Kendimi temizliğe verdim canım dağıttım biraz kafamı :) ya bunun alt çekmeceleri var ya sebze ve kahvaltılık onları çıkarıp takmak zor geliyor bana bir de gri olması zorluyor beni :)@Lices_s kendine geldin mi :) dolaplarımız aynı sanırım sık sık siliyorum çıkarıp yıkıyorum çok zor olmamalı onu temizlemek ya
Bide alt taraf var tabi
Kıbrısta değil kuzum türkiyede düşündüm.burda açmaya gücümüz etimiz budumuz hiçbişeyimiz yetmezVallaha aynısını yazıcaktım
Burda bakkallar iş yapmıyor ama kıbrısı bilmiyorum tabi.
Katilmayrum. baa gore deyul.Hep diyorum, yine söyleyeceğim, temizlik en güzel terapi ulen
aynen Gri eşya bende sevmiyorum ama ocak va aspiratör be fırın mikro dalga fırın benimki zor temizleniyorlar
Kıbrısta değil kuzum türkiyede düşündüm.burda açmaya gücümüz etimiz budumuz hiçbişeyimiz yetmez
Selam kızlae
Hafta içi çalışıyorum 6’da geliyorum eve. Eve gelince camış gibi yayılmak en büyük hobim. Haftasonu da temizlik yapasım geliyor hemen yoruluyorum.
Yok ben pisim galiba ya hadi yumurta atın bana ☹
Çalışmanın verdiği psikolojik yorgunluk o aslında saatlerin çok uygun ama insan çalışınca bütün dünyanın yükü omuzlarında hissediyor eve gelince bi iş yapmak zor geliyor helede eşlerde destek vermezse daha sınır bozucu oluyor yumurta atmiyacam çalışan ev hanimlığının dibini görmüş bi kadın olarak seni anliyorum canımSelam kızlae
Hafta içi çalışıyorum 6’da geliyorum eve. Eve gelince camış gibi yayılmak en büyük hobim. Haftasonu da temizlik yapasım geliyor hemen yoruluyorum.
Saat bence de uygun nerden anlıyorum biliyo musun haftasonu en enerjik olduğum saat 5.30-6.00 o saatten sonra iki üç saat temizlik yapmaya bayılıyorumÇalışmanın verdiği psikolojik yorgunluk o aslında saatlerin çok uygun ama insan çalışınca bütün dünyanın yükü omuzlarında hissediyor eve gelince bi iş yapmak zor geliyor helede eşlerde destek vermezse daha sınır bozucu oluyor yumurta atmiyacam çalışan ev hanimlığının dibini görmüş bi kadın olarak seni anliyorum canım
Bende müzik açarım hepAynen valla bugün aynı şeyi düşündüm.müzik dinleyerek buzdolabını temizledim.hem canım sıkılmadı hem işimi hallettim
Ellerine sağlık canım daha ne olsunBugünü uykulu geçirdim resmen bugün yapılanlar
Kahvalti yapıldı
Bulaşık makinesi çalıştırıldı bulaşıklar yerleştirildi
Yemek yapıldı mutfak toplandı
Ev genel olarak toplandı
2 makine çamaşır yıkandı asıldı
Yatak odası nevresimleri değiştirdim
Buzdolabını sildim yeni aldığım örtüleri serdim günlük görev için de çocuk odasındaki büyük gardiyanın üstünü sildim
Banyo temizlendi koridor viledalandı
Bugün hiç supurge çalıştıramadım
Başka da bir iş yapmam bu saatten sonra eşim gelecek salata yaparım yemek bulaşık çay kahve meyve ve güzelce uyumak istiyorum inşallah yarın daha dolu dolu geçiririm hepinize iyi akşamlar
Yok ben ciddiyim moralim bozuk olunca dip köşe girişirim, bir kere hafta sonu hışımla halıları kaldırdım balkona attım çırpıcam, aile apartmanı o yüzden rahatım. Kocam hırsını bunlardan alıp rahatlıyorsun değil mi demiştiKatilmayrum. baa gore deyul.
Ama mecbur.
Hoş geldin aramızaSelam kızlae
Hangi terbiyesiz vermiş o ödeviNasıl bir dolap üstü silmek zorunda olma baskısı var içimde sanırsın biri ödev vermiş
Vay vay maşaallah hamarat çekirgeMuhabbet almis başını gitmişyetişemiyorum
Evet gelelim bugüne
Kahvalti sonrasi hemen işlere giristim 4 metrekare hali arap sabunu ile silindi
Daha sonra mutfakdaki makinade yikanabilir hali balkonda elle yikandi ( 4 metre kare ama makinayı cok zorluyor bozulmasin diye deterjanla elde file gibi birseyle yikadim )
Balkonlar pimapenli ama iceri de kalan oda pimapenleri silindi
Banyo , tuvalet çamaşır suyu ile yikandi kurulandi
Duşakabin parlatıcıyla silindi
Evi süpürdüm, sildim
Fortmanto dışı, üstü ve aynasinin tozu alindi
Ödev: buzdolabi iç, dış ve üstü temizlendi düzenlendi
Sehbalarin tozu alındı
3 tane saldeye silindi
Koltukların kolcaklari ve berjerler arapsabunuyla silindi
Yemek yapildi
Bulaşık makinasi dolduruldu çalıştırıldı
Çamaşır makinasi bosaltildi beyazlar asıldı
Evin dis kapisi ve salon kapisi silindi
Nego
He ya her evden duman çıkıyo özellikle haftasonu
Ha sen bunu kast ettin. O konuda haklısın. Çatacak birini bulamayınca temizlik en makbulü oluyor.Yok ben ciddiyim moralim bozuk olunca dip köşe girişirim, bir kere hafta sonu hışımla halıları kaldırdım balkona attım çırpıcam, aile apartmanı o yüzden rahatım. Kocam hırsını bunlardan alıp rahatlıyorsun değil mi demiştiadam da çözdü tabi artık
Yok ben yapmayı Sea seviyorum genel olarakHa sen bunu kast ettin. O konuda haklısın. Çatacak birini bulamayınca temizlik en makbulü oluyor.
Ama ben temizlik yapmayı hiç sevmiyorum.
Not: temizliği sevmemem pis olduğum anlamına gelmiyor tabii