- 20 Mayıs 2024
- 319
- 886
Allah'ın izniyle sürecin sağlıkla ilerlesin inşallahAktif Lora gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bana da dua edin
Benim düşük riski var yatıyorum şuanduanızdan eksik etmeyin beni
Amin inşallah Allah razı olsunAllah'ın izniyle sürecin sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle sağlıkla ilerlesin canım duamdasınAktif Lora gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bana da dua edin
Amin inşallah sağol ablam Allah razı olsunHayırlısıyla kolaylıkla afiyetle sağlıkla ilerlesin canım duamdasın
çok geçmiş olsunAbla tansiyonla alakalı değilmiş dün onu öğrendik. Kalbine bişey takmışlardı ritmine bakmak için. Ritim bozukluğu çıktı. Onun için pıhtı atmış yine atabilir dedi. Bi ilaç varmış ama dozunu kandaki değere göre ayarlıyorlarmış. Sürekli gel git olacak çünkü kan alınıp bakılacak kabul ederseniz başlayalım tedaviye dedi. Bizde kabul ettik bugün verdiler ilacı 3 4 gün yatacak çıkış verecekler. Sonrası da arada gidip gelme falan. Şükür iyi konuşabiliyor arada dili dönmüyor bazı kelimelere. Bide gelip gidiyor bazen bi anda sorunca karışıyor falan beni soruyorlar o başka birini anlayıp onu diyor falan. Çok şükür bununla geçer inşallah
Allah korusun ikinizide canım sen dikkat et kendine gerkirse hiç kalkmaAktif Lora gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bana da dua edin
Rabbim esirgesin dikkat et canımAktif Lora gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bana da dua edin
Allah yardımcın olsun canımAktif Lora gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bana da dua edin
Geçen biri daha söyledi güzel diye. Hangi rengini kullanıyorsun sen ben de alayım. Madem herkes almış ben de popüler kültürün kölesi olayımHer çeşit leke çıkarıcı bulunur efenim ev kaynıyor
Bu sefer kullandığım buydu.
Eki Görüntüle 3508961
Geçmiş olsun canımDün sabah kahvaltıdan sonra
evi havalandırdım
makineye çamaşır attım
mutfağı topladım
odaları toparladım
Annem biraz rahatsızlanmış oraya geçtim. Biraz evi toparladım, yemek hazırladım annem de daha iyi olunca akşam geldik
eşim buzdolabı, çamaşır, bulaşık makinelerini çekti bende altlarını süpürdüm sildim
çamaşır katladım, yapılacak üteleri yaptım
süpürgenin parçalarını yıkadım
Akşama evim toplu, yemeğim var
Ama mutfak dolaplarını artık tamamen bitirmek istiyorum onu hallederim
Teşekkür ederim. Evet öyle söyledi doktor. Kanda bi değer varmış inr sanırım. 2 ile 3 arasında olması gerekiyor 2 nin altına düşerse pıhtı atar dedi. Ritim bozukluğuyla alakalı dediçok geçmiş olsun
benim annemde de rıtım bozuklugu baya kötuymus. pıhtı mı yapıyor Allah korusun