29 yaşındayım canım 24 te evlendim ben de . Özel değilse sorun neydi canım kadın faktörlü mü erkek faktörlü müydü? Erken yaşta evlenmenin avantajı 33 anne olmak için geç bir yaş değil :) maddi durum el vermese de canını sıkma rabbim bir tane vermiş ya sağlıklı hayırlı olsun o bile yeter bakarsın kendiliğinden olur :)Unuturmuyum canım ..yaş kaç senin ben 18 de evlendim 33 yaşında anne oldum dile kolay yoksa ne yollardan geçtim şimdi tekrar istiyorum ama maddi durum el vermiyor
Cam mutfak falan günlük ödev için ağır değil miNego
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay
D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
Eymenliakifli
Nayro
beybisi35
Feminas
Hanımlar listede olup hiç uğramayanları etiketlemiycem artık.
Ayrıca ödevleri yapanlar ödevi yaptım diye beni etiketlesin lütfen
Hoş geldin aramızaKızlaar selamlar bende katılmak istiyorum
Hep tertitpli düzenli olmak istemişimdir
Tertemiz olsun herşeyim yaoabildiğim kadar yapıyorum ama
Ama hep bi eksiklik oluyor
Bende burayı gördüm
Ödevlere katılmak istiyorum
Bugün oturma odası koltuklarımı sildim beyaz sabunla sonra sirkeli suyla duruladım
Evi sildim süpürdüm
Bi makine çamaşır astım
Bu kadar
Hoş geldin aramızaTeşvik edici bir topik daha ❤
Haftaya yatılı misafir ağırlayacağım. Şimdiden evi temizlemeye giriştim. Camlar, kapılar ve halılar silinmek için beni bekliyor. Daha sonra dolapları boşaltıp düzenleyeceğim. Günlerdir evde yıkamadık yastık, çarşaf, yorgan bırakmadım.
Mutfak duvarlarımı nasıl etkili silebilirim diye düşünüyorum.
Dolap içi düzen için fikirlerinizi almak isterim.
Geçmiş olsun canım, cam kırığı hem tehlikeli hem sinir bozucuKızlar. Bugün sabah kalktım
Pazar’a gittim
Yatakları topladım
Eşime kahvaltı hazırladımm
Anneme gittik akşama kadar ordaydık
Eve gelirken bugün süpürmicem evi dedim ama eve gelince ne göreyimmmm kızımın odasındaki kapı rüzgardan çarpmış ve kapının camı kırılmışşş her yer cam dolutam 1 saat boyunca evi süpürdüm
Sildim
Bulaşık makinasını çalıştırdım
Minnoşumun Çamaşırları yıkandı serdim
Şimdi kahve içiyorum
Ellerine sağlık canım epey iş yapmışsınBen bugün ne işler yaptım oooo dolu dolu
Oturma odasını sil supur yaptım koltuklar halı silindi ıvır zıvır koyduğum oda şöyle bir güzel düzenledim süpürdüm sildim
Evi komple supur sil yaptım Arap sabunu ile
Mutfak düzenlendi dolap vsilindi .bide çamaşır katlayıp yatak odası ni duzenlersem ohh degmeyin keyfime bide çekmece düzenleyici aldım onları düzenledim ayy çok güzel oldu bide dagitmasam ..dagitirsam kızın bana
Ellerine sağlıkDün ne yaptım
Sabah kahvaltı yaptım
Yatağı topladım
Evi süpürdüm
Bulaşık yıkadım
Klozeti çamaşır suyuyla temizledim
Evi sildim
Ortalığı topladım
Çöplerle beraber gereksiz kavanozları attım
Markete gittim
Yemek yaptım
Yerler kızartma yağı oldu mutfağı tekrar sildim
Ocağı sildim
Buzdolabı temizdi zaten şöyle bi kabasını aldım
Başka bişey yaptım mı hatırlamıyorum
Kapanış..
Yok kuzum bilmiyordumBugün bişey keşfettim,belki siz biliyosunuzdur zaten.benim klozetin taharet musluğu şırıl şırıl su akıtıyo o yüzden yukardan aşağı şerit gibi sarı leke var.bugüne kadar naptıysam çıkmadı.sabah diş macunuyla fırçaliyim dedim.su sürekli aktığı için bekletemedim o bölgede macunu ama %70i çıktı.iki gün sonra bi daha deniycem bakalım Nego sen biliyo muydun kız
Günaydın ellerine sağlıkgünaydin..
bugün enerjik dolu güne başladim:)
çok güzel verimli bi sabah oldu.:)
sabah 5 tekalktım namazimi kıldım
direk kahvaltı hazirladim yaptım.:)
sonra bulaşık makinemi boşalttım.
saat 6:10du;
içimden geleni günlüğüme yazdim.
biraz tele takıldım.
6:30 ta duşumu aldim 10 dklik kişişel bakımı yaptım
üstümü giyindim...;
7:10 geçe çamaşir sepeti çantami alip evden çiktim
çamaşirlarimi astım. sonra işe geldim.
bence sabah çok iş çikiyor zihni boş. hiç bişey düşünmüyorsun..
bunu alışkanlık hale getirmek istiyorum.:)
Canım ben o iki saatte bütün evi topluyorum, aynen erken kalkıyorum, o saatte yapılan iş çok bereketli oluyor dene bence bir, kafanda radar ederBen sabah erken kalkıyorum en geç 06.05de yataktan çıkmış oluyorum
Hafta sonu sadece 10da kalkarım ama o kadar verimsiz ki mesela bugün kalktım önce çayı demledim mutfağı topladım benden bir yarım saat sonra eşim uyanıyor kahvaltı yapıyoruz normalde 8de çıkıyor evden ama çok önceden kalkıp çay keyfi yapmayı seviyor öyle onu gönderene kadar 2 saat geçiyor sonra çay kahve sigara boş boş oturuyorum erken kalkmanın anlamı kalmıyor:/
Mesajları okusaydın bunları bayram temizliği için verdiğimi bilirdinCam mutfak falan günlük ödev için ağır değil mi
Normalde yapmadığım işler çünkü yaptığım zaman rahatsızlanıyorum
O işler için 2 ayda bir kadın alıyorum
O yüzden bunları yapamıycam bilginiz olsun daha günlük basit akla gelemeyecek ödevleri verirseniz burdayım :)
Suların kesilmesinden nefret ediyorumBugün
Sabah 7 de kalktım
Yatakları düzelttim
Dün ki çamaşırları yerleştirdim
Akşam yaptığım fasulyeyi poşetlere koyup buzluğa attım
Kahvaltı hazırladım
Buzdolabı raflarını çıkardım yıkamak için
Kayısı, erik koydum ocağa hoşaf için
Fasulyeden çıkan bulaşıkları yıkadım elimde
Kahvaltı sofrasını topladım
Sular kesildi gelmesini bekliyorum, mutfak dolaplarına başlıycam
Bende ama şükür geldi şimdi, hemen kalkayımSuların kesilmesinden nefret ediyorum
Yumurtalar küçük kalıyor du tüp Bebek tedavisinde embriyo güzel oluyordu ama kimyasal gebelik oluşuyordu sadece .. yıllar sonra kendiliğinden hamile kaldım ama bu kez de dış gebelik olmuş 12 gün hastanede yattım ve araştırılırken doktorum dedi bsen bilmeden hamile kaliyormussun ama vücut hemen geriye gecikmeli adet le atiyormus sonra İstanbul çapa da bir profesör sende polip var dedi senin eğer bunu aldirmassan hangi btedaviyi olsa da olmaz dedi .. ameliyat oldum aradan 5 . veya 6 ay geçti tabi btedaviyi hiç bırakmadım hamile kaldım ..ikiz oğullarım var 6 yaşlarında Rabbim sana da çifter çifter versin inşaallah ..bide Meryem suresini hergun okudum yıllarca pes etmeden tavsiye ederim oku ..29 yaşındayım canım 24 te evlendim ben de . Özel değilse sorun neydi canım kadın faktörlü mü erkek faktörlü müydü? Erken yaşta evlenmenin avantajı 33 anne olmak için geç bir yaş değil :) maddi durum el vermese de canını sıkma rabbim bir tane vermiş ya sağlıklı hayırlı olsun o bile yeter bakarsın kendiliğinden olur :)
Ayyy maşallah ikizlerin vaaar en çok istediğim ikiz :) ay rabbim sizlere sağlık versin canım ne güzel ya maşallah onlara :) benim de embriyom oluşmuyor her şey güzel gidiyor ama embriyo yokYumurtalar küçük kalıyor du tüp Bebek tedavisinde embriyo güzel oluyordu ama kimyasal gebelik oluşuyordu sadece .. yıllar sonra kendiliğinden hamile kaldım ama bu kez de dış gebelik olmuş 12 gün hastanede yattım ve araştırılırken doktorum dedi bsen bilmeden hamile kaliyormussun ama vücut hemen geriye gecikmeli adet le atiyormus sonra İstanbul çapa da bir profesör sende polip var dedi senin eğer bunu aldirmassan hangi btedaviyi olsa da olmaz dedi .. ameliyat oldum aradan 5 . veya 6 ay geçti tabi btedaviyi hiç bırakmadım hamile kaldım ..ikiz oğullarım var 6 yaşlarında Rabbim sana da çifter çifter versin inşaallah ..bide Meryem suresini hergun okudum yıllarca pes etmeden tavsiye ederim oku ..
Bu arada sen de çok zor zamanlar atlatmışsın canım yaYumurtalar küçük kalıyor du tüp Bebek tedavisinde embriyo güzel oluyordu ama kimyasal gebelik oluşuyordu sadece .. yıllar sonra kendiliğinden hamile kaldım ama bu kez de dış gebelik olmuş 12 gün hastanede yattım ve araştırılırken doktorum dedi bsen bilmeden hamile kaliyormussun ama vücut hemen geriye gecikmeli adet le atiyormus sonra İstanbul çapa da bir profesör sende polip var dedi senin eğer bunu aldirmassan hangi btedaviyi olsa da olmaz dedi .. ameliyat oldum aradan 5 . veya 6 ay geçti tabi btedaviyi hiç bırakmadım hamile kaldım ..ikiz oğullarım var 6 yaşlarında Rabbim sana da çifter çifter versin inşaallah ..bide Meryem suresini hergun okudum yıllarca pes etmeden tavsiye ederim oku ..
kız sen niye çikiyorsun buranin sahibi sensin7 Ağustos ödevi :
Mutfak dolaplarını, mutfağı bitirmek, isteyenler için veriyorum yine belirteyim, sonuçta benim için yapılmıyor bu işlerbayram öncesi ihtiyaca yönelik veriyorum bu ödevleri.
Yapmak istemeyenler için ek ödev : Şarj aletleri kabloları vs düzenlemek.
Bildirim yapmayanları çıkarıyorum listeden.
Nego
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay
D e f n e
@bellok
D dstn33
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
Eymenliakifli
beybisi35
Feminas
Gonulmeyvesi
P Puddingmuf
Canım onu günlük herkes kendine göre hazırlasın diye örnek olarak koydum. Örnek olsun diye yine madde madde yazmaya çalışırımNego canım İlk konuyu açtığında bugün yapılacak listesi hazirlamissin maddi liste manevi liste diye şimdi de yapsan bana bir ışık olsa malum dağınık bir hatunum
En sevdiğim şeyi yapıyorsun, evi fazla eşyadan arındırmakŞimdi bir gaza geldim evde kullanmadığım ne varsa atıcam tabi esiminkilere dokunamıyorum o atmaktan nefret ediyor tek sorunumuz o zaten
Neyse giymedigim tüm kıyafetleri mutfaktaki fazlalıkları boş kutular ilaçları düzenlemiştim ama ilaçlar için çanta aldım bu sefer ona yerlestiricem
Elime kocaman bir poşet aldım kendi kendime süre başlattım 20 dkda ev sanki böyle bir rahatladı her yeri toparladıktan sonra bulaşık makinesini calistiricam birkaç parca ütü var onları yapıcam daha sonra günün ödevi
Neler yaptığımı akşam daha net yazarım inşallah herkese kolay gelsin.