- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
Ev temizse bende rahatımÇok eğilmeli kalkmalı zorlamalı işler yapma sen bakim.önce rahatın,sonra iş
Şu sıcaklar bir bitseydi hayırlısı ile bende kendime gelirdim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ev temizse bende rahatımÇok eğilmeli kalkmalı zorlamalı işler yapma sen bakim.önce rahatın,sonra iş
Temem ama çok zorlama kendini gene senEv temizse bende rahatım
Şu sıcaklar bir bitseydi hayırlısı ile bende kendime gelirdim..
Masallah benim kuzumda bugun 1 yasina girdiEvet canım büyüttüm çok şükür 11 aylık olduk
Mutfakta en çok korktuğum kazalardan biridir yağ dökülmesi.akşama doģru arkadaş aradı çocukları parka götürelim dedi.bende hemen yemegimi pilavı mı yaptım namaz kıldım.çocukları hazırladım.bayaģi gezdik. Hava kararmıstı eve döndük.yemek bulaşık banyo derken kapanışı yaptıkBugün naptım
Sabah yastık kılıflarını değiştim
Yatağı topladım
Kahvaltı yaptım
Bi makine çamaşır yıkadım astım
Arkadaşa oturmaya gittim orda yemek yaptım
Markete gittim
Eve geldim yemek yaparken yağ şişesi devrildi.tutim derken üstüm ,yerler boydan boya yağ oldu
Mutfağı temizledim sildim
Yemek yaptım
Banyo yaptım hemen
Birazdan bulaşık yıkicam
Çamaşırları da katlayıp yerine koycam
Kapanış..
Kız Allah iyiliğin versin .gece gece güldürdün beniBenm de üstüne bi de makarnayı tencereye boşaltırken yerlere döktüm allaaah çiftetelli oynadım bi görsen herif hışmımdan noldu diye soramadı
Oturtursan sorun yok ama dimi? Benim bu oglumda asiri tembel cikti hala yurumuyor surunerek emeklemekten yeni cikti normal emekleyip ayaga kalkiyor butun icraati bu put gibiydi 6 aylik olana kadar gozunu bile cevirmiyordu oyle oldugu yere bakiyordu hareketleri gayet yavasti dedim bu cocukda sorun var simdi 1 aydir oyle boyle degil acildi gecer insallah merak etmeKuzu merhaba canım.iyiyiz Allah’a şükür.11 inci ayın içindeyiz.bebeğim hala emeklemiyor yürümüyor.hatta oturmuyor bile.sevmiyor oturmayı.doktora götürdük tahlil yaptırdık bir problem yok.ama üşengeç çıktı kızım.üzülüyorum bende
Gel canım gel.no dağınıklık.varmı temizlik gibisi☺Hayırlı geceler hanımlar bugün hep sizin yazdıklarınızı okudum ..bende düzenli olmak istiyorum ama yapi olarak dağınık biriyim ve bu durumdan hiç hoşnut değilim benide aranıza alirmisiniz ..
Yaaaa maşallahhhhh nice yaşlara inşallahhhMasallah benim kuzumda bugun 1 yasina girdi
Ohhhh gezmede yapılmış iyi gelmiştir çocuklar sıkılıyordu zatenMutfakta en çok korktuğum kazalardan biridir yağ dökülmesi.akşama doģru arkadaş aradı çocukları parka götürelim dedi.bende hemen yemegimi pilavı mı yaptım namaz kıldım.çocukları hazırladım.bayaģi gezdik. Hava kararmıstı eve döndük.yemek bulaşık banyo derken kapanışı yaptık
Hoşgeldin canım dağınıklık kötü yaaaa aldığını hemen yerine bırakırsan sonrasında toplamak zor olmazHayırlı geceler hanımlar bugün hep sizin yazdıklarınızı okudum ..bende düzenli olmak istiyorum ama yapi olarak dağınık biriyim ve bu durumdan hiç hoşnut değilim benide aranıza alirmisiniz ..
gözünaydıngünaydın kızlar bu sabah erkenciyim
oğlum geldi bu sabah ondan
Gözün aydın annemgünaydın kızlar bu sabah erkenciyim
oğlum geldi bu sabah ondan
HoşgeldinHayırlı geceler hanımlar bugün hep sizin yazdıklarınızı okudum ..bende düzenli olmak istiyorum ama yapi olarak dağınık biriyim ve bu durumdan hiç hoşnut değilim benide aranıza alirmisiniz ..
oo gezmeler gezmeler iyi yapmışsınız valla havanız değişmiştir ne güzelMutfakta en çok korktuğum kazalardan biridir yağ dökülmesi.akşama doģru arkadaş aradı çocukları parka götürelim dedi.bende hemen yemegimi pilavı mı yaptım namaz kıldım.çocukları hazırladım.bayaģi gezdik. Hava kararmıstı eve döndük.yemek bulaşık banyo derken kapanışı yaptık
HoşgeldinHayırlı geceler hanımlar bugün hep sizin yazdıklarınızı okudum ..bende düzenli olmak istiyorum ama yapi olarak dağınık biriyim ve bu durumdan hiç hoşnut değilim benide aranıza alirmisiniz ..
Sen de hoşgeldinGünaydın bende düzenli olmak isteyip olamayan bir ev hanımıyım tabi çocukta var küçük daha
Sizinle varım günlük ödevlere benide etiketler misiniz