Allaha sukur ates hafifledi cunku o dediğim şey mucize gibi kesin yap. Ama kusma ishal yarinda devam ederse doktora gidip serum taktiracagim.Atlatırsınız çabucak inş. çocuklar hasta olmasın yaa.İçim eriyor benim de minik kuzulara
Bunu daha öncede yazmıştınız sanırım tamamen unutmuşum çok sağolyapacağım şimdi uyudu bebiş geceden bekletip sabah namazında sürerim topuklarına yarın öğlen de sürer uykusuna yatırır sonrasında duşunu aldırırım inş.
Hic duymadim nerede satiliyor canimBen pella bezle en son üstünden geçiyorum iz kalmıyor
Bu avon falan gibi üye olup satanlar var ama sanırım trendyolda falan da var. Suyla ıslatıp siliyorsun. Bende 3 tane var biri mutfak diğerleri cam toz bezi. Kurulamaya gerek yok muhteşem bir şeyHic duymadim nerede satiliyor canim
Tecrübe için denenmişlik, yaşanmışlık lazım güzel kardeşim.Tecrübelerinizi alırım efendim.
Canom unutmuşum yazmayı geçmiş olsun yavruya şimdi nasıl? Sen nasılsın?Allh razi olsun negom
Allah razi olsun bonusum. Cok sukur atesini dusurduk ama ishali kusmasi devam gibi. Korkuyorum birsey yedirmeye. Irmik lapasi verdim aksam o kadar. Bende cok sukur kalktim bi kendimi toparladim el yuz yikadim simdi yataga gectim basindayim yavrumun.Canom unutmuşum yazmayı geçmiş olsun yavruya şimdi nasıl? Sen nasılsın?
İshal için tahlil yaptılar mı mikrop falan varsaAllah razi olsun bonusum. Cok sukur atesini dusurduk ama ishali kusmasi devam gibi. Korkuyorum birsey yedirmeye. Irmik lapasi verdim aksam o kadar. Bende cok sukur kalktim bi kendimi toparladim el yuz yikadim simdi yataga gectim basindayim yavrumun.
Senin neyin var iyi misin. Sana bir insirah okuyayim dur biHayırdır inş öyle canım dar ki zor topladım mutfağı.
Topladım sonuçta.
Yarın inş bi yerden başlamam lazım büyük temizliğe.
Yarin randevu aldim iste. Baksin bakalim guzelce kaka idrar her tahlili yaptirsinİshal için tahlil yaptılar mı mikrop falan varsa
Okudum allah kabul etsin inşallah icin kalbin ferahlarSenin neyin var iyi misin. Sana bir insirah okuyayim dur bi
Hamdolsun iyiyim. Sağolasın jes ❤Senin neyin var iyi misin. Sana bir insirah okuyayim dur bi
Yarin randevu aldim iste. Baksin bakalim guzelce kaka idrar her tahlili yaptirsin
Biraz önce sayfaları tek tek okuyordum.Ulan dedim biri de yokluğumu fark etmemiş şu şekildeydimTiniminimavihanim nerdesin minnoş?
200 lük var aynı fiyat gibi canım acaba içerikde mi farklıNormal cilt bu ben mavi olanını kullanıyorum canım kuru ciltler için olanı, o bir türlü indirime girmez 400 ml olan