- 13 Ağustos 2024
- 1.229
- 1.898
Bilmiyorum artk test yapmadan enfeksiyonum olduğunu anlıyorumBana da vermişti ondan. Ama benim baya düşüktü. Senin daha yüksek olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum artk test yapmadan enfeksiyonum olduğunu anlıyorumBana da vermişti ondan. Ama benim baya düşüktü. Senin daha yüksek olabilir
Tedaviye başladığımdan beri silmedim desemSize bir soru?
Evlerinizi ne kadar süre ile siliyorsunuz ??
Boşver amaaan sen kendine dikkat et silinir ev dediğinTedaviye başladığımdan beri silmedim desem
Evet canm napayım riske atamamBoşver amaaan sen kendine dikkat et silinir ev dediğin
İnşallah her şey düzene girince yaparsınEvet canm napayım riske atamam
Annem dün geldi o da yaşlı dizleri ağrıyor kıyamıyorum yaptirmiyorum
geçmiş olsun parecim , kolay gelsin Allah yardımcın olsunÖyle soğuk varki anlatamam dondum resmen hastanede soğuk
Kantin de tamirat varmış kapalı sıcak bir şey içeyim dedim oda yok .. buz buz burası
Allahtan annem babam yok
Sizler nasılsınız herkes iyimi kızlar ⚘
çalıştığım için genelde haftada bir detaylı süpürüp siliyorum, ama akşamları misafir falan gelicekse yine süpürüp silerimSize bir soru?
Tuz attıysan sorun olmaz ben 1 gece kaynatıyorum ertesi gün de soğuyunca paketliyorum yani iki gün süre dışarda kalıyorNane Limon Kabugu nane ilikli kemik koydum 3 saat oldu ama anneme gideceğim akşam geç gelirim altını kapatsam yarın kaynamaya devam etse sorun olur mu?
Allah saglıkla hayırla kucagına almayı nasip etsin insallah@Aktif Lora gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bana da dua edin
Benim düşük riski var yatıyorum şuan duanızdan eksik etmeyin beni
Geçmiş olsun ve kolay gelsin hastane işleri zorLimoncum moralim bir an tepede bir an yerlerde
Görmedim yazdığını bildirim çok geliyor arada kayboldu demekki canım
Hastanedeyim annem babamin geçen hafta kontrolü olmuştu annemi kardolojiye götürmüştüm
Bunların raporlarını fiziğe getirdim
Ve 1 ay fizik dedi dr annemde babam da bir ay fiziğe geleceğiz yarın başlıyoruz
Bide anneme başka saat babama başka saat yazmışlar onu düzelticem bekliyorum öyle
Eki Görüntüle 3509618
Mutfak ve antre her gün ama diğer yerleri haftada bir uğraşamam yazın daha çok ama kışın hayırSize bir soru?
Tuz atmadım atıyım mı ? Bugün az kaynadı yarında kaynatsam olur mu ?Tuz attıysan sorun olmaz ben 1 gece kaynatıyorum ertesi gün de soğuyunca paketliyorum yani iki gün süre dışarda kalıyor
Olur azda tuz atarsan hem korur hem lezzet verir üzerindeki köpükleri al ama tekrar dibe inip suya karışmasınTuz atmadım atıyım mı ? Bugün az kaynadı yarında kaynatsam olur mu ?
Allah kolaylık versin pareLimoncum moralim bir an tepede bir an yerlerde
Görmedim yazdığını bildirim çok geliyor arada kayboldu demekki canım
Hastanedeyim annem babamin geçen hafta kontrolü olmuştu annemi kardolojiye götürmüştüm
Bunların raporlarını fiziğe getirdim
Ve 1 ay fizik dedi dr annemde babam da bir ay fiziğe geleceğiz yarın başlıyoruz
Bide anneme başka saat babama başka saat yazmışlar onu düzelticem bekliyorum öyle
Eki Görüntüle 3509618
Ayyy 1 gece mi bitti tüpTuz attıysan sorun olmaz ben 1 gece kaynatıyorum ertesi gün de soğuyunca paketliyorum yani iki gün süre dışarda kalıyor
Bi ölçtürseydin canım geçmiş olsunSabah o işleri yaptıktan sonra yattım.
Öğleden sonra arkadaşıma geldim.
Ordayım hala.
Bugun iş yok.
Tansiyonum düşük kendimi çok da iyi hissetmiyorum.
Buraya da sözüm vardı geldim, pişman değilim ama çok da iyi değilim.
Biraz daha durur kalkarım.