- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Keşke herkes senin gibi anlayışlı olsa. ❤❤❤Vallahi canım insanlara ne yapsan yaranamazsın
Eşin de çene yapıyorsa bi zahmet yardım etsin küçük bir bebeğin var ve en tehlikeli olduğu zamanlar kızımdan biliyorum saniye gözümü ayıramıyorum Allah tan büyük kızım var yoksa bende hiç bir iş yapamazdım
Büyük kız yatmadı daha saçını düzleştiriyorÇocuklar uyuyorken uyu bacım.
Aynı benO1deren87
Ben temizlik yapmayı hiç sevmem. Ama yaptığım zaman da kimse benim gibi temizlik yapamaz. Ince ince yaparım yani. Kendi akrabalarim da pratik olmadığım için laf söylüyorlar. Yani ben habersiz biri geldiği zaman 5 çeşit çıkaramam. Her an misafir gelecekmiş gibi de olmaz evim. Haberim varsa evim de temiz olur 10 çeşit de yaparım. Bizimkiler bayağı mükemmeliyetçi.
Benimkini de uyutmaya çalışıyorum. Gözlerim nasıl gidiyor anlatamam ama hanım efendi de tık yok.Büyük kız yatmadı daha saçını düzleştiriyor
Küçük cadı da sürekli kıpırdıyor diş yeri şişmiş patlamak üzere
Gerçi benim kız her zaman huysuz dişle pek alakası yok
Benim 23 aylık koca oğlan da emiyor da emiyor.emerek uyuyor hala..her türlü eğitime karşı...nasıl biraktiracagiz emmeyi şaşırdım kaldım.emerek uyuması da cabasıBenimkini de uyutmaya çalışıyorum. Gözlerim nasıl gidiyor anlatamam ama hanım efendi de tık yok.
Geç kalmış her gün bu saatlerde mi yatıyorBenimkini de uyutmaya çalışıyorum. Gözlerim nasıl gidiyor anlatamam ama hanım efendi de tık yok.
Yaaaa ne güzel hep isterdim meme meme diye ağlayan bi çocuğum olsun ama büyük kızım 7 ay küçük kızım 8 ay emdiBenim 23 aylık koca oğlan da emiyor da emiyor.emerek uyuyor hala..her türlü eğitime karşı...nasıl biraktiracagiz emmeyi şaşırdım kaldım.emerek uyuması da cabası
Kardeşim kendini bu kadar yorma.sabah yaparsınız kızlarla.Allah can saģlîğı versin.minnoşun yatarken dinlen bari.Üffffffff 3 makina çamaşır katladım
Yerleştirdim
1 makina daha serdim
Bulaşık makinası bitti ama bende bittim valla sabaha kalsın artık
Bakkal dukkani acmistir@malii nerelerdesin? Bugün hiç sesin çıkmadı.
7 Ağustos ödevi :
Mutfak dolaplarını, mutfağı bitirmek, isteyenler için veriyorum yine belirteyim, sonuçta benim için yapılmıyor bu işlerbayram öncesi ihtiyaca yönelik veriyorum bu ödevleri.
Yapmak istemeyenler için ek ödev : Şarj aletleri kabloları vs düzenlemek.
Bildirim yapmayanları çıkarıyorum listeden.
Nego
@malii
@Bonus
yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
@Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
Eymenliakifli
@beybisi35
@Feminas
@Gonulmeyvesi
P Puddingmuf
sYaaaa ne güzel hep isterdim meme meme diye ağlayan bi çocuğum olsun ama büyük kızım 7 ay küçük kızım 8 ay emdi
Burdayım@malii nerelerdesin? Bugün hiç sesin çıkmadı.
KeşkeeeBakkal dukkani acmistir