- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
ilk oğlan kücüktü oyalayamadim digeride bebek kafam karisti yeter dedim bi baktim büyük olan karinca yuvasinin basina oturmus karinca kütletiyo yemis cogunu cogunuda dilinden aldimSiz ne yaşıyonuz bu çocuklarla,niye izin veriyonuzzz yav ay çıldırıciiiimm
Elektrik kesildi benimdeAma mutfak toplu ev de dağınık değil yatakları toplamadım ev süpürmedimya hep müdürün yüzünden iş kitledi bana 4 saat bilgisayar başından kalkamadım kalktığımda da her şey için çok geçti
Ramazan ve eve kapanan heriflerimiz çarptı ağşama kadar yatiyiler süpürge saat 3-4te yapılıyorAllahım benim çegirgelerime noliyyyyyy ağlıycam böööööööö
Masallah size enerjinize sırrı ne ola kiBenimki de ele geçirince aynısını yapıyor dip köşe bahar temizliği yapacağız güveniyorum bize
Ben ne yaptığımı biliyo muyum be lora kahvemi yeni ictim afyonum simdi simdi patliyorilk cümleyi iki kez okuttunters köşe yaptin
Elektrik kesildi benimde negom. Bilirsin yoksa en çalışkan benimSeni de bozdular züpürge,en hamarat öğrencilerimdendin
benimde müzik seti bozuktuElektrik kesildi benimde
Adamda yok bende. O bahanemde yok.Ramazan ve eve kapanan heriflerimiz çarptı ağşama kadar yatiyiler süpürge saat 3-4te yapılıyor
Zalım müdür,sopamı gösteririm ben onaAma mutfak toplu ev de dağınık değil yatakları toplamadım ev süpürmedimya hep müdürün yüzünden iş kitledi bana 4 saat bilgisayar başından kalkamadım kalktığımda da her şey için çok geçti
Uzuldinuz mu gi. Gece kesikti. Gündüz vardıElektrik kesildi benimde
Aman be nego bosver sen de sal gitsin katıl minnos çekirgelerineAllahım benim çegirgelerime noliyyyyyy ağlıycam böööööööö
ama negom ne zmaan ben iş yapsam sayfa dökülüyo ben yapmayinca herkes iş yapiyoYıkıldımmmmmmmmm
ben ki heyecanla sayfaya girdim,hamarat çekirgelerim ne işler yapmış bakayım dedim,küstüüüüüm bir daha da gelmem hıh
aman diyim lafini geri alAman be nego bosver sen de sal gitsin katıl minnos çekirgelerine
ilk oğlan kücüktü oyalayamadim digeride bebek kafam karisti yeter dedim bi baktim büyük olan karinca yuvasinin basina oturmus karinca kütletiyo yemis cogunu cogunuda dilinden aldimo günden sonra wc kagidi oynamasi cikti
Seni de bozdular züpürge,en hamarat öğrencilerimdendin
Üzülme nego can yarın en birinci ben olacam en çok işi ben yapacamYıkıldımmmmmmmmm
ben ki heyecanla sayfaya girdim,hamarat çekirgelerim ne işler yapmış bakayım dedim,küstüüüüüm bir daha da gelmem hıh
Kalbine inecek negonun yavaş yavaş alıştıra alıştıraMasallah size enerjinize sırrı ne ola ki
Benim 2 pencereye de kuslar pislemis 3 gündür silcem silemedim bi diceklerim bu kadar
Kurumustur o simdi hic ugrasasim yok herkes mokunu kendi temizlesin nasil yaptilarsa gelip temizlemeyi de bilsinler
Ben ne yaptığımı biliyo muyum be lora kahvemi yeni ictim afyonum simdi simdi patliyor
Herkes yokken iş yaparım. Sade ben iş yapiyomus gibi görünürum. Destanlar yazarım.ama negom ne zmaan ben iş yapsam sayfa dökülüyo ben yapmayinca herkes iş yapiyo
Nasssslaaa nayır nolamazzzzzAman be nego bosver sen de sal gitsin katıl minnos çekirgelerine
aa çok mantikliHerkes yokken iş yaparım. Sade ben iş yapiyomus gibi görünürum. Destanlar yazarım.