Oh mis tertemiz ne güzel evin.aman okadar yorulmuş sun yap bi kaşarlı tost yanında ćay.ne güzel olurSelam kızlar evin tüm camlarını sildim kollarım koptu
Tüm evi sildim süpürdüm
Tuvalet banyo yıkandı
Şimdi uzun zamandır el atmadığım vestiyerde sıra
Sonra da yemek Faslı hafif bir şeyler yiyelim diyoruz ama ne ?
Önerilerinizi alırım akşam yemeği için :)
Rica ederim. Mutfak bütün enerjiyi bitiriyor. Önce mutfaktan başladığım zaman diğer odaları hiç yapamıyorum.Ben hep mutfaktan başlıyorum sonra diğer odalara geçene kadar enerjim bitmiş oluyor
Bu kez dediginiz gibi yapayım.
Gerçekten fenalık geliyor hele bu sıcaklarda.
Geçen cumartesi başladım güya, balkonu temizledim bir sigara yaktım, mutfağı temizledim bir sigara yaktım. oturma odasına geçmiştim ki kızım geldi onu yedir içir derken işler kaldı.
Bu kez kararliyim insallah :)
tesekkur ederim
Rica ederim. Mutfak bütün enerjiyi bitiriyor. Önce mutfaktan başladığım zaman diğer odaları hiç yapamıyorum.
Bencede mutfak detaylı.ben sadece mutfağı en az 2 günde bitiririm.bide görsen nutfagım minicik.ama boydan boya fayans.Ben en iyisi mutfağı yarına bırakayım. Odaları süpürüp sileyim güzelce camlarını sileyim. Dağınıklık fazla yok zaten fazla esyam yoktur.
Bugün o zaman odaların sırayla camlarını kapilarini silip süpürüp silip çıkayım. Yarin da mutfak ve balkonu halledeyim.
Bencede mutfak detaylı.ben sadece mutfağı en az 2 günde bitiririm.bide görsen nutfagım minicik.ama boydan boya fayans.
Bende dağınık biriyim bunu kabul ediyorum esimde bi okadar düzenli ama çocuklar olduktan sonra oda biraz daha beni anlamaya başladı .. dediğin gibi evim heran biri gelecek gibi düzenli değil ama gelen misafiride kasmam öyle kişiler tanıyorum ki evinde hareket edemezsin sanki hep gözü üstünde .. geçenlerde akrabalar bana geldi sofradayiz bende misafir için canım gider kendi kızıyla beni çocukluğumuzdan beri kıyas eden bir akrabam ayy dedi yanlış anlama da benim kızın evini gör sanki mağaza her yerinde bir süs bir temiz o banyoyu gör sanki hiç kullanılmamış her yerde çiçek ..yooo yanlış anlamıyorum bo zaten hep öyleydi (cidden çok titiz bahsettiğim kişi ) ama ben de pis değilim ve ben çocuklarımın içinde birşey kalmasın isterim annem oynatmadi filan demesin ler dedim .. akrabam ayy evet oyleki kızımın evinde oturamiyorum diken üstünde gibiyim oğlu senin yüzünden evi terkedecem diyor çok aşırı kimse memnun değil dedi ..evet düzen çok güzel ama insanı bıktırıcı olmamalı ... dağınıklık ya kötü bende vkendimden memnun değilim ama ne yapalım bizde buradaki arkadaşların sayesinde düzenli oluruz ...O1deren87
Ben temizlik yapmayı hiç sevmem. Ama yaptığım zaman da kimse benim gibi temizlik yapamaz. Ince ince yaparım yani. Kendi akrabalarim da pratik olmadığım için laf söylüyorlar. Yani ben habersiz biri geldiği zaman 5 çeşit çıkaramam. Her an misafir gelecekmiş gibi de olmaz evim. Haberim varsa evim de temiz olur 10 çeşit de yaparım. Bizimkiler bayağı mükemmeliyetçi.
Evi o şekilde tutmak için de ayrı bir psikoloji ve enerji lazım. Evi temizlediğim gün kızımı çok sıkıyorum mesela. Halbuki ne gerek var. Burası onun da evi, oynamak kirletmek onun da hakkı. Ama eşim anlamıyor anlatamıyorum. Kızımın oyuncakları ortada olsun çöpe atmakla tehdit ediyor çocuğu.Bende dağınık biriyim bunu kabul ediyorum esimde bi okadar düzenli ama çocuklar olduktan sonra oda biraz daha beni anlamaya başladı .. dediğin gibi evim heran biri gelecek gibi düzenli değil ama gelen misafiride kasmam öyle kişiler tanıyorum ki evinde hareket edemezsin sanki hep gözü üstünde .. geçenlerde akrabalar bana geldi sofradayiz bende misafir için canım gider kendi kızıyla beni çocukluğumuzdan beri kıyas eden bir akrabam ayy dedi yanlış anlama da benim kızın evini gör sanki mağaza her yerinde bir süs bir temiz o banyoyu gör sanki hiç kullanılmamış her yerde çiçek ..yooo yanlış anlamıyorum bo zaten hep öyleydi (cidden çok titiz bahsettiğim kişi ) ama ben de pis değilim ve ben çocuklarımın içinde birşey kalmasın isterim annem oynatmadi filan demesin ler dedim .. akrabam ayy evet oyleki kızımın evinde oturamiyorum diken üstünde gibiyim oğlu senin yüzünden evi terkedecem diyor çok aşırı kimse memnun değil dedi ..evet düzen çok güzel ama insanı bıktırıcı olmamalı ... dağınıklık ya kötü bende vkendimden memnun değilim ama ne yapalım bizde buradaki arkadaşların sayesinde düzenli oluruz ...
Dışardan pizza veya lahmacun.Selam kızlar evin tüm camlarını sildim kollarım koptu
Tüm evi sildim süpürdüm
Tuvalet banyo yıkandı
Şimdi uzun zamandır el atmadığım vestiyerde sıra
Sonra da yemek Faslı hafif bir şeyler yiyelim diyoruz ama ne ?
Önerilerinizi alırım akşam yemeği için :)
ben de fasulye yapcam cacıklaBen mercimek çorbası yaptım bir de tavuk ve patates kizartıcam salata yaparım tatlım da vardı fırın sütlaç bugünlük böyle
Ben yemek yapmak istemedigim de patates yumurta haslıyorum kahvaltı gibi hem de doyurucu oluyor
ellerine sağlıkEv süpüruldu
Toz alındı
Kapıları sildim.
Bulaşık Makinesi calistirildi
Camları mi zaten geçenlerde sildim,dip köşe yapmistim.
Banyo dolabını da bir kaç gün önce toparladım.
Çamaşır astım. Bugün başım ağrıyor,
Yemekte menemen yaptım yanına cacık falan. . akşamdan çaydan sonra paydos
ben de silim diyorum en azından bi tane de olsa.mutfağın camlarını elleyemedim daha.akşam ona girişimMerhaba kızlar bugün tembellik Yaptım bu saate kadar hiç bisey yapmadim belim ağrıyor bugün tek yaptığım kahvalti hazırlayıp mutfağı toparlamak oldu yemegim dunden var evim düzenli duruyor güneşin geçmesini bekliyorum mutfak camını silip odevimi yapicam ama içim rahat etmez yoksaherkese huzurlu akşamlar diliyorum
yok ne kusuruhosbuldumm tesekkur ederim
şimdi dikkat ettim de oyle dan dun girmisim valla konuya
kusura bakmadiniz inşallah :)