- 9 Ocak 2009
- 24.136
- 113.813
- 39
çok pahalı malesef.ama pek fark kalmadı türkiyeyle bura arasında artık.orda da uçmuş herşeyKıbrıs çok pahalı duyduğuma göre. Allah yardımcınız olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok pahalı malesef.ama pek fark kalmadı türkiyeyle bura arasında artık.orda da uçmuş herşeyKıbrıs çok pahalı duyduğuma göre. Allah yardımcınız olsun..
oooo benden baya büyükmüssünben ve bonus 34 yaşında efo 36 yaşında
nerdesin kız sen migioooo benden baya büyükmüssün
burdayim yenimi ariyon beni dahanerdesin kız sen migi
Önceden ben de gar gış gıyamet sevenlerdendim ama bir hadiste meleklerin kışın fakir fukaranın çok usumesinden dolayı yaz geldiği için sevindiklerini okudum. Dank etti o zaman. Artık yazı seviyorum.sende mi yaz severlerdensin.ben yazı hiç sevmem .serin hava severim ben
burda nerdesin kız konuya yazdığını görmedim.bizim obaya bi uğradın sonra kayboldunburdayim yenimi ariyon beni daha
buralarda dolaşiyorum:) kız kilo çok zor veriyorumburda nerdesin kız konuya yazdığını görmedim.bizim obaya bi uğradın sonra kayboldun
al benden de o kadar gene karataya başladım benburalarda dolaşiyorum:) kız kilo çok zor veriyorum
ben de bir saat mola vererek bikaç iş yaptım sadece.yok oturduğum yerde terliyorum .şimdi markete incem ona bile üşeniyomsabah 5 te kalktım
namazimi kılıp mutfaga yöneldim.
kahvalti hazirlayıp yaptım.
o 1SAAT... EE ben ne yapacaktım uyumaya...
off uyuyunca kafam düşük moduna giriyor. sersemleşiyorum.
ya 1 saat ne yapacagimi aklıma gelmiyor
spora mi çok üşeniyorum. başlamadim
başlasam eminim fit olucam:)
duş alirdim ruhumu yenilerdim.:)
akşam saat 5 te işten çikinca ne yemek yapacam ben yaaa diyip düşünmek.
eşime soruyorum dolaba bak aldim pazardan yap diyo.
yemek yapıp yiyip mutfaga toparlıyorum bulaşık makineye yerleş kapa çalıştır..
ondan sonra mi hiç bişey..
canim istemiyor işte ben sabah 5 te kalkıp da yeniden uyumasaydim günüm daha verimli olurdu.
hiç üşenmezsek..ben de bir saat mola vererek bikaç iş yaptım sadece.yok oturduğum yerde terliyorum .şimdi markete incem ona bile üşeniyom
Kaç kilosun.bende vermeye ćalışıyoruum ama sıkıntıdan habire yemek istiyorumal benden de o kadar gene karataya başladım ben