canım temizlerken ille öyle oluyo.gayet iyi durumda hatta oda.çok dağıtmamışsın.benim ev savaş alanına dönüyo temizlerken ,sonra nasıl geri düzeliyo hayret ediyorumTemizliyor muyum dagitiyor muyum bilemedimEki Görüntüle 2296855
evdeki temizlik başına para alsak biz de yalar yutarız kız eviAy cok yoruldum benim yaramazlarda durmuyorlar bi taraftan. Suan temizlige giden kadinalara bi kez daha hayran kaldim bi gunde butun evi tertemiz yapiyorlar
köz patlıcan yoğurtlama,yanına kısır yeşillik turşuSelam kızlar evin tüm camlarını sildim kollarım koptu
Tüm evi sildim süpürdüm
Tuvalet banyo yıkandı
Şimdi uzun zamandır el atmadığım vestiyerde sıra
Sonra da yemek Faslı hafif bir şeyler yiyelim diyoruz ama ne ?
Önerilerinizi alırım akşam yemeği için :)
o zaman onu günün sonuna bırak.mutfaktan başlayınca ben de kalan işleri bırakıyorum.ovala ovala kollarım kopuyo diğer işlere hal kalmıyo.ya da mutfağa el atacağın gün başka bi iş yapma.o daha mantıklı sankiBenim mutfağım büyük bir de yaa
Bütün enerjim bitiyor gercekten orası bitene kadar
Ensemden vuruyor ağrı bide. Kafamı tasiyamiyorm..ellerine sağlık
bende de var baş ağrısı arkadan arkadan vuruyo.
en olmadık zamanlarda damlarlar zatenEnsemden vuruyor ağrı bide. Kafamı tasiyamiyorm..
Gorumcemin kızı geldi bidene gerek varsa.
yok ne kusuru.iyi ettin geldin.bugün pek giremedim yeni gördüm seni de.topiğin sahibi Nego malesef banlı yarın gelcek o da. hepberaber tutarız işlerin ucundan sıkıntı etme bölüm bölüm yaptığımız için yormuyo göze de çok gelmiyo işler
Ayıp ettinEvet artık mutfagi en sona bırakıp bugün basliyorum inşallah
arada uğrarım kızlar bana gaz verin yerimden kalkamıyorum diye kaldirirsiniz beni
Ayıp ettin
Sagol teyzesioyy geçmiş olsun miniğe
Birazcik duzeldi cok sukur hallettim islerimiBoşver işi gücü tatlım yaa. Bebisle ilgilen. Sağlık olsun da iş halledilir.
Aynen oyle.oldu suan o haliyle alakasi yok cok sukur bitticanım temizlerken ille öyle oluyo.gayet iyi durumda hatta oda.çok dağıtmamışsın.benim ev savaş alanına dönüyo temizlerken ,sonra nasıl geri düzeliyo hayret ediyorum
Dimi kiz valla dogru soyledin karin toklugina yapilan ancak bu kadar oluyor. Canim.cikti alti ustu camlari bitirdim. Yinede benden bi cacik olmaz bacim o islere girsem ac kalirimevdeki temizlik başına para alsak biz de yalar yutarız kız evibeleşe temizlikçi anca bu kadar olunuyo
Aaayyy agzim sulandi kisirla tursu ohhh misssköz patlıcan yoğurtlama,yanına kısır yeşillik turşu
Ellerine sağlıkAynen oyle.oldu suan o haliyle alakasi yok cok sukur bitti
Kızlar yaa benimd3 canım bugün kısır istiyor ama diyetteyim de akşam da çok kaçırırsan diye korkuyorum :*Aaayyy agzim sulandi kisirla tursu ohhh misss
Valla evdekini parayla yapsak elimden toz bezini düşürmem bezle uyurumDimi kiz valla dogru soyledin karin toklugina yapilan ancak bu kadar oluyor. Canim.cikti alti ustu camlari bitirdim. Yinede benden bi cacik olmaz bacim o islere girsem ac kalirim
Kısır diyette zarar vermezki.yarısından fazlası yeşillik zaten.5 6 kaşık ye nolcak.ben diyette hep yerdim bulguru missKızlar yaa benimd3 canım bugün kısır istiyor ama diyetteyim de akşam da çok kaçırırsan diye korkuyorum :*