Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kardeşim kendini bu kadar yorma.sabah yaparsınız kızlarla.Allah can saģlîğı versin.minnoşun yatarken dinlen bari.
Ayyyy evet abla ya kumsal da isyanlarda hergün iş yapıyoruz diye😜😜😜😜
s
Masallah ilk 6 ay almışlar ya...
Şimdi de biraktirmasi zor....konuşarak biraktirmaya calisiyorum pek yol katedemedik.gunduz emmesi azaldı.sabah uyandiginda öğlen uykusunda emiyor.ha bir de oyalayamazsak fare hızıyla gelip açar yakami sirinlik eşliğinde
Bayram sonrasi ise baslicam.birakmis olsaydı çok iyi olurdu
Evet canım neyse ki ilk 6 ay emdi çok şükür🙏🙏🙏
Eski usul salça filan sürsen belki istemez😜😜😜

Dun bi gazla camlari hallederim dedim ama saadece mutfagin camini kapisini silebildim bugun salonun camlarini silicem dunden sineklikleri yikamistim ama kucuk oglum hasta musaade verdigi kadariyla yapicam artik

Günaydın hanımlar
Sıcak bastırmadan sitenin pazarına gideceğim
Sonra kahvaltı atıştırırım
Camlar silinecek
Ev süpürülüp silinecek
Yemek yapılacak
Çok işim var enerjim yok ama mecburum
Gün içinde uğrarım

Benim 23 aylık koca oğlan da emiyor da emiyor.emerek uyuyor hala..her türlü eğitime karşı...nasıl biraktiracagiz emmeyi şaşırdım kaldım.emerek uyuması da cabası
Annesi tam kesme zamanı. Hem miladi hem hicri takvime göre. Cuma saati ayetel kursi okuyarak ve dua ederek bıraktıranlar varmış . Bir araştır istersen.
Benim kızım da çok düşkündü
Ben salça sürüp bant yapıştırmıştım, çok acıyor demiştim. Sonra iki üç kez baktı, emmek istemedi. Gece de bir kere sordu, yok deyince uyudu. Bir daha hiç istemedi.

Annesi tam kesme zamanı. Hem miladi hem hicri takvime göre. Cuma saati ayetel kursi okuyarak ve dua ederek bıraktıranlar varmış . Bir araştır istersen.
Benim kızım da çok düşkündü
Ben salça sürüp bant yapıştırmıştım, çok acıyor demiştim. Sonra iki üç kez baktı, emmek istemedi. Gece de bir kere sordu, yok deyince uyudu. Bir daha hiç istemedi.
Deneyeyim canım sagolasin

Canım camımı şuanda silemem bayram sonu temizlik için kadın gelecek banyo da da dolabım yok zaten😜😜😜
Bende klima içini temizlerim bi de erzak dolanını düzenleyeyim bari👍👍👍👍

Temizliyor muyum dagitiyor muyum bilemedim :KK43:
20190808_114230.jpg

X