- 2 Ağustos 2013
- 34.337
- 102.605
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendineSabah o işleri yaptıktan sonra yattım.
Öğleden sonra arkadaşıma geldim.
Ordayım hala.
Bugun iş yok.
Tansiyonum düşük kendimi çok da iyi hissetmiyorum.
Buraya da sözüm vardı geldim, pişman değilim ama çok da iyi değilim.
Biraz daha durur kalkarım.
Kısık ateşte heralde öyle biliyorum benAyyy 1 gece mibitti tüp
Ay ben tüp de değil soba da ateşle kaynatıyorum ve çok büyük bir kazanda o durumda düdüklü kullanmak iyi oluyorAyyy 1 gece mibitti tüp
Evet kömürü közü oluyor sadece çok yavaş kaynıyorKısık ateşte heralde öyle biliyorum ben
Ben düdüklüyle yapıyorum o kadar saat dayanamamAy ben tüp de değil soba da ateşle kaynatıyorum ve çok büyük bir kazanda o durumda düdüklü kullanmak iyi oluyor
Sleppy ile yer silmek bana zor geliyor ya hemen kuruyor iki dolandırıncaMutfağı gün aşırı siliyorum sleepy mendillerle özellikle ama genel olarak haftada bir siliyorum
Yok size bakıp kendime gelicemYardıma mı gelicen
Olsun gene siliyormuşsunValla ben her gün süpürüyorum ama her gün silmiyorum. Yazın camlar açıkken 3 günde bir falan siliyordum duruma göre. Kışın 4 5 günü bazen haftada 1 olduğu oluyor
Yine sleppyElimde sürekli sleepy mendil var, leke toz gördüğüm yeri anlık siliyorum. Onun dışında tüm evi baştan sona silme haftada bir ancak bebekle
Rabbime sığın inşallah herşey güzel olacakEvet öyle ama daha önce 2 düşüğüm olduğu için korkuyorum
Helal nane bide 2 katÜst kat iki haftada bir alt kat haftada bir kesin mutfak ve salon bazen daha da sık silmek zorunda kalıyorum
Niue naneye sordun biz bilmiyoz mu(bilmiyorum bu arada )Nane Limon Kabugu nane ilikli kemik koydum 3 saat oldu ama anneme gideceğim akşam geç gelirim altını kapatsam yarın kaynamaya devam etse sorun olur mu?
Sen silmeTedaviye başladığımdan beri silmedim desem
Hee abla ya amann cidden bitmiyorçalıştığım için genelde haftada bir detaylı süpürüp siliyorum, ama akşamları misafir falan gelicekse yine süpürüp silerim
kedi olmasa daha temiz kalırda kediden dolayı biraz daha kirleniyo
yani açıkçası tertemiz olması ve kalması için en azından gün aşırı süpürüp silmek gerekiyor
kadınların işi zor bitmez
Sen her yeri her gün sil kankaMutfak ve antre her gün ama diğer yerleri haftada bir uğraşamamyazın daha çok ama kışın hayır
Mop için uzun olanlar daha iyi oluyoSleppy ile yer silmek bana zor geliyor ya hemen kuruyor iki dolandırınca
Yok size bakıp kendime gelicem
Olsun gene siliyormuşsun
Yine sleppysleepy çıktı yiğitlik bozuldu
Rabbime sığın inşallah herşey güzel olacak
Helal nane bide 2 kat
Niue naneye sordun biz bilmiyoz mu(bilmiyorum bu arada )
Sen silme
Hee abla ya amann cidden bitmiyor
Sen her yeri her gün sil kanka
Ben daha önce bardaklara koyduğum kemik suyunu paylaşmıştım ondan dolayı sormuştumHelal nane bide 2 kat
Niue naneye sordun biz bilmiyoz mu(bilmiyorum bu arada )
çok geçmiş olsun@Aktif Lora canımmmm gözünüz aydınAllah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün hayırlı ömürler versin inşAllah
düdüklü demişken fisher bakıyorum 10.000 civarı falan yahuuuBen düdüklüyle yapıyorum o kadar saat dayanamam
Benim ilk çeyiz eşyalarımdan biridir, iyi ki de almışım abartıldığı kadar var gerçektendüdüklü demişken fisher bakıyorum 10.000 civarı falan yahuuu
ne pahalı oldu herşey
ekonomik bir şey alayım dedim ne alsam bilemedim
ben düdüklü hiç kullanmadım, 42 yaşına geleceğimBenim ilk çeyiz eşyalarımdan biridir, iyi ki de almışım abartıldığı kadar var gerçekten
Komşum zwilling marka kullanıyo çok memnun, pişirme süreleri de fisslerle yakın.
Onu araştırabilirsiniz
Fisslerin patlamama garantisi var ve 15 yıl garanti veriyor yanlış bilmiyorsamben düdüklü hiç kullanmadım, 42 yaşına geleceğim
çünkü turizmde çalışırken daha 20'li yaşlarda patlama oldu, o günden sonra hep korktum ve almadım
ama ihtiyaç da oluyor ve sağlan güvenilir ve modern bvir şey alma dürtüsü oldu tabi ki ama valla çok pahalı şu şartlarda.
Fiyatlar uçtu gerçekten çok haklısınızben düdüklü hiç kullanmadım, 42 yaşına geleceğim
çünkü turizmde çalışırken daha 20'li yaşlarda patlama oldu, o günden sonra hep korktum ve almadım
ama ihtiyaç da oluyor ve sağlan güvenilir ve modern bvir şey alma dürtüsü oldu tabi ki ama valla çok pahalı şu şartlarda.
ben bakayım bu markaya,Fiyatlar uçtu gerçekten çok haklısınız