bende 8 lerdeyim inmedi bi türlüH a y ı r. Napcan işte hala 100 lerdeyim.
GünaydınGünaydınnn
Hey Maşallahgünaydin..
bugün enerjik dolu güne başladim:)
çok güzel verimli bi sabah oldu.:)
sabah 5 tekalktım namazimi kıldım
direk kahvaltı hazirladim yaptım.:)
sonra bulaşık makinemi boşalttım.
saat 6:10du;
içimden geleni günlüğüme yazdim.
biraz tele takıldım.
6:30 ta duşumu aldim 10 dklik kişişel bakımı yaptım
üstümü giyindim...;
7:10 geçe çamaşir sepeti çantami alip evden çiktim
çamaşirlarimi astım. sonra işe geldim.
bence sabah çok iş çikiyor zihni boş. hiç bişey düşünmüyorsun..
bunu alışkanlık hale getirmek istiyorum.:)
sabahlari daha verimli oluyor bi dene:)Hey Maşallah
Kaç saat uyuyorsunsabahlari daha verimli oluyor bi dene:)
bi spor eksik onu yapsam pek iyi olucak.
Sabah erken kalkabilsem, sıkıntı orda zatensabahlari daha verimli oluyor bi dene:)
bi spor eksik onu yapsam pek iyi olucak.
6-7 saat uyuyorum:)Kaç saat uyuyorsun
Ben sabah erken kalkıyorum en geç 06.05de yataktan çıkmış oluyorumSabah erken kalkabilsem, sıkıntı orda zaten
Maşallah çok güzel yapıyorsunuz annemin sürekli söylediği şey ama namaz da kilmadigim için sanırım bir düzenim yok yatsıyı kılıp uyumak en güzeli6-7 saat uyuyorum:)
22:30-23:00 de uyuyorum yatsıyı kıldıktan sonra:)
sabah 5 te kalkıyorum:)
kitap oku gezmeye git yürüyüş yapBen sabah erken kalkıyorum en geç 06.05de yataktan çıkmış oluyorum
Hafta sonu sadece 10da kalkarım ama o kadar verimsiz ki mesela bugün kalktım önce çayı demledim mutfağı topladım benden bir yarım saat sonra eşim uyanıyor kahvaltı yapıyoruz normalde 8de çıkıyor evden ama çok önceden kalkıp çay keyfi yapmayı seviyor öyle onu gönderene kadar 2 saat geçiyor sonra çay kahve sigara boş boş oturuyorum erken kalkmanın anlamı kalmıyor:/
Keyif yapmak da önemliBen sabah erken kalkıyorum en geç 06.05de yataktan çıkmış oluyorum
Hafta sonu sadece 10da kalkarım ama o kadar verimsiz ki mesela bugün kalktım önce çayı demledim mutfağı topladım benden bir yarım saat sonra eşim uyanıyor kahvaltı yapıyoruz normalde 8de çıkıyor evden ama çok önceden kalkıp çay keyfi yapmayı seviyor öyle onu gönderene kadar 2 saat geçiyor sonra çay kahve sigara boş boş oturuyorum erken kalkmanın anlamı kalmıyor:/
Namaz kılmak hayatimi düzeni girmesini sağlıyor çok şükür..Maşallah çok güzel yapıyorsunuz annemin sürekli söylediği şey ama namaz da kilmadigim için sanırım bir düzenim yok yatsıyı kılıp uyumak en güzeli
çocuk olsa o 2 saati aranirKeyif yapmak da önemli
Inşallahh ❤Namaz kılmak hayatimi düzeni girmesini sağlıyor çok şükür..
bence bi denemen isterim:)
çocuk olmadığında cani sıkılman normal.Inşallahh ❤