- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Yumusaticilarida cok guzel kokuyor vikinginVikingin turunç ve pembe renkli olanın kokusu hele pembe oda spreyi gibi çok seviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumusaticilarida cok guzel kokuyor vikinginVikingin turunç ve pembe renkli olanın kokusu hele pembe oda spreyi gibi çok seviyorum
Nego eşim çok gençti ailemi bırakamam dedi zamanında bana hata yaptı hatasının bedelini ödüyor şuan.Ailenle bir an önce konuş,eşinlede açık açık ciddi ciddi konuş. Burada kalmaya devam edersek yuvamız yıkılacak iki göz oda olsun ama huzurumuz olsun idare edecek bir durum kalmadı, beni kaybetmek istemiyorsan hemen taşınalım de. Yumuşak olma alttan alma. Daha kötüye gider demedi deme, beklediğin her gün için pişman olursun. Her şey maddiyat değil varsın evin olmasın ama ağzının tadı olsun. Hiçbir şey huzurdan ruh sağlığından değerli değil.
Allah razi olsun canim benim.Güzel enerjini duanı aldım.Canım taşınmanız emin ol iyi olacaktır arada mesafe olması her zaman iyidir
Evliliğine eşine çocuklarına kendine bu iyiliği yap ve biran önce taşın
Dualarimdasın güzel kardeşim
Canım zaten karsı çıksın af buyur saygısızlık etmesin. Ama hak hukuk da var anne baba da olsa eşini çocuğunu eziyorsa orada ses etmesi lazım.Annesini ve babasını dini açıdan çok sayan biri onlara öf dahi demezdi Allah tan korkuyorum der. Ama eşime çok yanlış yaptılar o da soğudu annesinden özellikle.
Benim tarafımda ama annesine asla saygısızlik etmeyen biri ama zamanında çizgi çekmedi eşim şimdi ceremesini çekiyor.
Sağol canım amin Allah razı olsunŞifa olsun
Rüyayı bize mi yoruyorsun canım Allah hayra çıkarsın bu işin sonu hayır olmayacak bu gidişle.
Ay kizlar az once cildiyeye muayene olmaya geldim, bu hastaneye ilk defa geliyorum ne nerde bilmiyorum. Kayit yaptırıp doktorun odasina gidene kadar sıram 1dk gecmis, dr beni bir azarladi insanlarin icinde cok zoruma gitti
O ne demek ya 1 dk olabilir. kaldı ki geçen gün yarım saat geç kalmıştım içerdeki hasta çıktıktan sonra ben girmiştim bişey de demediler. Böyle biseye hakkı yok gayet insanı bişeyAy kizlar az once cildiyeye muayene olmaya geldim, bu hastaneye ilk defa geliyorum ne nerde bilmiyorum. Kayit yaptırıp doktorun odasina gidene kadar sıram 1dk gecmis, dr beni bir azarladi insanlarin icinde cok zoruma gitti
Inanki aglamamak için zor tuttum kendimi, kac kere hastaneye gidip gelmis insanim bir kez boyle muamele gormedim. Sonra alacagim dese aksama kadar beklesem zoruma gitmezdi yaOnlar bizi 15 dk geç alsa biz onları azarlamıyoruz ama 1 dk nedir ki Allah akıl fikir versin ya ne ukalalık kabalık bi tepki ver tamam da azar nedir
Insanlari boyle boyle kendilerinden sogutuyorlar, sanki kufur etmişim gibi bagirdi resmen. Mhrs den şikayet olusturacagim, bana yapti baskasina yapmasinO ne demek ya 1 dk olabilir. kaldı ki geçen gün yarım saat geç kalmıştım içerdeki hasta çıktıktan sonra ben girmiştim bişey de demediler. Böyle biseye hakkı yok gayet insanı bişey
Ben bir süredir keyifsizdim canım çok gelemedim, şimdi de karışık bi hasta oldum her yerim ayrı dökülüyorGörüşemiyoz levaiz nassın inş
kk birinci noterikk birinci noteri sen oglana kucukken hangi probiyotik kullanmistin samdanim. Sut alerjenleri için.
Herkes kafayi yemis. Tahammül sınırı yerlerde. Ben sanırım kavga ederdimAy kizlar az once cildiyeye muayene olmaya geldim, bu hastaneye ilk defa geliyorum ne nerde bilmiyorum. Kayit yaptırıp doktorun odasina gidene kadar sıram 1dk gecmis, dr beni bir azarladi insanlarin icinde cok zoruma gitti
Annemde oyle dedi yaninda hastalar vardi rencide etmek istemedim. Şikayet hattina bildirdim bende. Ustelik cildiye doktoru acildeki kadar garip insanlarla karsilastigini düşünmüyorum, sabah sabah bu kadar sinir cok garip yaniHerkes kafayi yemis. Tahammül sınırı yerlerde. Ben sanırım kavga ederdim
Aa sagol canim ona da bakayimBu avon falan gibi üye olup satanlar var ama sanırım trendyolda falan da var. Suyla ıslatıp siliyorsun. Bende 3 tane var biri mutfak diğerleri cam toz bezi. Kurulamaya gerek yok muhteşem bir şey
Yumuşatıcı ben zaten hepsine zaafım varYumusaticilarida cok guzel kokuyor vikingin
Anne baba hakkı baki,kötü olmak istemiyorsa taşınmanız lazım.Nego eşim çok gençti ailemi bırakamam dedi zamanında bana hata yaptı hatasının bedelini ödüyor şuan.
Ama toplumda çok değer gören biridir cidden yaşına rağmen insanlar çokça sever sayar.Işini yapiyor kiskaniliyor kv tarafından onlardan üstte olmasını hiç çekemiyorlar zaten.Bi kazanç sağlarsa ticarette falan da onaylamıyorlar illa kusur buluyor başarısını takdir etmiyor.Adamin psikolojisini alt üst ettiler evimizede yansıyor olur olmaz.Bende yine çok iyi biri diyorum ailemde hep böyle diyor çok iyi biri bu yüzden yuvanızı yıkmayın diye defalarca söylediler.
Şimdi sen nasıl böyle diceksin diyebilirsiniz ama kv nin büyük psikolojik sorunları var cidden bunu yeni yeni kavriyorum. Ve yaş aldıkça baş edilemez duruma geliyor Allah eşime sabır versin diyorum adamin ruhunu da ezmiş nasıl bi anne.
Sabah sabah hiç ağlamayan adamı ağlattı işe giderken.
Ne tepki verdin? Bu konuda yorum yapmak istemiyorum zira artık çoğu şey çığırından çıktıAy kizlar az once cildiyeye muayene olmaya geldim, bu hastaneye ilk defa geliyorum ne nerde bilmiyorum. Kayit yaptırıp doktorun odasina gidene kadar sıram 1dk gecmis, dr beni bir azarladi insanlarin icinde cok zoruma gitti
Viking premium serisini denemediysen dene mutlaka ozellikle mavisiYumuşatıcı ben zaten hepsine zaafım var
Hicbir sey demedim, desem uzerime atlardi zaten o derece agrasiftiNe tepki verdin? Bu konuda yorum yapmak istemiyorum zira artık çoğu şey çığırından çıktı