Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bugünkü ödevimi yetistiremeyecegim.alisveris ten şimdi donduk. yarınki odevle beraber yaparım artık.eksik malzeme yok

yaşlarınızı bilmiyorum ama hepinize abla diye sarilasim var ya buranın enerjisine bayıldım ilk günden beri
Ben 36 yaşındayım
Ellerine sağlık hamile hamile yorma kendini bu kadar
Evleneli 3 ay oldu benim hala avizem yok ampulleri mı silicem
Benimde salonda yok, oturma odası ve yatak odasını ben yaptım, Antre mutfak da öyle uyduruk var işte
ben 8 yıllık evliyim bende de hep ampul var
Benim de yok güzel 12 yıldan selam
Eline sağlık epey iş yapmışsın
hiç üşenmezsek..
elimiz kolumuz bağlı sanki
Üşenmemek senin elinde canım, insan iş yaptıkça dinçleşiyor
Ben bugünkü ödevimi yetistiremeyecegim.alisveris ten şimdi donduk. yarınki odevle beraber yaparım artık.eksik malzeme yok
Olsun canım dediğin gibi yaparsın

Ayyy oku oku bitiremedim kizlar ..yatılı misafir bide Bayram arası girince çok yoğunum vallahi. şimdi hocam ben dünün ödevini ancak bugün yaptım öğleye kadar çalıştığım dan buzdolabı üstü temizleme tamamdır bugün buzdolabı içini de temizliycem lambaları da sabah a bırakırım herhalde .. enerjiniz süper doğru yerdeyim bana da bulassim enerji nizden inşallah ..

@Lices_s canım senin dün yazılarıni okudum ama vcevap yazamadım ben 13 sene sonra anne oldum şükürler olsun 5 tüp Bebek tedavisi oldum ama sonra Rabbim nasip etti seni çok ama çok anlıyorum .. sana sadece tavsiyem asla pes etme hayat varsa umutta var evet btabiki hayırlısıyla iste ama iste .. benden herkes umudunu kesmisti birtek ben kesmedim hissediyorum olacak diyordum .. hayatta hep gül o kötü niyetli insanların inadına eşinle birlik ol ve gül ..bunu bilmeyen anlamaz bizim evliliklerimizi sanırlar ki hiç mutlu değiliz ama eminim o kötü niyetli insanların evliliklerinden bizlerin evliliği Bin kat süper çünkü birlik olmayı Allah bize yaşatıyor çok konuştum ahh canım .. canımı çok acittilar hissediyorum senin de acitiyorlar .. Rabbim tüm evlat hasreti cekenlere çifter çifter sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin aminnn ..

Bende 76 kiloyum nedense hic zayiflama cabasina girmek istemiyorum deniyo musun zayiflamayi. Boyun.kisa degilse yasina gore cok bi kilo degil aslinda
Ben 55kiloyken bile sürekli diyet yapardım.şimdi ne yazikki 61im.sürekli alıpveriyorum.boyum 1.60.az yiyince acayip sinirli mutsuz oluyorum.çok yiyince de vicdan azabı yaşıyorum. Böyle yâşayıp gidiyorum işte.

Kolay gelsin canım
Nego bugun odevimi yapamadim misafirim vardi ama.mutfak dolabimi 2 gun once temjzledigim icin.odevimi yarin yapicam saygilar...
Canım zaten yeni yapmışsın o yüzden bugün ki ödevden muaf oluyorsun
Benim yaş 38 hepinizin büyüğü yum sanırım kiloda 73 bir zayifliyamadim
Bende aldım kilo bayram sonrası başlıycam, hep beraber başlarız
Çocuklar daha çok yoruyor insanı maalesef

Gerçekten mi canım bana umut oldun biliyor musun :) evet canımı öyle acıtıyorlar ki hem de anlarsın beni ama ben artık onlara takılmamaya çalışıyorum çok çok şükür ki mutlu evliliğim anlayışlı eşim var.Çok yoruldum bir embriyo bile oluşmayan 3 tüp bebek tedavisi takviyelr... Bikirsim. Ama ben de pes etmeyeceğim gönül yorgunluğu geçince yeni umutlar oluşuyor sen de bana ışık oldum Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim beni unutmadan yazdığın için :)

Ben 55kiloyken bile sürekli diyet yapardım.şimdi ne yazikki 61im.sürekli alıpveriyorum.boyum 1.60.az yiyince acayip sinirli mutsuz oluyorum.çok yiyince de vicdan azabı yaşıyorum. Böyle yâşayıp gidiyorum işte.
Aynen.oyle bende yapiyordum.bekarken ama evelenince pek.girmedim.o kulvarlara cokta zayifmisim su halimi gorunce anliyorum yemek hem.mutlu ediyor hemde yemezsem.kendime eziyet ettigimi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…