Turunç olan mı? Hem etkili hem ağır bir ürün değil bende çok memnunum ondanViking mutfak kullanıyorum ben canim hic leke bırakmıyor. Elindeki bitince birde bunu dene bakalim
Biraz önce sayfaları tek tek okuyordum.Ulan dedim biri de yokluğumu fark etmemiş şu şekildeydim
Şimdi mesajını görünce böyleyimbugün temizlik yaptım misafirim vardı anca şimdi geldimm bonusum
Evet o, cok guzel kokuyor birdeTurunç olan mı? Hem etkili hem ağır bir ürün değil bende çok memnunum ondan
Hepinizin yeri ayrı canım yokluğun belli olmaz mı hiç
İlk tecrübe olarak en kısa sürede yapicam ekran görüntüsü aldım tsk.bonusumpenyez83 canım cvp vermemiş gibi olmıyayım.
Çok fazla içerik karıştırmadım.
En çok yumurta akını maske yapmışlığım var.
1 yumurta akını değil yalnız 1 çorba kaşığı yetiyor hepsini yaparsan çöp olur.
Onu biraz çırpıyorsun çatalla telle farketmez köpürüyor biraz. Onu böyle yüzüne sürüyosun sulu sulu köpüklü.
Tamamen kuruyunca yıkıyorsun. Kururken baya baya gerilicek yüzün gülmemeye çalışıcaksın mimik çizgilerini toplasın diye.
Kötü hissetmene gerek yok ki. Sen kv konusup davet etseydin zaten annelerden hoslanmiyormus illa ki sinir bozacak bişey der veya yapardı.Kızlar Günaydın hepinize ama ben çok kötüyüm.Eşim ve annesi biraz atıştı eski meselelerde açıldı.
Sonra benim dün evime aldığım misafir de sorun olmuş beni kıskandırmak için yapmış falan demiş.
Olay şöyle ben eşimin yengesinden kabartma tozu istedim yan evdeler var dedi gel al diye.
Gittim aldım annemde bizdeydi çaya çağırdım onları gelin dedim.
Kv yle bikac gün önce konuşmamaya başlamıştım beni çok kırıcı kelimelerde bulundu bu yüzden.Kv yı çağırmadım.Ki annemlere hiç gitmez sormaz da yani.
Yukarıda eşime böyle söylemiş misafirlerede tehditli birşeyler söylemiş onlar kalkarken ay ben şok inanınBen böyle hareketlere çok yabancıyım.Kendimi çok kötü hissediyorum.
RABBİM yar ve yardımcın olsun canım zor durumlarKızlar Günaydın hepinize ama ben çok kötüyüm.Eşim ve annesi biraz atıştı eski meselelerde açıldı.
Sonra benim dün evime aldığım misafir de sorun olmuş beni kıskandırmak için yapmış falan demiş.
Olay şöyle ben eşimin yengesinden kabartma tozu istedim yan evdeler var dedi gel al diye.
Kv yle bikac gün önce konuşmamaya başlamıştım beni çok kırıcı kelimelerde bulundu bu yüzden.Kv yı çağırmadım.Ki annemlere hiç gitmez sormaz da yani.
Yukarıda eşime böyle söylemiş misafirlerede tehditli birşeyler söylemiş onlar kalkarken ay ben şok inanınBen böyle hareketlere çok yabancıyım.Kendimi çok kötü hissediyorum.
Öyle canım normalde annem gelince gelip oturmuyor gelse kovacağım sanki.Kötü hissetmene gerek yok ki. Sen kv konusup davet etseydin zaten annelerden hoslanmiyormus illa ki sinir bozacak bişey der veya yapardı.
Allah razı olsun arkadaşım çok zor durumlar ister istemez eve yansıyor eşimi mahvetti bu kadın anne değil düşman sanırsın.RABBİM yar ve yardımcın olsun canım zor durumlar
Kv deyi RABBİM ıslah etsin hidayet versin
Cok gecmis olsun canim ❤Allah razi olsun bonusum. Cok sukur atesini dusurduk ama ishali kusmasi devam gibi. Korkuyorum birsey yedirmeye. Irmik lapasi verdim aksam o kadar. Bende cok sukur kalktim bi kendimi toparladim el yuz yikadim simdi yataga gectim basindayim yavrumun.
Her gun boyle kotu olmaktansa ordan tasinsaniz daha iyi olmaz mi canim.bu hep boyle sürerse insanin psikolojisi bozulur gercekten,her yere de yansir bu.omur boyu boyle bir hayat nasil yasanir.sartlarinizi durumunuzu bilmedigim icin boyle yazıyorum ama her iki tarafa da uzaklik ne kadar olursa o kadar iyidir gorusundeyim benKızlar Günaydın hepinize ama ben çok kötüyüm.Eşim ve annesi biraz atıştı eski meselelerde açıldı.
Öğrendiklerini bize de anlatsana bonusumYaşlanma karşıtı retinol ya biraz alışayım öyle başlanmalı ona. Fazla bilgi edindim hepsi karıştı bende şu an
Evet canım tek çare bu bi arkadaştan haber bekledik en iyisi kendimiz gidip aramak.Cok gecmis olsun canim ❤
Her gun boyle kotu olmaktansa ordan tasinsaniz daha iyi olmaz mi canim.bu hep boyle sürerse insanin psikolojisi bozulur gercekten,her yere de yansir bu.omur boyu boyle bir hayat nasil yasanir.sartlarinizi durumunuzu bilmedigim icin boyle yazıyorum ama her iki tarafa da uzaklik ne kadar olursa o kadar iyidir gorusundeyim ben