Duruma çok üzüldüm, hemen hemen aynı şey aile hekimi tarafından başka hastaların yanında bana ve eşime yapıldı. Yanımızda bebeğimiz de vardı, yazık çocuk korktu. Üstelik konuyu dinlemeden, bilmeden kendi kafasına göre bir sonuca varıp bağırarak azarladı. Eve gelince direkt CİMER e yazdım ben. Birkaç gün sonra aile hekimi eşimi arayıp özür diledi, şikayetinizi geri çekin yoksa bana soruşturma açılacak dedi. Geri çekmedim, gittim ifade verdim. Sonucu ne oldu bilmiyorum ama anında dönüt aldık.Inanki aglamamak için zor tuttum kendimi, kac kere hastaneye gidip gelmis insanim bir kez boyle muamele gormedim. Sonra alacagim dese aksama kadar beklesem zoruma gitmezdi ya
Insanlari boyle boyle kendilerinden sogutuyorlar, sanki kufur etmişim gibi bagirdi resmen. Mhrs den şikayet olusturacagim, bana yapti baskasina yapmasin
Herşey düzelecek canım kötüye yorma rüyamın detayını anlatmayayim sadece kötü sürüngen uzun siyah birşeydi evinden çıkan ikimizde çok korktukRüyayı bize mi yoruyorsun canım Allah hayra çıkarsın bu işin sonu hayır olmayacak bu gidişle.
Evet bu konuda cok titizler hemen geri donus sağlanıyor. Bir saygısızlık falan yapilsa anlarim ama daha gorur gormez bagirip azarladi. Insan utaniyor yani, kimse boyle bir muameleyi haketmiyor. Keyfimizden gitmiyoruz yanlarinaDuruma çok üzüldüm, hemen hemen aynı şey aile hekimi tarafından başka hastaların yanında bana ve eşime yapıldı. Yanımızda bebeğimiz de vardı, yazık çocuk korktu. Üstelik konuyu dinlemeden, bilmeden kendi kafasına göre bir sonuca varıp bağırarak azarladı. Eve gelince direkt CİMER e yazdım ben. Birkaç gün sonra aile hekimi eşimi arayıp özür diledi, şikayetinizi geri çekin yoksa bana soruşturma açılacak dedi. Geri çekmedim, gittim ifade verdim. Sonucu ne oldu bilmiyorum ama anında dönüt aldık.
Çok iyi anlıyorum sizi. İnsan üzülüyor böyle bir muamele ile de karşılaşınca.Evet bu konuda cok titizler hemen geri donus sağlanıyor. Bir saygısızlık falan yapilsa anlarim ama daha gorur gormez bagirip azarladi. Insan utaniyor yani, kimse boyle bir muameleyi haketmiyor. Keyfimizden gitmiyoruz yanlarina
İyiyiz çok şükür canım sen nasılsınNe örüyonuz
Nerdesin döndün muNe örüyonuz
Fotoğraf müstakil evimi özletti cumartesi o pidelerden yapacağım gidersem inşaallahGünaydınnnn her gecenin sabahını veren Rabbime şükürler olsunEki Görüntüle 3144105
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
Bak şimdi ayıp ettin bunları mı diyorsunViking premium serisini denemediysen dene mutlaka ozellikle mavisi
Hicbir sey demedim, desem uzerime atlardi zaten o derece agrasifti
Ben netten sipariş vericektim ama sanırım şimdi cikicamBak şimdi ayıp ettin bunları mı diyorsunEki Görüntüle 3144208
Vikingin bu ürünlerini de tavsiye ederim kullanmadıysan çok güzel kokuyor Eki Görüntüle 3144210 Eki Görüntüle 3144211
Bingonun bu serisini de tavsiye ederimEki Görüntüle 3144216 Eki Görüntüle 3144217
Ve şimdi ben bunu kullanıyorum bu da hoş. Eşim alıştı artık çeşit çeşit alıyorEki Görüntüle 3144220
Ayy evet bunlarBak şimdi ayıp ettin bunları mı diyorsunEki Görüntüle 3144208
Vikingin bu ürünlerini de tavsiye ederim kullanmadıysan çok güzel kokuyor Eki Görüntüle 3144210 Eki Görüntüle 3144211
Bingonun bu serisini de tavsiye ederimEki Görüntüle 3144216 Eki Görüntüle 3144217
Ve şimdi ben bunu kullanıyorum bu da hoş. Eşim alıştı artık çeşit çeşit alıyorEki Görüntüle 3144220
Ben tartışırım direktEvet bu konuda cok titizler hemen geri donus sağlanıyor. Bir saygısızlık falan yapilsa anlarim ama daha gorur gormez bagirip azarladi. Insan utaniyor yani, kimse boyle bir muameleyi haketmiyor. Keyfimizden gitmiyoruz yanlarina
Ahh sıcak sıcak olsa terayağ sürsek off açım canım çektiFotoğraf müstakil evimi özletti cumartesi o pidelerden yapacağım gidersem inşaallah
Yumuşatıcı ve temizlik malzemesi görüpte kendinden geçmeyende ne bileyimBen netten sipariş vericektim ama sanırım şimdi cikicam
Son zamanlarda cok dikkat cekiyorlar biliyorsun, bir sey desem beni haksiz çıkarırlar, gereken birime sikayetimi ilettim bakalim ne olacakBen tartışırım direktgelemiyorum böyle şeylere. Ben çocukken annem benim yüzümden hastanelerde çok çile çekti sürekli azarlayan doktorlardan tut memuru hizmetlisi. O yüzden ben çok hassasım bu konuda o zamanlar çocuktum annemin benim için boynunu büküp susmasını hazmedemezdim. O yüzden en ufak saygısızlıkta haksızlıkta aynı dilde karşılık veriyorum asla susamıyorum. Kimse kimseyi azarlayamaz mesleği ne olursa olsun ,meslekler kutsal değil İnsan! zaten başlı başına kutsal bir varlık kimsenin ayrıcalığı yok. Çok üzülüyorum ve sinirleniyorum, başkasınada yapılsa susamıyorum içim içimi yiyor
Yerel marketlerden alıyor genelde eşim wc için olanları a101 de görmedim bende. Alınca hak vererceksin çok güzel kokusuAyy evet bunlarhemde dogallar, camasirda kalan deterjani falanda duruluyormus bunlar. Suan bingonun parfumlu olani var bende 5kglik almistim cok bereketli maşallah, bitince Viking almayi düşünüyorum.abc hic kullanmadim ama annem alıyor bebek için olan sanirim buram buram kokuyor o da vikingin camasir suyuyla wc temizleyicisini markette gormedim hic ben nerde var bunlar. Wc için bref var indirimden almistim iki sise onlarda cok guzel kokuyor ve baya kaliyor kokusu
Evdekiler bitince deneyeyim bende ya, ben alinca fazla fazla aliyorum gozum doymuyor yoksaYerel marketlerden alıyor genelde eşim wc için olanları a101 de görmedim bende. Alınca hak vererceksin çok güzel kokusu
Doğru söylüyorsun aynen öyle olurdu. İyi yapmışsın sonuç alırsın umarım.Son zamanlarda cok dikkat cekiyorlar biliyorsun, bir sey desem beni haksiz çıkarırlar, gereken birime sikayetimi ilettim bakalim ne olacak
Yaaa bilmez miyimEvdekiler bitince deneyeyim bende ya, ben alinca fazla fazla aliyorum gozum doymuyor yoksaesimde koku hastasi malum teraziler olarak seversiniz o da bayilir eve parfumlu seyler almaya
Benimki markette hepsini tek tek kokluyor hangisini begenirse onu aldiriyor, birde onun üniformasini yikarken gelip bakiyor yumusatici koyuyormuyum dihe ahsgzjsvYaaa bilmez miyimeşim hiç sevmez ama alıştı kendi alıp geliyor artık değişik değişik
Yumuşatıcım bitiyor diye böyle bakıyorum