne olursa olsun. Otur bekle sakinleş biraz . Eşinle konuş. Bi çözüm bulmasını iste. Kv ile direk sen muhatap olma şu aşamada . Biliyorum bende çok yaşadım zor ama kv ile hiç.bişey için görüşme bugün. Akşam eşinle konuş gerekirse birlikte gidin . Tek gitme.

Günaydın herkese

Mevsimden midir nedir yorgun uyanıyorum ama bu sabah işlerimi bitirdim şükürler olsun

-Yataklar toplandı
-Yatak odasının tozu alındı
-Kahvaltılar hazırlandı, mutfak toplandı, bulaşık makinası boşaltıldı
-Kum temizlendi, çöp çıkarıldı
-Salonu gece yatmadan toplamıştım, tozunu aldım sabah
-Mutfağın kapısını sildim, maşallah lekesi eksik olmuyor, kapı silme görevinde ilk sırada hep :)))
-Pisileri doyudum, atm ye uğradım, şimdi işteyim ama ruhum uyuyor :))))

Hepimize güzel bir gün olsun inşallah, hastalara şifa, dertlilere deva diliyorum Rabbimden, her işiniz kolay olsun inşallah

Canım taşınmanız emin ol iyi olacaktır arada mesafe olması her zaman iyidir
Evliliğine eşine çocuklarına kendine bu iyiliği yap ve biran önce taşın
Dualarimdasın güzel kardeşim

Canım taşınmanız emin ol iyi olacaktır arada mesafe olması her zaman iyidir
Evliliğine eşine çocuklarına kendine bu iyiliği yap ve biran önce taşın
Dualarimdasın güzel kardeşim
Ay yok artık bir şey mi olmuş rüyalarımdan tırsıyorum artık

Rüyamda biri beni bi yere götürmeye çalışıyo. Diyorum ki pistir orası böceklidir beni öldür öyle götür ölüm bile gitmez kavga ediyorum kimse.
Bana diyo ki hasta mısın sen takıntılı manyak bi tane vuruyo kafama. he hastayım pis yerde duramıyorum kaşınıyorum kusacak gibi oluyorum diye adamla saç başa girdik

Rabbim yardımcın olsun. Birebir aynısından bende de var. Şu 4 senede psikolojim alt üst oldu resmen. Öyle ki Allahın yarattığı bir canlı ama ben inan ki nefret ediyorum artık o kadından o derece. Sinirle bir şey yapma demediğin şeye dedi der senin üstüne atar her şeyi. Ne yapacaksan eşin geldiğinde yap
Geçmiş olsun

Günaydınlar

Eş ailesi ile yakın oturan arkadaşlarım hep dertli maalesef.
Konuyu görünce yazayım dedim.
Eşimin ailesi bizimkilerle tanışmak için geldiğinde kayinvalidemin annesi, benim bir kız kardeşim olduğunu öğrenince "üç hanenin tek kızıyam, bilsen ben ne şirinem, ne tatlıyam " diye mani okumuştu.
O an karmaşadan anlamadık ne demek istediğini ama, zamanla manideki tatlı ve şirinin kayınvalidem olduğunu, o üç hanenin kayinvalidemin kendi evi, annesi ve çocuksuz teyzesi olduğunu aslında bir değil üç kayınvalidem olduğunu ögrendim. Bize bin kilometre ötedeler, öyle de kalırlar inşallah Uzak da olsalar bazen yetiyorlar, hatta evimizin tek huzursuzluk sebebiler.

Rabbim hanelerimizden huzur ve bereketi eksik etmesin, mesafe iyidir.
Güzel bir gün olsun inşallah.

Hayırlı sabahlar kızlar
Hastayım, boğazım şiş, öksürük, kırılıyorum...
Sabah rutin işlerimden sonra bir de bulaşık makinesini çalıştırdım.
Hala yatıyorum.
Çocuğa yattığım yerden bakıyorum

Balkonum kapalı cam balkon, dün süpürdüm düzenledim.
Zaten bugun pek birşey yapamam

Herkese sağlık dilerim, ötesi yalan gerçekten....
Teneffus Zili sağlık çok önemli arkadaşım.
Ruh sağlığı hele... Maddi manevi şartlarınızı bilemem fakat bu kadar huzursuzluk varsa uzak bir yere taşınmanız daha evladır.
Evliliğiniz bile tehlikeye girer Allah korusun.
Hanelerimize huzur dolsun. Huzura engel olan uzak dursun.İzin vermeyelim dışarıdan birilerinin bizi tüketmesine.

Anaam sen yazdıklarını görmeden mi rüyamda gördüm taşının dedin
Geçmişe bakamadım daha,küçük hasta gibiydi gözlemliyim göndermiyim dedim o da baktım iyi onu bıraktım çay içerken beş dakika bakayım çok işim var yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…