Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eşim yasaklasa gizli alırım 🤪🤪🤣
Olmuyor ya onsuz.
Aslında ben sirke, Arap sabunu falan kullanmayı seviyorum. Mesela mutfak tezgahima sirkeli suyla temizlerim. Ama tuvalet nasıl temizlenecek ki??
Biraz karbonat döküyorsun yere. Üstüne de sirkeyi döküyorsun. Zaten hemen kabarıyor. Biraz da cif dökersin eğer çok takıntılaysan. Fırçaladın mı çok güzel temizleniyor.
Ayrıca hiçbir şey senin sağlığından önemli değil. Bırak bembeyaz olmasın. Dünyanın sonu değil yaa. 😉

Merhaba benide alın araniza lütfen 🤗
Bol proteinli kahvaltı yapıldı 🤰
Makinaya Çamaşır atıldı sonra asıldı
Kuruyanlar katlandı yerleştirildi utulenecekler ayrıldı
Bulaşık makinası boşaltıldı mutfak toplandı
Çiçekler sulandı
Sonra bol bol dinlenildi 🤗
Kocis geldi yemek istedi bu zamana kadar oyalandi😁 şimdi kalkıp hazirlancak ac kurt gibi bakıyor zira yüzüme 😄
Hoş geldin aramıza 😊
Yoklama mı var kuzum☺☺
Kim var kim yok belli olsun dedim 😊
Bencede geceden versen ödevi ben çalışıyorum sabah erken kalkıp yaparım belki Sabah dokuza kadar evdeyim
Bir gün öncenin ödevini yapabilirsin aslında sabah
Hatunlar ütü de bitti. Bu akşamlık benden bu kadar. Hepinizi saygıyla selamlıyor ve iyi geceler diliyorum. 😘😘😘😘😘😘
Eline sağlık canım
Günaydınlar erken uyandım ama hala birşeyler başlayamadım gaza gelmeyi bekliyorum :kahve:
Hadi kalk erkenden bitir rahat rahat kendine vakit ayır sonra 😊

Günaydın herkese bugün her yeri elden geçireceğim günler öncesi planım buydu ama yapacak ne halim var ne moralim. Enerjim yok kızlar bu çocuk meselesi beni çok yıpratıyor 5 yıla 3 başarısız tüp bebek sığdırdım daha da neler neler. Şimdi derseniz yeri burası mı haklısınız derdimin yeri burası değil ama bugün bu moralle hiçbir şey yapmak istemiyorum buraya da yazdım sanırım kimsem yok konuşacak size yazmak istedim :KK43: keşke çocuğum olsa da markete çıkmamaya da razıyım valla kızlar bu bile çok güzel bir şey olurdu benim için :KK43:

X