Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aktif Lora gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bana da dua edin

Benim düşük riski var yatıyorum şuan duanızdan eksik etmeyin beni
Hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle sağlıkla ilerlesin canım duamdasın

Dün sabah kahvaltıdan sonra
evi havalandırdım
makineye çamaşır attım
mutfağı topladım
odaları toparladım
Annem biraz rahatsızlanmış oraya geçtim. Biraz evi toparladım, yemek hazırladım annem de daha iyi olunca akşam geldik
eşim buzdolabı, çamaşır, bulaşık makinelerini çekti bende altlarını süpürdüm sildim
çamaşır katladım, yapılacak üteleri yaptım
süpürgenin parçalarını yıkadım
Akşama evim toplu, yemeğim var
Ama mutfak dolaplarını artık tamamen bitirmek istiyorum onu hallederim

çok geçmiş olsun

benim annemde de rıtım bozuklugu baya kötuymus. pıhtı mı yapıyor Allah korusun

günaydın, herkese iyi haftalar olsun, inşallah herkes sağlıkta ve afiyettedir.

sevdiklerimizden güzel haberler aldığımız, hastaların şifa bulduğu bir hafta olun inşallah

ben erken kalktım, erken uyudum eşim geç geldi agvadan. yorgundum da . ıyı geldı 11 'e dogru uyumak. benım erkenım bu oluyor :)))

sabah coplerı attım
kahvaltı ve ogle ısyerıne hazırlık yaptım
tozları aldım, dun fırsatım olmamıstı
camasırları katladım
yatakları topla derken kosturmaca ıle gectı sabah.

aksama yemegım var, corba yaparım sadece.
camasır yıkanır, asarım

utu yaparım belkı, cunku utuyu yapamadım pazar gunu.

cumartesı zaten sabahtan hastane, ogleden sonra annemdeydık, aksam eve geldık. sonra bızımkılerı agvaya gonder, hazırlık derken gun bıttı.

pazar da cıceklere bır gırıstım, 5 saat sürdü en az. kokler cogalmıs, saksıları degıstır, yenıden kucuk kucuk saksılar bul, agva dan gubrelı toprak getırmıstım bahceden hepsine yettı ama her yer kum oldu, oraları temızle, saksıları duzenle derken valla sankı tasınıyor gıbı belım ve bacaklarım tutulmus. ama cok guzel oldu, foto atarım hatta. cok anlayarak yapmıyorum, eskıden bıldıgım bırsey degıl, gosteren de yok, ıcsel güdüler ile yapıyorum resmen :)))

dün evı yuzeysel temızledım bu cıceklerden dolayı,

utu de kaldı

ama temız ve duzenlı ev enazından. haftaya agva ya gıder mıyım bılmıyorum, sonrakı hafta zaten sapanca'ya kız ıstemeye gıdecegız.

sonraki hafta benim, dıreksıyon sınavım var.

sonraki hafta tıyatro bıletı aldık ailece.

sonra kardesımın dogum gunu, benım diş tedavim, hakkım bıtmeden botoksum, sarı paket attırma saçıma derken... aralık ayını yogun ve keyıflı gecırmeyı umıt edıyorum.

Geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun

benim annemde de rıtım bozuklugu baya kötuymus. pıhtı mı yapıyor Allah korusun
Teşekkür ederim. Evet öyle söyledi doktor. Kanda bi değer varmış inr sanırım. 2 ile 3 arasında olması gerekiyor 2 nin altına düşerse pıhtı atar dedi. Ritim bozukluğuyla alakalı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…