Ayyyy evet abla ya kumsal da isyanlarda hergün iş yapıyoruz diyeKardeşim kendini bu kadar yorma.sabah yaparsınız kızlarla.Allah can saģlîğı versin.minnoşun yatarken dinlen bari.
Evet canım neyse ki ilk 6 ay emdi çok şükürs
Masallah ilk 6 ay almışlar ya...
Şimdi de biraktirmasi zor....konuşarak biraktirmaya calisiyorum pek yol katedemedik.gunduz emmesi azaldı.sabah uyandiginda öğlen uykusunda emiyor.ha bir de oyalayamazsak fare hızıyla gelip açar yakami sirinlik eşliğinde
Bayram sonrasi ise baslicam.birakmis olsaydı çok iyi olurdu
Efoo da gidince sen de mi gittin dedim enerjin eksik kaldı :) efodan haberin var mıGünaydın
Kıyamadım da oyle şeyler yapmaya.Ayyyy evet abla ya kumsal da isyanlarda hergün iş yapıyoruz diye
Evet canım neyse ki ilk 6 ay emdi çok şükür
Eski usul salça filan sürsen belki istemez
Yok emmek için uyandı, karnını doyurdu ama uykuya dalamadı bir türlü.Geç kalmış her gün bu saatlerde mi yatıyor
Annesi tam kesme zamanı. Hem miladi hem hicri takvime göre. Cuma saati ayetel kursi okuyarak ve dua ederek bıraktıranlar varmış . Bir araştır istersen.Benim 23 aylık koca oğlan da emiyor da emiyor.emerek uyuyor hala..her türlü eğitime karşı...nasıl biraktiracagiz emmeyi şaşırdım kaldım.emerek uyuması da cabası
Deneyeyim canım sagolasinAnnesi tam kesme zamanı. Hem miladi hem hicri takvime göre. Cuma saati ayetel kursi okuyarak ve dua ederek bıraktıranlar varmış . Bir araştır istersen.
Benim kızım da çok düşkündü
Ben salça sürüp bant yapıştırmıştım, çok acıyor demiştim. Sonra iki üç kez baktı, emmek istemedi. Gece de bir kere sordu, yok deyince uyudu. Bir daha hiç istemedi.
Canım camımı şuanda silemem bayram sonu temizlik için kadın gelecek banyo da da dolabım yok zatenKızlar Günün ödevi:
1.Cam silmek(sayısı isteğe bağlı)
2. Alternatif ödev: Banyo dolabı düzenlemek
Nego
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay
D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
Eymenliakifli
Nayro
beybisi35
Feminas
Gonulmeyvesi
P Puddingmuf
Hımmmmm iyi bari canımYok emmek için uyandı, karnını doyurdu ama uykuya dalamadı bir türlü.
Ahah temizlik yaparken benTemizliyor muyum dagitiyor muyum bilemedimEki Görüntüle 2296855