Düzenli Evimiz & Hayatımız

Keşke herkes senin gibi anlayışlı olsa. ❤❤❤

Aynı ben

Büyük kız yatmadı daha saçını düzleştiriyor
Küçük cadı da sürekli kıpırdıyor diş yeri şişmiş patlamak üzere
Gerçi benim kız her zaman huysuz dişle pek alakası yok
Benimkini de uyutmaya çalışıyorum. Gözlerim nasıl gidiyor anlatamam ama hanım efendi de tık yok.

Benimkini de uyutmaya çalışıyorum. Gözlerim nasıl gidiyor anlatamam ama hanım efendi de tık yok.
Benim 23 aylık koca oğlan da emiyor da emiyor.emerek uyuyor hala..her türlü eğitime karşı...nasıl biraktiracagiz emmeyi şaşırdım kaldım.emerek uyuması da cabası

Benim 23 aylık koca oğlan da emiyor da emiyor.emerek uyuyor hala..her türlü eğitime karşı...nasıl biraktiracagiz emmeyi şaşırdım kaldım.emerek uyuması da cabası
Yaaaa ne güzel hep isterdim meme meme diye ağlayan bi çocuğum olsun ama büyük kızım 7 ay küçük kızım 8 ay emdi

Benim iki bebeğim var onladan fırsat bulabildiğimce yaptım, yarın inş bitirip etiketleyeceğim :)

Nego ben bugün ödevimi yapamadım ama vcok çok yorgunum .. işten eve bgeldim ortalığı topladım arkadaşım kahve içmeye geldi onunla 2 saat oturdum sonra geçtim akşam byemegimi hazırlamaya patlıcan lari kuzarttim karnıyarık lik o sırada başka bir arkadaşım geldi onunla da bir kahve içtik derken saat 7 oldu ve ben kostura kostura akşam yemeği hazırladım oyyy çok yorgunum yeni gittiler bende oturdum şimdi kalkıp namaz kılıp mutfağı toplayıp yatasim var benden bu kadar iyi uykular

Yaaaa ne güzel hep isterdim meme meme diye ağlayan bi çocuğum olsun ama büyük kızım 7 ay küçük kızım 8 ay emdi
s
Masallah ilk 6 ay almışlar ya...
Şimdi de biraktirmasi zor....konuşarak biraktirmaya calisiyorum pek yol katedemedik.gunduz emmesi azaldı.sabah uyandiginda öğlen uykusunda emiyor.ha bir de oyalayamazsak fare hızıyla gelip açar yakami sirinlik eşliğinde
Bayram sonrasi ise baslicam.birakmis olsaydı çok iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…