Düzenli Evimiz & Hayatımız

15650850722341709505466.jpg

Iş yaparken kendime süre koyuyorum daha hızlı yapıyım diye ama mola verip dinlemeye gelince keyfime bırakıyorum sınırsız olabiliyor :KK71:okulda da hep teneffüsler uzun dersler kısa olsun diye düşünürdüm huy çıkmıyor :KK14:

ne işin var lokumcukla diyeceğine bana söylediğine bak hele abooo :olamaz: :olamaz: anam haftaya gelirsin di mi diyo.bi de işin kaynana görümce tarafı var.gelin kilo almışınnnn dicekler:KK45:
Ya dimi ah o kilo almışsın kısmı en gıcığı 😒
Ayy gelecek misin peki

Ya dimi ah o kilo almışsın kısmı en gıcığı 😒
Ayy gelecek misin peki
hee anam benden haber bekliyo mühürü vurdurim alıcakmış bileti.ama baktım iki günde pahallanmış bilet.erkenden mi aldırsam bilemedim.ben dedim nolur nolmaz buranın devlet daireleri cins bakarsın erken tatile girerler mühür işi bayramdan sonraya kalır o yüzden hemen almasın dedim kadıncağız.ama biletin de artıyo fiyatı :KK35:

hee anam benden haber bekliyo mühürü vurdurim alıcakmış bileti.ama baktım iki günde pahallanmış bilet.erkenden mi aldırsam bilemedim.ben dedim nolur nolmaz buranın devlet daireleri cins bakarsın erken tatile girerler mühür işi bayramdan sonraya kalır o yüzden hemen almasın dedim kadıncağız.ama biletin de artıyo fiyatı :KK35:
Yani doğru bu sefer ziyan olur bilet parası

Normalde böyle ağır ödev vermem ben, bu bayram torpili 😂😂😂
Aslında yapsak ne güzel olur.bugünde hiç halim yok.yaprak Sarıcam ayılmak için kahve içiyorum

X