- 9 Ocak 2009
- 24.136
- 113.813
- 39
96 kiloyum malesef sen kaç kilosunKaç kilosun.bende vermeye ćalışıyoruum ama sıkıntıdan habire yemek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
96 kiloyum malesef sen kaç kilosunKaç kilosun.bende vermeye ćalışıyoruum ama sıkıntıdan habire yemek istiyorum
Şu sıcaklar geçerse inşallah daha enerjik oluruz sankihiç üşenmezsek..
elimiz kolumuz bağlı sanki
Ben bugünkü ödevimi yetistiremeyecegim.alisveris ten şimdi donduk. yarınki odevle beraber yaparım artık.eksik malzeme yokNego
@malii
Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
@CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35
@Feminas
Hanımlar listede olup hiç uğramayanları etiketlemiycem artık.
Ayrıca ödevleri yapanlar ödevi yaptım diye beni etiketlesin lütfen
Amiin aminEvet canım bide küçük.kendi evim ne kadar güzel kocaman. Ama işte Allah nasip etmezse olmuyor.nasip ne diyelim.inşallah seninde gönlüne göre olur
Ben 36 yaşındayımyaşlarınızı bilmiyorum ama hepinize abla diye sarilasim var ya buranın enerjisine bayıldım ilk günden beri
Ellerine sağlık hamile hamile yorma kendini bu kadarGörev tamamdır
Buzdolabı komple silindi örtüleri serildi
Mutfak avizesi silindi
Öğlen için yemek hazırlandı yendi ve mutfak temizlendi bulaşık makinası çalıştı
Çamaşırlar katlandı yerleştirildi
Çarşaflar değiştirildi
Mini el süpürgesi ile salon mutfak elden gecti
Günlük wc temizliği yapıldı
Çamaşır makinası çalıştırıldı içindekileri birazdan asarım sonra çarşaflar yikancak
Ütü var hala beni bekliyor kuruyan çarşaflarla birlikte artık onları halledicem
Benimde salonda yok, oturma odası ve yatak odasını ben yaptım, Antre mutfak da öyle uyduruk var işteEvleneli 3 ay oldu benim hala avizem yok ampulleri mı silicem
Benim de yok güzel 12 yıldan selamben 8 yıllık evliyim bende de hep ampul var
Eline sağlık epey iş yapmışsınNego
Bugün yataklar ve kahvaltı hariç günlük iş yapmadım.
- Yatak odasını toparladım, tozunu aldım, süpürdüm ve sildim.
- Salonun tozunu aldım bu arada salon ve oturma odam aynı) sandalyeleri sildim, koltukların başlarını sildim, halısını kaldırıp dip köşe yaptım..
- Vestiyeri çektim sildim, içinin de tozunu aldım, ayakkabılık kaldı ama.
- Ara koridoru süpürüp sildim.
- Şimdilik bu kadar.
sabah 5 te kalktım
namazimi kılıp mutfaga yöneldim.
kahvalti hazirlayıp yaptım.
o 1SAAT... EE ben ne yapacaktım uyumaya...
off uyuyunca kafam düşük moduna giriyor. sersemleşiyorum.
ya 1 saat ne yapacagimi aklıma gelmiyor
spora mi çok üşeniyorum. başlamadim
başlasam eminim fit olucam:)
duş alirdim ruhumu yenilerdim.:)
akşam saat 5 te işten çikinca ne yemek yapacam ben yaaa diyip düşünmek.
eşime soruyorum dolaba bak aldim pazardan yap diyo.
yemek yapıp yiyip mutfaga toparlıyorum bulaşık makineye yerleş kapa çalıştır..
ondan sonra mi hiç bişey..
canim istemiyor işte ben sabah 5 te kalkıp da yeniden uyumasaydim günüm daha verimli olurdu.
Üşenmemek senin elinde canım, insan iş yaptıkça dinçleşiyorhiç üşenmezsek..
elimiz kolumuz bağlı sanki
Olsun canım dediğin gibi yaparsınBen bugünkü ödevimi yetistiremeyecegim.alisveris ten şimdi donduk. yarınki odevle beraber yaparım artık.eksik malzeme yok
bonus nasılsın?:) nasıl gidiyor 9 leri gördün mü artık:)
Bennn!!!!Yaş 34 memleket Sivas kim sorduydu Adana mı diye
Bende 76 kiloyum nedense hic zayiflama cabasina girmek istemiyorum deniyo musun zayiflamayi. Boyun.kisa degilse yasina gore cok bi kilo degil aslindaBenim yaş 38 hepinizin büyüğü yum sanırım kiloda 73 bir zayifliyamadim
Ben 55kiloyken bile sürekli diyet yapardım.şimdi ne yazikki 61im.sürekli alıpveriyorum.boyum 1.60.az yiyince acayip sinirli mutsuz oluyorum.çok yiyince de vicdan azabı yaşıyorum. Böyle yâşayıp gidiyorum işte.Bende 76 kiloyum nedense hic zayiflama cabasina girmek istemiyorum deniyo musun zayiflamayi. Boyun.kisa degilse yasina gore cok bi kilo degil aslinda
Kolay gelsin canımAyyy oku oku bitiremedim kizlar ..yatılı misafir bide Bayram arası girince çok yoğunum vallahi. şimdi hocam ben dünün ödevini ancak bugün yaptım öğleye kadar çalıştığım dan buzdolabı üstü temizleme tamamdır bugün buzdolabı içini de temizliycem lambaları da sabah a bırakırım herhalde .. enerjiniz süper doğru yerdeyim bana da bulassim enerji nizden inşallah ..
Canım zaten yeni yapmışsın o yüzden bugün ki ödevden muaf oluyorsunNego bugun odevimi yapamadim misafirim vardi ama.mutfak dolabimi 2 gun once temjzledigim icin.odevimi yarin yapicam saygilar...
Bende aldım kilo bayram sonrası başlıycam, hep beraber başlarızBenim yaş 38 hepinizin büyüğü yum sanırım kiloda 73 bir zayifliyamadim
Çocuklar daha çok yoruyor insanı maalesefAyyyy misafirin 2 oglu benim 2 oglum yaslar nerdeyse ayni ikisi bebek ve ben bugun bittim hem.kadina konus hem cocuklara yapma yavrum etme derken cenemin agridigini hissettim evde cigrindan cikti geriye donup bitun odevleri yapasim var tutmayin beni uleynnnn
Gerçekten mi canım bana umut oldun biliyor musun :) evet canımı öyle acıtıyorlar ki hem de anlarsın beni ama ben artık onlara takılmamaya çalışıyorum çok çok şükür ki mutlu evliliğim anlayışlı eşim var.Çok yoruldum bir embriyo bile oluşmayan 3 tüp bebek tedavisi takviyelr... Bikirsim. Ama ben de pes etmeyeceğim gönül yorgunluğu geçince yeni umutlar oluşuyor sen de bana ışık oldum Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim beni unutmadan yazdığın için :)@Lices_s canım senin dün yazılarıni okudum ama vcevap yazamadım ben 13 sene sonra anne oldum şükürler olsun 5 tüp Bebek tedavisi oldum ama sonra Rabbim nasip etti seni çok ama çok anlıyorum .. sana sadece tavsiyem asla pes etme hayat varsa umutta var evet btabiki hayırlısıyla iste ama iste .. benden herkes umudunu kesmisti birtek ben kesmedim hissediyorum olacak diyordum .. hayatta hep gül o kötü niyetli insanların inadına eşinle birlik ol ve gül ..bunu bilmeyen anlamaz bizim evliliklerimizi sanırlar ki hiç mutlu değiliz ama eminim o kötü niyetli insanların evliliklerinden bizlerin evliliği Bin kat süper çünkü birlik olmayı Allah bize yaşatıyor çok konuştum ahh canım .. canımı çok acittilar hissediyorum senin de acitiyorlar .. Rabbim tüm evlat hasreti cekenlere çifter çifter sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin aminnn ..
Aynen.oyle bende yapiyordum.bekarken ama evelenince pek.girmedim.o kulvarlara cokta zayifmisim su halimi gorunce anliyorum yemek hem.mutlu ediyor hemde yemezsem.kendime eziyet ettigimi dusunuyorumBen 55kiloyken bile sürekli diyet yapardım.şimdi ne yazikki 61im.sürekli alıpveriyorum.boyum 1.60.az yiyince acayip sinirli mutsuz oluyorum.çok yiyince de vicdan azabı yaşıyorum. Böyle yâşayıp gidiyorum işte.