Kahvaltıyı topladım tezgahı ayrıntılı temizledim
Baharatliklari temizledim
Fırını sildim
Alt dolapları için düzenleyip sildim
Çamaşır astım
Buzdolabını sildim temizledim
Halıları supurp kaldırdım
Heryeri süpürup sildim halıları serdim
Toz aldım
Makineye çamaşır attım
Pencere onlerini sildim
Mutfak kapisini ve dış kapıyı sildim
Yemek koydum
Evi yerleştirdim bezleri yikayp kaldırdım
Banyoyu sildim
Kuruyan çamaşırları katladim kızımı alıp gelicem
Ve ben bir halt ettim kisliklari çıkardım dolapları döktüm ve yoruldum bıraktım öyle kaldi @Musluk Suyu görev başarıyla gerçekleştirildi
İnşallahBi sonuç alınır inşAllah canım.
Bilmiyorum verdiler mi sormadım da. Zaten burdan taşıncaz bu ay ne zaman olduğu belli değil daha. Gündüzleri durmam anneme giderim normalde bile çok korkan biriyim hırsızdan baya etkisinde kaldım. Çocuk kucağımda zangır zangır titredim ne yapacağımı bilemedim. Eşime söyleyim bi sonuç çıkarsa şikayette bulunalımAllah korumuş da girememişler eve. Bir süre annenizde kalın siz yine de. En azından üstünüzden etkisi gidene kadar. Elinizde kayıt var yine de polise şikayette bulunun isterseniz.
Yani kesin vardır. Kv bozuntusu da daha eşime beni niye çağırmamış diyor. Zaten konuşmuyorum kendisiyle kapıda hırsız varken onu mu çağıracaktım acabasweetgirlcandy geçmiş olsun canım Allah korusun böyle hırsızların yanında zarar verebilcek her haltları olabilir çıktım diye okuyunca içim bi hoş oldu.
Ama şimdi çocuk var bişey olsa haberi olması lazım konuşmasan bile tehlikeli durum ya haber verilmeli tabi öyle düşünYani kesin vardır. Kv bozuntusu da daha eşime beni niye çağırmamış diyor. Zaten konuşmuyorum kendisiyle kapıda hırsız varken onu mu çağıracaktım acaba
Bilgi için çok teşekkür ederim bonus. Evet aynen kurulama bezinden çıkaramıyorum lekeleri, anında da yıkıyorum bekletmiyorum ama yine de kalıyor. Pismiş hissine kapılıyorum böyle olunca da. Yarın bakayım eğer duruyorsa lekeler kaynatırım. :)mimesis kurulama bezi mi o lekesi çıkmayan? Pamuklu oluyor ya onlar leke zor çıkıyor tabi.
Çamaşır deterjanı ile tencerede kaynatmayı deneyebilirsin.
Eğer yaparsan duruladıktan sonra bir de sadece suda kaynatırsın deterjan daha iyi gitsin diye
Çok geçmiş olsun canım ya nasıl korkmuşsundur şimdi ahh verilmiş sadakanız varmış.Ay yok ben evdeydim kızımla. Aile apartmanı üst katta kv var dış kapıyı açık bırakmaz kimse. Kp sanırım açmış gitmiş. Bizim zili söktük kız korkuyor diye. Kapıyı yumruklayan var kv sandım konuşmuyorum bende bakmadım. 5 dk boyunca çaldı noluyo diye koridora yöneldim kapıdan sesler geliyor açmaya çalışıyorlardı heralde. Hemen eşimi aradım ağlayarak. Sonra bi cesaret gittim delikten bakmaya 3 tane çingene kız gittiler. Bende videoya çektim giderken onları. Eşim geldi annesine kızdı işte kapı niye açık duymuyorsun falan diye. Kadın daha inanmıyorbende anneme aldım geldim kızımı
Çağıramam ki telefonu yok bendeAma şimdi çocuk var bişey olsa haberi olması lazım konuşmasan bile tehlikeli durum ya haber verilmeli tabi öyle düşün
Amin amin. Benimki de uçan kuşa bakar duyduğu sürece kaçırmaz da nolduysa artık telle konuşuyormuşÇok geçmiş olsun canım ya nasıl korkmuşsundur şimdi ahh verilmiş sadakanız varmış.
Bizimde aile apartmanı ve bi gün kapının açılmaya çalışıldığını duydum sabahtı eşim çıkmıştı bende o gün hemen uyumamıştım.Neyse eşimi aradım sen miydin hayır dedi tabi ben şok geçirdim o sanıyordum.Annenleri ara demiştim aramıştı kv çıkmış bakmış kimse yok dedi.
Sabah uyumadım tabi kiracı da var binada beni korku aldı o aralar.
Kv de sen rüya görmüşsündür dedi inanmadı kadın.
Ama o çok erken kalkıyor etrafta gözü olur zateno yüzden çokta takılmıyorum inş.Rabbim bizi korusun
Bende mesafeliyim ama bu durum başka canım haber vermen doğru olurdu gibi Allah korusun manyak insanlar bunlar gündüz vakti girmeye çalışıyorlarsa durum tehlikelide olabilirdi.Yani kesin vardır. Kv bozuntusu da daha eşime beni niye çağırmamış diyor. Zaten konuşmuyorum kendisiyle kapıda hırsız varken onu mu çağıracaktım acaba
Olacağı varmış verilmiş sadakanız varmış neyse ki korktuğun zamanlar aklına gelirse falan ayet-el kürsiyi de oku korkun gider inş.Amin amin. Benimki de uçan kuşa bakar duyduğu sürece kaçırmaz da nolduysa artık telle konuşuyormuş
Hiç endişelenmedi inanır mısın aşağı evden bişey alınmış mı diye acele ona indi hemen. Telefonu yok arayamazdımBende mesafeliyim ama bu durum başka canım haber vermen doğru olurdu gibi Allah korusun manyak insanlar bunlar gündüz vakti girmeye çalışıyorlarsa durum tehlikelide olabilirdi.
Sen hemen seslenseydin eminim böyle bi duruma o da çok endişelenir zaten.
Çok teşekkür ederim canımAllah hayırlı şifalar versin nice sağlıklı mutlu yaşların olsun inşallah canımKukrim
Canim geçmiş olsun.bence hemen polise bilgi verin.esgallarinide biliyorsunuz. Bence ortada dolaniyorsa yakalanirlar.İnşallah
Bilmiyorum verdiler mi sormadım da. Zaten burdan taşıncaz bu ay ne zaman olduğu belli değil daha. Gündüzleri durmam anneme giderim normalde bile çok korkan biriyim hırsızdan baya etkisinde kaldım. Çocuk kucağımda zangır zangır titredim ne yapacağımı bilemedim. Eşime söyleyim bi sonuç çıkarsa şikayette bulunalım