Düzenli Evimiz & Hayatımız

herkese günaydınn bugun 7'de uyandım kızın kahvaltısını hazırlayıp uyandırdım o yapana kadar odasını topladım bütün dolaplarını boşaltıp sildim onu servise bindirip geldım oğlan uyandı kahvaltı hazırladım sonra devam cocuk odası ve yatak odası dolapları silinip yerleştireceğim bugun temizliği yeni yaptım ama dağılmasına izin vermeyeceğim daha zor oluyor sonra

herkese günaydınn bugun 7'de uyandım kızın kahvaltısını hazırlayıp uyandırdım o yapana kadar odasını topladım bütün dolaplarını boşaltıp sildim onu servise bindirip geldım oğlan uyandı kahvaltı hazırladım sonra devam cocuk odası ve yatak odası dolapları silinip yerleştireceğim bugun temizliği yeni yaptım ama dağılmasına izin vermeyeceğim daha zor oluyor sonra
Ben okurken yoruldum. Ellerinize sağlık yapın bir kahve, içelim karşılıklı 🥰

Günaydın herkese, mutlu,sağlıklı,bereketli bir gün olsun inşallah :KK37:
Bu sabah eşim izinli olduğundan çok iş yapmadım, sakince patırtı etmeden çıktım evden

-Kahvaltı yaptım
-Mutfağı topladım
-Kumu temizleyip çöp çıkardım
-Salonu toparladım
-Büyük banyonun klozetini fırçaladım, lavaboyu ovdum, duşakabini elden geçirdim
- Kendime beş dakika ayırdım duştan sonra :)) dün çok bahsettik nemlendiricilerden hem vücudumu hem ellerimi ayaklarımı kremleyip kendime bakım yaptım, yüzümü de gülsuyuyla sildim
-Pisileri doyurdum, gece köpekler için tavuklu makarna pişirmiştim onu dağıttım, oynaştık koklaştık işe geldim

Bu akşama yapmayı planladıklarım :
- Evi süpürmek
-Yatak odasını toplayıp,havalandırmak
-Bir makina çamaşır yıkamak
-Aylık alış verişimin bir kısmı duruyor, eşim toparlanırsa markete gideriz

Planlıyorum ama nasip bakalım akşama ne göreceğiz :)

Günaydın🥰
Vana gidince is bulamadim herkes işsiz 😔 bakalim burada olacak gibi basvurdum 3 yere haber bekliyorum 🤲
Hayırlı haberler alırsın inşallah. Hic bir emek zayi olmaz. Vardır bir vakti zamanı☘️
Ben bugün bir şey yapamadım eve hırsız girmeye çalıştı anneme geldim hemen ne yapcam bilmiyorum çok korkarım oldum olası hırsızdan
Geçmiş olsun. Korkmanız çok normal ama öyle durumlarda polisi arayın hemen☘️
Günaydın ❤️ güne oğlum ve ben hasta başladık bakalım nasıl geri teperiz ne illetse🌝
Geçmiş olsun Allah şifa versin☘️

Bulaşık makinesi temizleyici aldım ilk defa. Makina bittikten sonra baktım olduğu gibi duruyor, üstündeki sabun gibi olan kısım çözülmemiş.
Başına gelen oldu mu? Delip tekrar mı çalıştırsam?
Delmen gerekiyor zaten altta tabak koyma yerlerindeki sivri yere geçireceksin.

Son düzenleme:
Ben bugün bir şey yapamadım eve hırsız girmeye çalıştı anneme geldim hemen ne yapcam bilmiyorum çok korkarım oldum olası hırsızdan

Ay yok ben evdeydim kızımla. Aile apartmanı üst katta kv var dış kapıyı açık bırakmaz kimse. Kp sanırım açmış gitmiş. Bizim zili söktük kız korkuyor diye. Kapıyı yumruklayan var kv sandım konuşmuyorum bende bakmadım. 5 dk boyunca çaldı noluyo diye koridora yöneldim kapıdan sesler geliyor açmaya çalışıyorlardı heralde. Hemen eşimi aradım ağlayarak. Sonra bi cesaret gittim delikten bakmaya 3 tane çingene kız gittiler. Bende videoya çektim giderken onları. Eşim geldi annesine kızdı işte kapı niye açık duymuyorsun falan diye. Kadın daha inanmıyor 🤦🏼‍♀️ bende anneme aldım geldim kızımı
Ah ya çok geçmiş olsun canım 😕

Rutin işlerim var. Onun dışında salona yoğunlaşacağım bugün. Küçük bir şekil değişikliği de yapabilirim :KK37:

Duvarlar için firmayı aramam lazım. Cumartesine ayarlamaya çalışayım. Eşim evdeyken gelsinler.
Dün ben yaptım iyi geldi seviyorum değişikliği ara ara😍

Güüüüünaydıııın ne kadar güzel bir gün. Pozitif enerji dolsun içinize hanenize güzel kadınlar :KK68:
6b97caf137f2e7b04b6a0178e2425b7b.jpg

kk birinci noteri kk birinci noteri
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge UcanSupurge
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
K klbk33
JES JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni golgefeslegeni
Levaiz Levaiz