Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yardımcın olsun canım . Bir an önce en hayırlı şrkilde feraha çıkarsın inşallah. Acele karar verme ne olursa olsun. Otur bekle sakinleş biraz . Eşinle konuş. Bi çözüm bulmasını iste. Kv ile direk sen muhatap olma şu aşamada . Biliyorum bende çok yaşadım zor ama kv ile hiç.bişey için görüşme bugün. Akşam eşinle konuş gerekirse birlikte gidin . Tek gitme.Beni düşman bellemiş sürekli kafasında kuruyor gittikçe daha da zorlaşıyor bu kadın.Sizlere yazmasam patlayacağım o derece.
Gidip yüzleşmek istiyorum çocuklar uyuyor ama kendimi frenlim diyorim yine şu sabahın nurunda.
12 ekim ödevi
Balkon silmek veya yıkamak.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
Canım taşınmanız emin ol iyi olacaktır arada mesafe olması her zaman iyidirEvet canım tek çare bu bi arkadaştan haber bekledik en iyisi kendimiz gidip aramak.
Benim kuzenin evi de var olmadı oraya gideriz gidip bugun konusacagim.Psikoloji diye birsey kalmadı.
Allah büyük ama evliliğimizin çıkmaza girmesinden korkuyorum.
Herşeyin hayırlısı olsun inş.
Benim evin oradan göründüğünü düşünüyorum artıkın :)))))
Seve seve alıyorum görevi
Ay yok artık bir şey mi olmuş rüyalarımdan tırsıyorum artıkCanım taşınmanız emin ol iyi olacaktır arada mesafe olması her zaman iyidir
Evliliğine eşine çocuklarına kendine bu iyiliği yap ve biran önce taşın
Dualarimdasın güzel kardeşim
Rüyamda biri beni bi yere götürmeye çalışıyo. Diyorum ki pistir orası böceklidir beni öldür öyle götür ölüm bile gitmez kavga ediyorum kimse.
Bir kaç gün önce Belkide aynı rüyayı gördük negom bilmiyorumAy yok artık bir şey mi olmuş rüyalarımdan tırsıyorum artık
Anaam sen yazdıklarını görmeden mi rüyamda gördüm taşının dedinAy yok artık bir şey mi olmuş rüyalarımdan tırsıyorum artık
Kızlar Günaydın hepinize ama ben çok kötüyüm.Eşim ve annesi biraz atıştı eski meselelerde açıldı.
Sonra benim dün evime aldığım misafir de sorun olmuş beni kıskandırmak için yapmış falan demiş.
Olay şöyle ben eşimin yengesinden kabartma tozu istedim yan evdeler var dedi gel al diye.
Gittim aldım annemde bizdeydi çaya çağırdım onları gelin dedim.
Kv yle bikac gün önce konuşmamaya başlamıştım beni çok kırıcı kelimelerde bulundu bu yüzden.Kv yı çağırmadım.Ki annemlere hiç gitmez sormaz da yani.
Yukarıda eşime böyle söylemiş misafirlerede tehditli birşeyler söylemiş onlar kalkarken ay ben şok inanın Ben böyle hareketlere çok yabancıyım.Kendimi çok kötü hissediyorum.
Sabah sabah uykum dahi kaçtı Allah düşmanına böyle kv vermesin kadın tam bi diktatör.
Koşarak kaçasım var açık söylim evlatlarım var onları düşünüyorum sağlıklı düşünemiyorum şu an.
Ailemle de konuşacağım zaten herşey problem oluyor evime aldığım misafir dahi.
Rabbim yardımcın olsun. Birebir aynısından bende de var. Şu 4 senede psikolojim alt üst oldu resmen. Öyle ki Allahın yarattığı bir canlı ama ben inan ki nefret ediyorum artık o kadından o derece. Sinirle bir şey yapma demediğin şeye dedi der senin üstüne atar her şeyi. Ne yapacaksan eşin geldiğinde yapBeni düşman bellemiş sürekli kafasında kuruyor gittikçe daha da zorlaşıyor bu kadın.Sizlere yazmasam patlayacağım o derece.
Gidip yüzleşmek istiyorum çocuklar uyuyor ama kendimi frenlim diyorim yine şu sabahın nurunda.
Geçmiş olsunGünaydın
cocuklar hasta okula da yollamiyorum 2 gündür. Bugün de gönderemicem.
Buraya da pek bakamadım o sebepten ötürü. Haber vermek istedim Nego
️Herkese sağlıklı günler diliyorum .Dikkat edin kendinize havalar biraz soğudu salginlar başladı.
Geçmişe bakamadım daha,küçük hasta gibiydi gözlemliyim göndermiyim dedim o da baktım iyi onu bıraktım çay içerken beş dakika bakayım çok işim var yineAnaam sen yazdıklarını görmeden mi rüyamda gördüm taşının dedin