Düzenli Evimiz & Hayatımız

Biraz önce sayfaları tek tek okuyordum.Ulan dedim biri de yokluğumu fark etmemiş şu şekildeydim
Şimdi mesajını görünce böyleyim bugün temizlik yaptım misafirim vardı anca şimdi geldimm bonusum

Hepinizin yeri ayrı canım yokluğun belli olmaz mı hiç

İlk tecrübe olarak en kısa sürede yapicam ekran görüntüsü aldım tsk.bonusum

Kızlar Günaydın hepinize ama ben çok kötüyüm.Eşim ve annesi biraz atıştı eski meselelerde açıldı.
Sonra benim dün evime aldığım misafir de sorun olmuş beni kıskandırmak için yapmış falan demiş.
Olay şöyle ben eşimin yengesinden kabartma tozu istedim yan evdeler var dedi gel al diye.
Gittim aldım annemde bizdeydi çaya çağırdım onları gelin dedim.
Kv yle bikac gün önce konuşmamaya başlamıştım beni çok kırıcı kelimelerde bulundu bu yüzden.Kv yı çağırmadım.Ki annemlere hiç gitmez sormaz da yani.
Yukarıda eşime böyle söylemiş misafirlerede tehditli birşeyler söylemiş onlar kalkarken ay ben şok inanın Ben böyle hareketlere çok yabancıyım.Kendimi çok kötü hissediyorum.

Sabah sabah uykum dahi kaçtı Allah düşmanına böyle kv vermesin kadın tam bi diktatör.
Koşarak kaçasım var açık söylim evlatlarım var onları düşünüyorum sağlıklı düşünemiyorum şu an.
Ailemle de konuşacağım zaten herşey problem oluyor evime aldığım misafir dahi.

Kötü hissetmene gerek yok ki. Sen kv konusup davet etseydin zaten annelerden hoslanmiyormus illa ki sinir bozacak bişey der veya yapardı.

RABBİM yar ve yardımcın olsun canım zor durumlar
Kv deyi RABBİM ıslah etsin hidayet versin

Kötü hissetmene gerek yok ki. Sen kv konusup davet etseydin zaten annelerden hoslanmiyormus illa ki sinir bozacak bişey der veya yapardı.
Öyle canım normalde annem gelince gelip oturmuyor gelse kovacağım sanki.
Bu kişiler onun akrabaları eşim tarafı onlar hep biraradalar ama beni severler kızı onlara bırakmıştım bigün orada çay içtim.
Dünde ben onları davet ettim ayak üstü öyle olaylar gelişti.
Bi de bahçeden çağırmış falan diyor Allah ım ya tam hastalıklı mübarek.

RABBİM yar ve yardımcın olsun canım zor durumlar
Kv deyi RABBİM ıslah etsin hidayet versin
Allah razı olsun arkadaşım çok zor durumlar ister istemez eve yansıyor eşimi mahvetti bu kadın anne değil düşman sanırsın.
Bu saatten sonra o hidâyete ermez.

Allah razi olsun bonusum. Cok sukur atesini dusurduk ama ishali kusmasi devam gibi. Korkuyorum birsey yedirmeye. Irmik lapasi verdim aksam o kadar. Bende cok sukur kalktim bi kendimi toparladim el yuz yikadim simdi yataga gectim basindayim yavrumun.
Cok gecmis olsun canim ❤
Her gun boyle kotu olmaktansa ordan tasinsaniz daha iyi olmaz mi canim.bu hep boyle sürerse insanin psikolojisi bozulur gercekten,her yere de yansir bu.omur boyu boyle bir hayat nasil yasanir.sartlarinizi durumunuzu bilmedigim icin boyle yazıyorum ama her iki tarafa da uzaklik ne kadar olursa o kadar iyidir gorusundeyim ben

Günaydın

cocuklar hasta okula da yollamiyorum 2 gündür. Bugün de gönderemicem.

Buraya da pek bakamadım o sebepten ötürü. Haber vermek istedim Nego

️Herkese sağlıklı günler diliyorum .Dikkat edin kendinize havalar biraz soğudu salginlar başladı.

Evet canım tek çare bu bi arkadaştan haber bekledik en iyisi kendimiz gidip aramak.
Benim kuzenin evi de var olmadı oraya gideriz gidip bugun konusacagim.Psikoloji diye birsey kalmadı.
Allah büyük ama evliliğimizin çıkmaza girmesinden korkuyorum.
Herşeyin hayırlısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…