Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allaha sukur ates hafifledi cunku o dediğim şey mucize gibi kesin yap. Ama kusma ishal yarinda devam ederse doktora gidip serum taktiracagim.

penyez83 canım cvp vermemiş gibi olmıyayım.

Çok fazla içerik karıştırmadım.

En çok yumurta akını maske yapmışlığım var.

1 yumurta akını değil yalnız 1 çorba kaşığı yetiyor hepsini yaparsan çöp olur.
Onu biraz çırpıyorsun çatalla telle farketmez köpürüyor biraz. Onu böyle yüzüne sürüyosun sulu sulu köpüklü.
Tamamen kuruyunca yıkıyorsun. Kururken baya baya gerilicek yüzün gülmemeye çalışıcaksın mimik çizgilerini toplasın diye.

Canom unutmuşum yazmayı geçmiş olsun yavruya şimdi nasıl? Sen nasılsın?
Allah razi olsun bonusum. Cok sukur atesini dusurduk ama ishali kusmasi devam gibi. Korkuyorum birsey yedirmeye. Irmik lapasi verdim aksam o kadar. Bende cok sukur kalktim bi kendimi toparladim el yuz yikadim simdi yataga gectim basindayim yavrumun.

Allah razi olsun bonusum. Cok sukur atesini dusurduk ama ishali kusmasi devam gibi. Korkuyorum birsey yedirmeye. Irmik lapasi verdim aksam o kadar. Bende cok sukur kalktim bi kendimi toparladim el yuz yikadim simdi yataga gectim basindayim yavrumun.
İshal için tahlil yaptılar mı mikrop falan varsa

Biraz önce sayfaları tek tek okuyordum.Ulan dedim biri de yokluğumu fark etmemiş şu şekildeydim
Şimdi mesajını görünce böyleyim bugün temizlik yaptım misafirim vardı anca şimdi geldimm bonusum

Ev havalandırıldı yataklar toplandı nevresim takımı değiştirildi.
Kahvaltı yapıldı. Aspiratör ocak temizlendi.
Bulaşık makinesi çalıştırıldı sonra yerleştirildi.
Mutfak dolapları elden geçirildi.
Buzdolabının içi temizlendi.
☀ Banyo wc yıkandı.
Banyo paspas ayak havlusu yıkandı.
☀ Çöp kovaları yıkandı poşetleri yenilendi.
Banyo dolabı içi düzenlendi.
Ev süpürüp silindi tozlar alındı.
Aynalar silindi.
Market için ihtiyaç listesi hazırlandı.
Akşam içim yayla çorbası yapıldı.Buzlukta köfte vardı.Yemek yapıldı.
Beyazlar ve renkliler olmak üzere makineye çamaşır atıldı kuruyan çamaşırları yerleştirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…