Düzenli Evimiz & Hayatımız

herkese günaydınn bugun 7'de uyandım kızın kahvaltısını hazırlayıp uyandırdım o yapana kadar odasını topladım bütün dolaplarını boşaltıp sildim onu servise bindirip geldım oğlan uyandı kahvaltı hazırladım sonra devam cocuk odası ve yatak odası dolapları silinip yerleştireceğim bugun temizliği yeni yaptım ama dağılmasına izin vermeyeceğim daha zor oluyor sonra

Ben okurken yoruldum. Ellerinize sağlık yapın bir kahve, içelim karşılıklı

Günaydın herkese, mutlu,sağlıklı,bereketli bir gün olsun inşallah
Bu sabah eşim izinli olduğundan çok iş yapmadım, sakince patırtı etmeden çıktım evden

-Kahvaltı yaptım
-Mutfağı topladım
-Kumu temizleyip çöp çıkardım
-Salonu toparladım
-Büyük banyonun klozetini fırçaladım, lavaboyu ovdum, duşakabini elden geçirdim
- Kendime beş dakika ayırdım duştan sonra :)) dün çok bahsettik nemlendiricilerden hem vücudumu hem ellerimi ayaklarımı kremleyip kendime bakım yaptım, yüzümü de gülsuyuyla sildim
-Pisileri doyurdum, gece köpekler için tavuklu makarna pişirmiştim onu dağıttım, oynaştık koklaştık işe geldim

Bu akşama yapmayı planladıklarım :
- Evi süpürmek
-Yatak odasını toplayıp,havalandırmak
-Bir makina çamaşır yıkamak
-Aylık alış verişimin bir kısmı duruyor, eşim toparlanırsa markete gideriz

Planlıyorum ama nasip bakalım akşama ne göreceğiz :)

Günaydın
Vana gidince is bulamadim herkes işsiz bakalim burada olacak gibi basvurdum 3 yere haber bekliyorum
Hayırlı haberler alırsın inşallah. Hic bir emek zayi olmaz. Vardır bir vakti zamanı
Ben bugün bir şey yapamadım eve hırsız girmeye çalıştı anneme geldim hemen ne yapcam bilmiyorum çok korkarım oldum olası hırsızdan
Geçmiş olsun. Korkmanız çok normal ama öyle durumlarda polisi arayın hemen
Günaydın güne oğlum ve ben hasta başladık bakalım nasıl geri teperiz ne illetse
Geçmiş olsun Allah şifa versin

Bulaşık makinesi temizleyici aldım ilk defa. Makina bittikten sonra baktım olduğu gibi duruyor, üstündeki sabun gibi olan kısım çözülmemiş.
Başına gelen oldu mu? Delip tekrar mı çalıştırsam?
Delmen gerekiyor zaten altta tabak koyma yerlerindeki sivri yere geçireceksin.

Son düzenleme:
Ben bugün bir şey yapamadım eve hırsız girmeye çalıştı anneme geldim hemen ne yapcam bilmiyorum çok korkarım oldum olası hırsızdan

Ah ya çok geçmiş olsun canım

Dün ben yaptım iyi geldi seviyorum değişikliği ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…