Benim yaş 38 hepinizin büyüğü yum sanırım kiloda 73 bir zayifliyamadim
1.63 boyum hiç incecik olamadım o yüzden de istiyorum zayiflamayi ama Spor yok diyet bi var bi Yok abartılı değil kilom aslında ama takintiliyim .. senin yaş ve boy kaçBende 76 kiloyum nedense hic zayiflama cabasina girmek istemiyorum deniyo musun zayiflamayi. Boyun.kisa degilse yasina gore cok bi kilo degil aslinda
Hoşgeldin canım.gününü çok verimli gećirmissin.ellerine saglikKızlaar selamlar bende katılmak istiyorum
Hep tertitpli düzenli olmak istemişimdir
Tertemiz olsun herşeyim yaoabildiğim kadar yapıyorum ama
Ama hep bi eksiklik oluyor
Bende burayı gördüm
Ödevlere katılmak istiyorum
Bugün oturma odası koltuklarımı sildim beyaz sabunla sonra sirkeli suyla duruladım
Evi sildim süpürdüm
Bi makine çamaşır astım
Bu kadar
Kaç kilosun merak ettimKilo konusunda kimseyi konuşturmam ben varken.
Hoşgeldin canım.gününü çok verimli gećirmissin.ellerine saglik
Bende planladıklarımı o gün bitirmek isterim ama koltuk silmissin.çok yorucu bi iş zaten ona say.yarın halledersin canım kalanlarıSağol canım
Ama yapmak istediğim başka şeylerdr vardı biraz yorulup tembellik ettim
Aklımda olan şeyleri yapamadığımda moralim bozukuyor ama yavaş yavaş olur dimi
Ben de düzen yok ondan böyle oluyo sanırım
Bende düzeni tutturamiyorum evi canım cikasiya temizliyorum ertesi gün yine dağıtıyorum bizde düzenli olacağız inşallah başka yolu yokSağol canım
Ama yapmak istediğim başka şeylerdr vardı biraz yorulup tembellik ettim
Aklımda olan şeyleri yapamadığımda moralim bozukuyor ama yavaş yavaş olur dimi
Ben de düzen yok ondan böyle oluyo sanırım
Unuturmuyum canım ..yaş kaç senin ben 18 de evlendim 33 yaşında anne oldum dile kolay yoksa ne yollardan geçtim şimdi tekrar istiyorum ama maddi durum el vermiyorGerçekten mi canım bana umut oldun biliyor musun :) evet canımı öyle acıtıyorlar ki hem de anlarsın beni ama ben artık onlara takılmamaya çalışıyorum çok çok şükür ki mutlu evliliğim anlayışlı eşim var.Çok yoruldum bir embriyo bile oluşmayan 3 tüp bebek tedavisi takviyelr... Bikirsim. Ama ben de pes etmeyeceğim gönül yorgunluğu geçince yeni umutlar oluşuyor sen de bana ışık oldum Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim beni unutmadan yazdığın için :)
Bende düzeni tutturamiyorum evi canım cikasiya temizliyorum ertesi gün yine dağıtıyorum bizde düzenli olacağız inşallah başka yolu yok
Teşvik edici bir topik daha ❤
Haftaya yatılı misafir ağırlayacağım. Şimdiden evi temizlemeye giriştim. Camlar, kapılar ve halılar silinmek için beni bekliyor. Daha sonra dolapları boşaltıp düzenleyeceğim. Günlerdir evde yıkamadık yastık, çarşaf, yorgan bırakmadım.
Mutfak duvarlarımı nasıl etkili silebilirim diye düşünüyorum.
Dolap içi düzen için fikirlerinizi almak isterim.
Benimdw 1.65 28 yasindayim bende soyle.dal gibi olmadim hic ya spor benimde yok diyete bile baslamak istemiyorum1.63 boyum hiç incecik olamadım o yüzden de istiyorum zayiflamayi ama Spor yok diyet bi var bi Yok abartılı değil kilom aslında ama takintiliyim .. senin yaş ve boy kaç
Ben o boyda o kiloda olacam heheyytt be süper olurdum süperKızlar kilodan konu açılmış bende hemen yazayım 1.72 boyum 59 en son kilomdu ama bayağı bi aldım 65 olmuşumdur tartımın pili bitmişşşş
Ama bayramdan sonra tekrardan dikkat edicem
Ben bugün ne işler yaptım oooo dolu dolu
Oturma odasını sil supur yaptım koltuklar halı silindi ıvır zıvır koyduğum oda şöyle bir güzel düzenledim süpürdüm sildim
Evi komple supur sil yaptım Arap sabunu ile
Mutfak düzenlendi dolap vsilindi .bide çamaşır katlayıp yatak odası ni duzenlersem ohh degmeyin keyfime bide çekmece düzenleyici aldım onları düzenledim ayy çok güzel oldu bide dagitmasam ..dagitirsam kızın bana
Kızlar. Bugün sabah kalktım
Pazar’a gittim
Yatakları topladım
Eşime kahvaltı hazırladımm
Anneme gittik akşama kadar ordaydık
Eve gelirken bugün süpürmicem evi dedim ama eve gelince ne göreyimmmm kızımın odasındaki kapı rüzgardan çarpmış ve kapının camı kırılmışşş her yer cam dolutam 1 saat boyunca evi süpürdüm
Sildim
Bulaşık makinasını çalıştırdım
Minnoşumun Çamaşırları yıkandı serdim
Şimdi kahve içiyorum❤❤