- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
aman diyim lafini geri al
Üzülme nego can yarın en birinci ben olacam en çok işi ben yapacam
Kalbine inecek negonun yavaş yavaş alıştıra alıştıra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman diyim lafini geri al
Üzülme nego can yarın en birinci ben olacam en çok işi ben yapacam
Kalbine inecek negonun yavaş yavaş alıştıra alıştıra
boru hatlarinda ariza varGaz alım diye geldim Nego m beni lafa tutuyolar. Beni kandiriyolar
Alakam olmayan işleri yıkıyor bi de kendi işin içinden çıkamayınca bana yıkıyor müdürün mazlumu da benimZalım müdür,sopamı gösteririm ben ona
Yaaa bu ne tatli sey böyle yicemm
Yatar ayak yatakları toplattıracaksın bana
Sinirlerim bozulduYatar ayak yatakları toplattıracaksın bana
İnanıyım mıYaaa bu ne tatli sey böyle yicemm
Tamam üzülme üzülme yarın hepimiz arı gibi sokacak kelebek gibi ucacagiz hadi gel
Kalk hadi kalk gündüz açlıktan yapamıyorsun,karnın doydu bahanen kalmadıMaratona deyince herkes ciddilesiuor Nego m
Özlediğimiz hareketler,işte buuuuBen gidiyim de azcik soru cözeyim. sahura kadar ayaktayim zaten isleri de yaparım zabaaa kadar burdayız
Göbeğim şişti. Yana onu koydum sarıldım.Kalk hadi kalk gündüz açlıktan yapamıyorsun,karnın doydu bahanen kalmadı
İnan tabiki canım biricik saz arkadaslarin verdi gazı yarin bomba gibi geliyorumİnanıyım mı
İnan tabiki canım biricik saz arkadaslarin verdi gazı yarin bomba gibi geliyorum
Dedi ve gelemedi yok yok enercik olcam ben yarin
Aslanım süpürgeNego minnoş kalbim üzülmene dayanmadı tamam belki yatakları toplamamış olabilirim fakat tuvaleti çamaşır suyuyla yıkadım geldim