Ödev: çamaşırlar katlandı.10 ekim ödevi
Buzdolapları ağlıyor bazılarının sil beni diyor
Pencere önlerinin tozu ne öyle
Yine çamaşırlar birikmiş katlanmak için boynu bükük bekliyorlar.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
S Sifayildizi
Kaç derece de çalıştırdın yüksek sıcaklıkta yıkamak gerekiyor onun erimesi için. Üstteki ilk etiketi çıkardın mı?Bulaşık makinesi temizleyici aldım ilk defa. Makina bittikten sonra baktım olduğu gibi duruyor, üstündeki sabun gibi olan kısım çözülmemiş.
Başına gelen oldu mu? Delip tekrar mı çalıştırsam?
Çok geçmiş olsun, Allah korusun. İyisinizdir inşallah. Polise haber verdiniz mi? Sizi evden çıkarken görmüş olabilir.Ben bugün bir şey yapamadım eve hırsız girmeye çalıştı anneme geldim hemen ne yapcam bilmiyorum çok korkarım oldum olası hırsızdan
Ay yok ben evdeydim kızımla. Aile apartmanı üst katta kv var dış kapıyı açık bırakmaz kimse. Kp sanırım açmış gitmiş. Bizim zili söktük kız korkuyor diye. Kapıyı yumruklayan var kv sandım konuşmuyorum bende bakmadım. 5 dk boyunca çaldı noluyo diye koridora yöneldim kapıdan sesler geliyor açmaya çalışıyorlardı heralde. Hemen eşimi aradım ağlayarak. Sonra bi cesaret gittim delikten bakmaya 3 tane çingene kız gittiler. Bende videoya çektim giderken onları. Eşim geldi annesine kızdı işte kapı niye açık duymuyorsun falan diye. Kadın daha inanmıyorÇok geçmiş olsun, Allah korusun. İyisinizdir inşallah. Polise haber verdiniz mi? Sizi evden çıkarken görmüş olabilir.
Evet canım çıkardım. Niye erimedi anlamadım.Kaç derece de çalıştırdın yüksek sıcaklıkta yıkamak gerekiyor onun erimesi için. Üstteki ilk etiketi çıkardın mı?
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunBen bugün bir şey yapamadım eve hırsız girmeye çalıştı anneme geldim hemen ne yapcam bilmiyorum çok korkarım oldum olası hırsızdan
Yoğunda yıkasaydın o daha sıcaktır. Sanırım 50 derecenin üzeri olması gerekiyor erimesi için. Belki az gelmiş olabilirEvet canım çıkardım. Niye erimedi anlamadım.
Benim makinada sıcaklık ayarı yok ki. Uzun program olarak eco ve yoğun var.
Ben çok aldım şimdi korumaya geçtimYaş dedik de ben kilo aldım ya. Yaş aldıkça kilo da alıyorum. Hiç sevmiyorum kilo almayı.
Pek bir şey yapılacağını sanmıyorum giderken çektim ya suç üstü vs değil. Eşime attım kaynım avukat bir şey yaparlar mı bilmiyorumGeçmiş olsun canım Allah beterinden korusunkayda da almışsın polise şikayet etseydin.
Yarın bi de öyle deneyeyim o zamanYoğunda yıkasaydın o daha sıcaktır. Sanırım 50 derecenin üzeri olması gerekiyor erimesi için. Belki az gelmiş olabilir
Bi sonuç alınır inşAllah canım.Pek bir şey yapılacağını sanmıyorum giderken çektim ya suç üstü vs değil. Eşime attım kaynım avukat bir şey yaparlar mı bilmiyorum
Allah korumuş da girememişler eve. Bir süre annenizde kalın siz yine de. En azından üstünüzden etkisi gidene kadar. Elinizde kayıt var yine de polise şikayette bulunun isterseniz.Ay yok ben evdeydim kızımla. Aile apartmanı üst katta kv var dış kapıyı açık bırakmaz kimse. Kp sanırım açmış gitmiş. Bizim zili söktük kız korkuyor diye. Kapıyı yumruklayan var kv sandım konuşmuyorum bende bakmadım. 5 dk boyunca çaldı noluyo diye koridora yöneldim kapıdan sesler geliyor açmaya çalışıyorlardı heralde. Hemen eşimi aradım ağlayarak. Sonra bi cesaret gittim delikten bakmaya 3 tane çingene kız gittiler. Bende videoya çektim giderken onları. Eşim geldi annesine kızdı işte kapı niye açık duymuyorsun falan diye. Kadın daha inanmıyorbende anneme aldım geldim kızımı
Görüşemiyoz levaiz nassın inş