- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Ahh veyselll
Hakkında hayırlısı inşallah canımİdare eder negocum ama kurtarmaz beni. En az 82 83 almam lazım bu netlerle zor
Dün bakım gecesi miydi ben niye görmedim beAy ben bugün de oturmadim yaptığım pek birsey de yok ama
Buzluğa poğaça attım 2 tepsi
Dolap monteledim
Bulaşık makinesini yerleştirdim mutfağı topladm
Zaten akşam oldu gec kalktim diye hizli geciyo zaman galiba.
Simdi biraz oturup saçımı boyucam dolap yordu.
Bonus bir bakım gecesinde ilk kez saçımı boyuyorum bonusun gözleri yaşlı
(Bugün bakım gecesi değil dündü biliyorum ama Totom anca yer gördü)
Kız yok dün derken bonus cuma günlerini bakim gecesi yapalım diyor ama bir türlü istikrarı yakalayamiyoruzya onu dedimDün bakım gecesi miydi ben niye görmedim be
Hee ben bilmiyordum sonradan geldim yaKız yok dün derken bonus cuma günlerini bakim gecesi yapalım diyor ama bir türlü istikrarı yakalayamiyoruzya onu dedimyapmasak da cumaları bakım gecemiz yazısız kural bonus görmesin çok kiziyor sonra size teklif ediyorum gelmiyosunuz diye
Hadiii hadii kıvırma şimdiHee ben bilmiyordum sonradan geldim ya
Valla kız bilmiyordum. Bonus aplaaa valla bilmiyordumHadiii hadii kıvırma şimdisöylücem seni bonusa görürsün
Şaka şaka korkma
Benden habersiz bakım gecesini kim yapıyorsa selamımı söyleAy ben bugün de oturmadim yaptığım pek birsey de yok ama
Buzluğa poğaça attım 2 tepsi
Dolap monteledim
Bulaşık makinesini yerleştirdim mutfağı topladm
Zaten akşam oldu gec kalktim diye hizli geciyo zaman galiba.
Simdi biraz oturup saçımı boyucam dolap yordu.
Bonus bir bakım gecesinde ilk kez saçımı boyuyorum bonusun gözleri yaşlı
(Bugün bakım gecesi değil dündü biliyorum ama Totom anca yer gördü)
Canım koca bir somun ekmek yemek istiyorİyi geceler
En son kaçta yedin aybalam?Canım koca bir somun ekmek yemek istiyor
Bak bünye bıkmış bizden biliyon ne var bi gün saldıysan yarın gene aynısınEvi b.k götürüyoooookurşun dökün bana
Hortum kısmını direk suya sokup yıkıyorum, ayak kısmının altında vidalar var onları sökünce dağılıyor zaten, fırçasını gövdesini yıkıyorum, benimkinin bir de turbo ayağı var halılar için onu hiç sökmedim, biraz komplike bir şey bir daha toplayamayabilirim. Ufak fırçalarını da direk yıkıyorum zaten. Haznesi, filtreleride yıkanıyor, arnica tesla premium benimkiKızlar bir şey sorcam bu arada. Supurgenin şu hortumunu falan nasıl temizliyorsunuz. Bir de şu ucu varya onu söküp temizleme videoları gördüm internette ama her modele uymuyormus elimde kalmasın süpürge bir de.
Yapaniniz var mi?
Adı lazım değil baş harfi benBenden habersiz bakım gecesini kim yapıyorsa selamımı söyle
Ben de yıkadım bikac kere de öyle paslaniyor dediler bıraktım yikamayiHortum kısmını direk suya sokup yıkıyorum, ayak kısmının altında vidalar var onları sökünce dağılıyor zaten, fırçasını gövdesini yıkıyorum, benimkinin bir de turbo ayağı var halılar için onu hiç sökmedim, biraz komplike bir şey bir daha toplayamayabilirim. Ufak fırçalarını da direk yıkıyorum zaten. Haznesi, filtreleride yıkanıyor, arnica tesla premium benimki
Naptın gafana?Adı lazım değil baş harfi ben
Ben de yıkadım bikac kere de öyle paslaniyor dediler bıraktım yikamayi
Benimki de arnica da model aynı mı bilmiyorum
Saç maskesi demek isterdim ama boya yaptimNaptın gafana?
4te yemiştim, dayanamayıp biraz ekmek peynir yedimEn son kaçta yedin aybalam?