Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego Nego
@malii
@Bonus
yorgun anneanne yorgun anneanne
Skyler White Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii
-SWEET MOM- -SWEET MOM-
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35 beybisi35

Canım çekirgelerim, temizlik, düzen neferlerim:KK36:
Malumunuz bayram geliyor, bayram temizliksiz olmaz, ben mutfağa başlıycam, hep beraber yaparsak motive de oluruz. Yarından itibaren mutfakla ilgili ödevler vericem.
Yarının ödevi buzdolabı temizliği mesela, güzelce temizleyelim, örtü yoksa alıp serelim, organizer kutular koyalım. Temiz düzenli dolaplarımız olsun ne dersiniz :KK37:
Yemin ediyorum bunu bekliyordum 😁😁
Sebzeligimi, buzdolabımin içini yapmak istiyodum..
Gerçi ben dip köşe yapmıştım,, geçen haftalarda ama yine yapmak lazım..

Nego Nego
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
-SWEET MOM- -SWEET MOM-
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35 beybisi35

Malumunuz bayram geliyor, bayram temizliksiz olmaz, ben mutfağa başlıycam, hep beraber yaparsak motive de oluruz. Yarından itibaren mutfakla ilgili ödevler vericem.
Yarının ödevi buzdolabı temizliği mesela, güzelce temizleyelim, örtü yoksa alıp serelim, organizer kutular koyalım. Temiz düzenli dolaplarımız olsun ne dersiniz :KK37:
Tamamdır ben de varım şimdiden herkese kolay gelsin :temizlik:

Nego Nego
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
-SWEET MOM- -SWEET MOM-
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35 beybisi35

Ay ben birazdan buzdolabını temizlicen. ÖrtülerileriM hazir

Nego Nego
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
-SWEET MOM- -SWEET MOM-
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35 beybisi35

Valla bayram.oncesi aklimdaydi super olur ama ortu derken ne tarz ortu olsun buzdolabina raflarimida dun temizlemistim yeni ortuler alip temizleyip serdim

Yata
Nego Nego
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
-SWEET MOM- -SWEET MOM-
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35 beybisi35

Ben bugün ki ödev olan bir dolap üzerini sildim yatak odasının dolaplarıni komple silerek..
Yatak odası süpürdüm sildim toz aldım.
Buzdolabimi yakın zamanda 1 gün ayırarak temizlemiştim mutfak temizligimi yarına bırakayım beraber yapalım:)

Bugün benim temizlik zor biter gibi 😕 hicte halim yok ama iş çok, koltuklarla ilgili bi problem var belki eşim birini getirip yaptırıcak insallah .

Cocuklar la işler baya uzuyor, habire birsey istiyorlar.
Ne zamandir bende buzdolabini düzenlemek istiyordum işte o gün bugun :KK69:

Takma kafana benimki de hiçbir şey yapamıyordu. 15 gün içinde hem döndü hem oturdu hem emekleri hem de tutunup kalktı. 😳😳😳
Şimdi durduramıyorum :KK43:
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle kuzucum yiğenim 15 aylık yürüdü hiç dert etme sıkma canını 💙
Canım benim kızımda bundan 15 gün önceye kadar emeklemiyordu yattığı yerden oturur pozisyona gelmiyordu herşeyin bir zamanı var o yüzden kafana takma 🙏🙏🙏🥰🥰🥰🥰 CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle
Oturtursan sorun yok ama dimi? Benim bu oglumda asiri tembel cikti hala yurumuyor surunerek emeklemekten yeni cikti normal emekleyip ayaga kalkiyor butun icraati bu put gibiydi 6 aylik olana kadar gozunu bile cevirmiyordu oyle oldugu yere bakiyordu hareketleri gayet yavasti dedim bu cocukda sorun var simdi 1 aydir oyle boyle degil acildi gecer insallah merak etme
Hoş geldin aramıza 😊 burç işi espri tabi ki 😆

Amin canım size de geçmiş olsun

Hoş geldin aramıza 😊

Efo = haklı tabi ki ne sandın 😂😂

Ban yesem de ulaşırım size merak etme 😆

Canım süpürme mecbur her gün, çocuklar batırıyor ama her gün silmem, wc de mecbur her gün takıntım var benim 😊

Tabi ki hoş geldin aramıza 😊 hayırlı olsun eviniz

Canım öncelikle normal hiç endişe etme, pimpirikli bir anne misin? Yere koyuyor musun kızını, benim çocuklar yerde büyüdü hep, bebekler yerden kuvvet alır derler.

Sağol canım 😊 geçmiş olsun

Sen kendini çok yorma ama hamile hamile 💜

Hoş geldin aramıza 😊 sen bana uy hallolur dağınıklık 😁

Hoş geldin aramıza 😊 tabi ki
Sağolun kızlar,beklemedeyim.11inci ayın içindeyiz.mama sandalyesine oturtuyorum mesela ama çok çabuk sıkılıyor.kaldırmamı itiyor.sürekli yerde.yuvarlanıyor sürünerek emekliyor.ama normal emeklemeye geçemedik bir türlü.akranları tutunarak yürümeye başladı ayrıca anne baba diyor bizimkinde tık yok.her çocuk bir değil demekki.inşallah benim minnoşum da bir an önce ayaklanır.çok mutlu olurum.yanyana yatmayı çok istiyorum onunla.beşikle sallanmadan uyumuyor 😀

Nego Nego
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
-SWEET MOM- -SWEET MOM-
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35 beybisi35

Vallahi buzdolabım çok batıktı kuzum,tamam yarın buzdolabı temizliyorum.her gün böyle temizlik adına ödevlendirilmek cok güzel valla.insan nerden başlayacağını bilemiyor çoğu zaman😥

geçen rafları duvarlarını silmiştim.gene silerim komple.
mutfak bana uyar :KK45:
Cansın 😍
Olleey dün almıştım örtüleri :KK9:
Yaa ne güzel denk gelmiş 😍
yaa çok istiyom valla hem kendi işim olur .ama işletme mezunu olmak mı lazım acaba bilmiyomki
Kız ne işletmesi, bakkal amcaların kaçı üniversite okuyor 😂
Yemin ediyorum bunu bekliyordum 😁😁
Sebzeligimi, buzdolabımin içini yapmak istiyodum..
Gerçi ben dip köşe yapmıştım,, geçen haftalarda ama yine yapmak lazım..
Hadi gözün aydın o zaman 😆
Benim evim 1 artı 1 ama öyle küçük değil eski yapı. Han gibi mutfağım var, ama küçücük mutfak dolabım var.. dışarı çıktığım da uygun birşeyler bakıp yer düzeni yapmam lazım..
Kiler dolabı tarzı dolaplar lazım o zaman sana
Tamamdır ben de varım şimdiden herkese kolay gelsin :temizlik:
😍
Kalktigim da çamaşır topladım
Çamaşır astım
Yatak odami toparladım
Süpürdüm
Şimdi kahvaltı yaptım,çay keyfi yapıyorum.
Silinecek dolap üstüm yok 🤪 ev çatı katı mutfak dolabı da , gardolapta tavana yapışık nerdeyse 😬😬
Eline sağlık, hadi yine iyisin yırttın dolap üstünden 😂
Benide alın aranıza 😄😊
Aldık gitti 😁hoş geldin aramıza 😊
Ay ben birazdan buzdolabını temizlicen. ÖrtülerileriM hazir
Oo çok iyi 😍
Valla bayram.oncesi aklimdaydi super olur ama ortu derken ne tarz ortu olsun buzdolabina raflarimida dun temizlemistim yeni ortuler alip temizleyip serdim
Canım örtün varsa yeni almana gerek yok zaten, cam raflar çiziliyor o yüzden dedim örtüyü ama şart değil 😘

Hani ortu sermeyin performansi duser buzdolaplarinin diyorlar ya ben sermedim ama cam oluncada cabuk leke oluyor
Benim dolapta öyle bir sıkıntı olmadı ama bilemiyorum canım
Yata

Ben bugün ki ödev olan bir dolap üzerini sildim yatak odasının dolaplarıni komple silerek..
Yatak odası süpürdüm sildim toz aldım.
Buzdolabimi yakın zamanda 1 gün ayırarak temizlemiştim mutfak temizligimi yarına bırakayım beraber yapalım:)
Eline sağlık 😍
Bugün benim temizlik zor biter gibi 😕 hicte halim yok ama iş çok, koltuklarla ilgili bi problem var belki eşim birini getirip yaptırıcak insallah .

Cocuklar la işler baya uzuyor, habire birsey istiyorlar.
Ne zamandir bende buzdolabini düzenlemek istiyordum işte o gün bugun :KK69:
Benimde bugün öyle, birden kandırdım evi bir sürü iş var, arada oğlanı kurstan alıcam, kışlık hazırlık da var 🙄
Kizlarrr nasil bi ortu kullaniyosunuz buzdolabina
Şeffaf örtüler çıkmış canım şimdi, Annem yeni almış, eşime sipariş verdim bende, unutmazsam bugün alır
Sağolun kızlar,beklemedeyim.11inci ayın içindeyiz.mama sandalyesine oturtuyorum mesela ama çok çabuk sıkılıyor.kaldırmamı itiyor.sürekli yerde.yuvarlanıyor sürünerek emekliyor.ama normal emeklemeye geçemedik bir türlü.akranları tutunarak yürümeye başladı ayrıca anne baba diyor bizimkinde tık yok.her çocuk bir değil demekki.inşallah benim minnoşum da bir an önce ayaklanır.çok mutlu olurum.yanyana yatmayı çok istiyorum onunla.beşikle sallanmadan uyumuyor 😀
Yapar annesi hepsini yapar 😍
Vallahi buzdolabım çok batıktı kuzum,tamam yarın buzdolabı temizliyorum.her gün böyle temizlik adına ödevlendirilmek cok güzel valla.insan nerden başlayacağını bilemiyor çoğu zaman😥
Aynen canım bir yerden başka gelir gerisi 😘

Nego Nego
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
-SWEET MOM- -SWEET MOM-
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35 beybisi35

ay süper bende bu gün temizlemeye başlamıştım zaten ödev olarak mutfak dolabını üstünü sildim halen mutlaktayım kızlar

15650032436981183301998.jpg

X