Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar bugün yapılan işler:
Nevresimler değişti ve yataklar toplandı.
Ortalığın dağınığı toplandı.
Kahvaltı yapıldı, mutfak toplandı.
Bir sele çamaşır serildi.
Balkon yıkandı
Bebiş yıkandı
Banyo yıkandı.
Çaya misafir çağırmayı düşünüyorum. Birazdan hazırlıklara başlarım.
Yine yemek sona kaldı

Cok yoruldum. Sağlıkocağına gittim geldim yürüme mesafesi bayağı var.onun òncesinde sabah kalktım
Yatakları kapattım
ortalığı topladım
Kahvaltı ve bulaşıklar makineye kondu
bul.mak.çalıştırdım
Balkon yîkadım
çamaşır astım
Evi süpürdüm
Salonun tozunu aldım
elektrik süpürgesi nin kovası detaylı yîkadım
patetes kızarttım evdekilere.akşama kociş el açması börek istiyordu ne zamandır onu yapacam.

Bide kızlar sulu elektrikli süpürge kullanan varmı. Çok kötü kokuyo ya .hiç sevemedim.en kısa zamanda deģiştirecemm.
Ben hazneli kullanıyorum, .
Sulu süpürge ne kadar yikarsan yıka kokusu kötü oluyor. Hazneli tavsiye ederim... Kullan boşalt..

Merhaba kızlar
Uzun zamandır eve doğru dürüst birşey yapamadım süpürüp silmek dışında.
İmrendim şu an sizlere, temizliğe girişmek istiyorum.

Ben bir türlü pratik olamiyorum bu ev islerinde. Zaten çok halsiz hissediyorum kendimi, karar verip başlamak bile saatlerimi alıyor. Bebeğim de var. Aksam babası gelip alacak, gezmeye götürecek. Temizlik yapayim diyorum.

Siz nereden basliyorsunuz büyük temizliğe?
Bir de elim o kadar yavaş ki
Bana tavsiyeleriniz var mi?
Şimdiden teşekkürler

Burda bizimle takıl gaza gelirsin canım insan oturdukça yattıkça uyuşuk oluyor :)

Merhaba kızlar bugün tembellik Yaptım bu saate kadar hiç bisey yapmadim belim ağrıyor bugün tek yaptığım kahvalti hazırlayıp mutfağı toparlamak oldu yemegim dunden var evim düzenli duruyor güneşin geçmesini bekliyorum mutfak camını silip odevimi yapicam ama içim rahat etmez yoksa herkese huzurlu akşamlar diliyorum

Dun bi gazla camlari hallederim dedim ama saadece mutfagin camini kapisini silebildim bugun salonun camlarini silicem dunden sineklikleri yikamistim ama kucuk oglum hasta musaade verdigi kadariyla yapicam artik
Boşver işi gücü tatlım yaa. Bebisle ilgilen. Sağlık olsun da iş halledilir.

Ben de çok yavaşım. Üff ne yapalım biz de böyleyiz.
Nerden başlasan?
Ben hep yatak odamdan başlarım. Sonra oturma odası, salon varsa çocuk odası. Bunları yaparken de temizlediğin odada dolap, çekmece, çekyat altı ne varsa önce onları düzenle sonra süpürüp silmeye geç. (Camlarını ve kapılarını da silmen gerekiyorsa odayı bitirmeden onlari da hallet.
En son mutfağı yaparım.
Tüm temizliğim bitince banyo tuvaleti yıkarım,kendim de duş alıp bitiririm.

Böyle kolay yazdığına bakma geçen haftadan beri bitirebilmek için canım çıktı ki mutfak hala duruyor.

Ben hep mutfaktan başlıyorum sonra diğer odalara geçene kadar enerjim bitmiş oluyor
Bu kez dediginiz gibi yapayım.
Gerçekten fenalık geliyor hele bu sıcaklarda.
Geçen cumartesi başladım güya, balkonu temizledim bir sigara yaktım, mutfağı temizledim bir sigara yaktım. oturma odasına geçmiştim ki kızım geldi onu yedir içir derken işler kaldı.

Bu kez kararliyim insallah :)
tesekkur ederim

Ben de libelle ve ihlâsın ki hariç hiçbir sulu süpürgeyi sevmiyorum.
Onların ikisi harika çekiyor ama suyunu hergun değiştirmek lazım tabi.
Ben dyson kullanıyorum. Haznesi var. O da çok güzel çekiyor ve toz kokusu yaymıyor etrafa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…