Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bi gün gelmedim şu yaptığına bak

Bi sonuç alınır inşAllah canım.
İnşallah
Allah korumuş da girememişler eve. Bir süre annenizde kalın siz yine de. En azından üstünüzden etkisi gidene kadar. Elinizde kayıt var yine de polise şikayette bulunun isterseniz.
Bilmiyorum verdiler mi sormadım da. Zaten burdan taşıncaz bu ay ne zaman olduğu belli değil daha. Gündüzleri durmam anneme giderim normalde bile çok korkan biriyim hırsızdan baya etkisinde kaldım. Çocuk kucağımda zangır zangır titredim ne yapacağımı bilemedim. Eşime söyleyim bi sonuç çıkarsa şikayette bulunalım

mimesis kurulama bezi mi o lekesi çıkmayan? Pamuklu oluyor ya onlar leke zor çıkıyor tabi.
Çamaşır deterjanı ile tencerede kaynatmayı deneyebilirsin.
Eğer yaparsan duruladıktan sonra bir de sadece suda kaynatırsın deterjan daha iyi gitsin diye

sweetgirlcandy geçmiş olsun canım Allah korusun böyle hırsızların yanında zarar verebilcek her haltları olabilir çıktım diye okuyunca içim bi hoş oldu.
Yani kesin vardır. Kv bozuntusu da daha eşime beni niye çağırmamış diyor. Zaten konuşmuyorum kendisiyle kapıda hırsız varken onu mu çağıracaktım acaba

Yani kesin vardır. Kv bozuntusu da daha eşime beni niye çağırmamış diyor. Zaten konuşmuyorum kendisiyle kapıda hırsız varken onu mu çağıracaktım acaba
Ama şimdi çocuk var bişey olsa haberi olması lazım konuşmasan bile tehlikeli durum ya haber verilmeli tabi öyle düşün

Bilgi için çok teşekkür ederim bonus. Evet aynen kurulama bezinden çıkaramıyorum lekeleri, anında da yıkıyorum bekletmiyorum ama yine de kalıyor. Pismiş hissine kapılıyorum böyle olunca da. Yarın bakayım eğer duruyorsa lekeler kaynatırım. :)

Çok geçmiş olsun canım ya nasıl korkmuşsundur şimdi ahh verilmiş sadakanız varmış.
Bizimde aile apartmanı ve bi gün kapının açılmaya çalışıldığını duydum sabahtı eşim çıkmıştı bende o gün hemen uyumamıştım.Neyse eşimi aradım sen miydin hayır dedi tabi ben şok geçirdim o sanıyordum.Annenleri ara demiştim aramıştı kv çıkmış bakmış kimse yok dedi.
Sabah uyumadım tabi kiracı da var binada beni korku aldı o aralar.
Kv de sen rüya görmüşsündür dedi inanmadı kadın.
Ama o çok erken kalkıyor etrafta gözü olur zaten o yüzden çokta takılmıyorum inş.Rabbim bizi korusun

Amin amin. Benimki de uçan kuşa bakar duyduğu sürece kaçırmaz da nolduysa artık telle konuşuyormuş

Bende mesafeliyim ama bu durum başka canım haber vermen doğru olurdu gibi Allah korusun manyak insanlar bunlar gündüz vakti girmeye çalışıyorlarsa durum tehlikelide olabilirdi.
Sen hemen seslenseydin eminim böyle bi duruma o da çok endişelenir zaten.

Hiç endişelenmedi inanır mısın aşağı evden bişey alınmış mı diye acele ona indi hemen. Telefonu yok arayamazdım

Canim geçmiş olsun.bence hemen polise bilgi verin.esgallarinide biliyorsunuz. Bence ortada dolaniyorsa yakalanirlar.
Ama insallah ifadeleri alınip serbest bırakılmaz.durum oyle olunca kaldiklari yerden devam ediyorlar

Günü zihnimde planladım.
Kahve ve bitki çayı kürünü yapıp içerim.
Sonra evi süpürgeye çektirip paspas yaparım.
Sonra ıspanakları çıkarırım dolaptan. Bir tanker su ile bir kilo ıspanağı yıkarım muhtemelen. (Ispanak yıkamaktan nefret ediyorum)
Ispanaklar süzülürken yerlere dökülen yeşil otları görür cinnet geçiririm herhalde ben burayı az önce süpürmedim mi diye! (Bu cinnet, getiriliyor muydu yoksa geçirilen bir şey miydi?)
Dur tamam sakinim.
Ispanaklar süzülürken kahvaltımı hazırlarım.
Kahvaltıdan sonra da böreği hazırlamaya başlarım.
Girer YouTube'da seksen beş tane ıspanaklı börek videosu izler, en sonunda gene bildiğimi okurum. (Bildiğim bir şey de yok ya gerçi, annemin klasik tarifi)
Tabii tüm bunları yapabilmek için yataktan çıkmam lazım.
Somurtkan şirin gibi hissediyorum şu an kendimi.
Uyanmaktan nefret ediyorum!

Gülaydın kk ailesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…