Düzenli Evimiz & Hayatımız

Akşam oldu nihayet, iş yerinde çok yoğun bir gündü, kafam kazan gibi. Eşim dışarıda bu akşam o yüzden gelir gelmez işlerimi hallettim, yemeği es geçeceğim çaya çok ihtiyacım var. Sabah ve akşam yaptığım işler

- Yataklar toplandı
-Hem eşime hem kendime kahvaltı hazırladım
-Mutfak toplandı
-Kumu temizleyip çöpü çıkardım
-Çaydanlığımı temizledim
-İş çıkışı markete uğradım
-Buzdolabının içini temizledim, sebzeliği geçen hafta temizlemiştim düzeltip, bir bezle üzerinden geçtim, raflarını sildim,küçük rafları çıkarıp yıkadım
- Balkonu sildim, çiçekleri suladım
-Sabah ve akşam pisilerimi doyurdum

Artık dinlenmek istiyorum, çayım,kızım ve masterchef :)

İyi akşamlar küçücük bir odayı bile tam anlamıyla bitiremedim ya oğlan sürekli bölüyor sürekli bi şeyler istiyor. Yine de elimden geldiğince bitirmeye çalıştım.

Çocuk odasının
Balkonunu yıkadım camlı yerleri sildim
Balkon perdelerini çıkardım yıkanacak
Camını sildim
Perdelerini yıkadım astım
Giysi dolabını boşaltıp düzenledim
Halısını süpürdüm kaldırdım

Onun dışında
Bulaşık makinesini boşalttım
Oğlumla kahvaltı yaptık topladım
Ocağı davlumbazı sildim
Oturma odasını topladım süpürdüm
Duşkabini temizledim
Lavaboyu klozeti ovdum banyoyu yıkadım
Kuruyan çamaşırları topladım katladım yerleştirdim
1makine çamaşır yıkandı astım
Yemek yaptım (barbunya makarna)
Bulaşıkları topladım şimdi uzanıyorum birazdan oğlumu uyutup kitap okumak istiyorum

Hayırlı akşamlar yine bol koşturmalı bi gündü
Yatakları topladım
Gece kız kusmuştu nevresimini falan yıkadım astım
Kahvaltı hazırlandı
Beslenme hazırlandı
Sağlık ocağına gittik geldik
Mutfak toplandı
Bulaşık makinesi boşaldı
Ocak silindi
Dolap kapakları silindi
Çamaşırlar yerleşti
Evi süpürdüm
Banyo tuvalet yıkandı
Havlular değişti
Kızı okula götürdüm
Markete gittim
Turşu kurdum
Kek yaptım akşam yemeği hazırlandı
Mutfak toplandı
Çocukları yedirdim herif geldi
Onu da doyurdum mutfak toplanacak

Ödev: çamaşırlar katlandı.
Sabah uyanamadım buyuk oğlun ve eşim kahvaltı yapmadan gittiler.
Akşamdan kalan mutfak toplandı.
Makine çalıştırıldı.
Küçük oğlumun okul gezisi vardı onu yedirip hazırlayıp 10 .30 gibi okula bıraktım.
Dönüşte markete uğradım.
Gelince oğlum için çorba yaptım.
Akşam asılan çamaşırlar toplanıp katladı.
Iki makine çamaşır daha yıkandı koruyanlar toplandi ( şimdi katlayacağım)
3838849 sofra kuruldu
Akşam yemeği yendi.
Makine boşaltılıp mutfak toplandı
Ev. Mutfak çöpü çıkarıldı.
Wc.yikandi

Bulaşık makinesi temizleyici aldım ilk defa. Makina bittikten sonra baktım olduğu gibi duruyor, üstündeki sabun gibi olan kısım çözülmemiş.
Başına gelen oldu mu? Delip tekrar mı çalıştırsam?
Kaç derece de çalıştırdın yüksek sıcaklıkta yıkamak gerekiyor onun erimesi için. Üstteki ilk etiketi çıkardın mı?

Çok geçmiş olsun, Allah korusun. İyisinizdir inşallah. Polise haber verdiniz mi? Sizi evden çıkarken görmüş olabilir.
Ay yok ben evdeydim kızımla. Aile apartmanı üst katta kv var dış kapıyı açık bırakmaz kimse. Kp sanırım açmış gitmiş. Bizim zili söktük kız korkuyor diye. Kapıyı yumruklayan var kv sandım konuşmuyorum bende bakmadım. 5 dk boyunca çaldı noluyo diye koridora yöneldim kapıdan sesler geliyor açmaya çalışıyorlardı heralde. Hemen eşimi aradım ağlayarak. Sonra bi cesaret gittim delikten bakmaya 3 tane çingene kız gittiler. Bende videoya çektim giderken onları. Eşim geldi annesine kızdı işte kapı niye açık duymuyorsun falan diye. Kadın daha inanmıyor bende anneme aldım geldim kızımı

Merhaba. Bugün;
Yatağı topladım,
Eşim yine tezgahta yiyecek bırakmış. Lavabonun içine kadar karınca doluydu. Sabah sabah ilk iş karıncaları uzaklaştırmaya çalıştım. Gece yemek yeme alışkanlığına sinir oluyorum. Bir sabah da mutfağı bıraktığım gibi temiz bulayım.
Sonrasında kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Bekleyen tüm çamaşırları katlayıp yerlerine yerleştirdim,
İki makina çamaşır yıkandı,
Kızım salon halısını keçeli kalem ile boyamış bir de ruj sürmüş. Lekeli yerleri sildim,
Oobleck yaptım, kızımla bayağı oynadık,
Kızımı yıkadım, sonrasında banyoyu topladım,
Havluları koyduğum kutuyu düzenledim,
Nevresimi değiştirdim,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkayıp, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Ocağı ve tezgah arkasını sildim, parçalarını yıkadım,
Mutfak bezlerini ne kadar çamaşır suyuna koysam da lekeler çıkmıyor. Onları yüksek sıcaklıkta makinaya attım, biraz yıkandıktan sonra makinayı durdurdum. Sabaha kadar beklesinler, bakalım nasıl olacaklar,
Oyuncakları ve kitapları topladım,
Çöpleri ayarladım eşim attı.

Evet canım çıkardım. Niye erimedi anlamadım.
Benim makinada sıcaklık ayarı yok ki. Uzun program olarak eco ve yoğun var.
Yoğunda yıkasaydın o daha sıcaktır. Sanırım 50 derecenin üzeri olması gerekiyor erimesi için. Belki az gelmiş olabilir

Allah korumuş da girememişler eve. Bir süre annenizde kalın siz yine de. En azından üstünüzden etkisi gidene kadar. Elinizde kayıt var yine de polise şikayette bulunun isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…