Benimki de ele geçirince aynısını yapıyor dip köşe bahar temizliği yapacağız güveniyorum bizeSon olarak heryer tuvalet kağıdı parçaları. Çılgınlar gibi yoluyor ruloyu
Güven güven tabi yaparız. Bana takıl heryer tiril tiril olsun. Cincik gibiBenimki de ele geçirince aynısını yapıyor dip köşe bahar temizliği yapacağız güveniyorum bize
Allah yardimciniz olsun canim zaten böyle ödevler öğrenciden cok veliye yük oluyoCanlı derste çok aktif,öğretmenleri memnub ama gel gör ki yazmalı ödev olunca burnumdan geliyor hala sevmiyor yazıyı,evde öğretmen gibi oldum ama kafam kaldırmıyor artık,öğretmene yapamadığı nazı eziyeti bana yapıyor,bıralsam gönlüm razı değil kayıp koca iki yıl dile kolay
Babası bir gün uğraştı mı de videosu projesineödevi pas etsem çocuğun kafasını çorba ediyor müfredattan bihaber,ben konu anlatımı ders videosuna bakıp çalıştırıyorum
Ahh civcivim benim kendime öyle ihtiyacım var ki ama kendimden başka hee şeye gidiyor enerjim.
İngilizce dersi için konularla ilgili videolar,projeler istiyor öğretmen
Yaa geçmiş olsun canım,şimdi nasılsıno zaman erteleyelim sensiz ütü bana haram negom
şaka bı yana basım çok ağrıyo bugün ya
aman ruloyu parçalasin yeter ki ıslatmasina izin verme o daha zorSon olarak heryer tuvalet kağıdı parçaları. Çılgınlar gibi yoluyor ruloyu
Doğalgazın kökünü kuruttun tellik,gaz vere vere kalmadıHiç iş yapmadım gaz verecek birileri var mi
Noluyor ıslanınca gi korkutma beni. Zaten evi şey götürüyor. Edepli tellikaman ruloyu parçalasin yeter ki ıslatmasina izin verme o daha zor
SeeennnnnOlabülümutfak toplu neyse ki eşim geç uyanıyor yatak bile toplamadım Bugün
ıslanınca yapısıyo halıyaNoluyor ıslanınca gi korkutma beni. Zaten evi şey götürüyor. Edepli tellik
Uçan süpürge bide havayı da supurmesi lazimkene. Oysa tellik öyle mi. Dağı taşı uçan kuşu süpürürSeeennnnnsenden beklemezdim züpürge yıkıldım adeta
Aminn canımAllah kolaylık versin canım bu süreçte velinin sorumluluğu 2 kat arttı gerçekten
Cidden öyle,tekrar tekrar çekiyorum videoyu,öncesi birde ezbere yardımAllah yardimciniz olsun canim zaten böyle ödevler öğrenciden cok veliye yük oluyo
Kız hiç sakın islatmayin demiyim o zaman. Daha onu kesfetmedilerıslanınca yapısıyo halıya
Züpürgeler de üşenir nego başganSeeennnnnsenden beklemezdim züpürge yıkıldım adeta
Siz ne yaşıyonuz bu çocuklarla,niye izin veriyonuzzz yav ay çıldırıciiiimmaman ruloyu parçalasin yeter ki ıslatmasina izin verme o daha zor
ilk cümleyi iki kez okuttunBugün arı gibi çalıştım hunharca is yaptim desem valla yalan olur. Yine serim serim serildim yerlere. Bi etrafi topladim robota evi supurttum banyoyu temizledim. İftardan sonra mutfagi toplayip bulasik makinesini calistirdim. Aklima gelmisken simdi bi camasir atsam iyi olur aslinda.
Simdi de ders caliscam ardindan spor. Sonra sahur. Her gün birbirinin aynisi Yarebbelalemiin
Allahım benim çegirgelerime noliyyyyyy ağlıycam bööööööööBugün arı gibi çalıştım hunharca is yaptim desem valla yalan olur. Yine serim serim serildim yerlere. Bi etrafi topladim robota evi supurttum banyoyu temizledim. İftardan sonra mutfagi toplayip bulasik makinesini calistirdim. Aklima gelmisken simdi bi camasir atsam iyi olur aslinda.
Simdi de ders caliscam ardindan spor. Sonra sahur. Her gün birbirinin aynisi Yarebbelalemiin
Ama mutfak toplu ev de dağınık değil yatakları toplamadım ev süpürmedimSeeennnnnsenden beklemezdim züpürge yıkıldım adeta
Seni de bozdular züpürge,en hamarat öğrencilerimdendinZüpürgeler de üşenir nego başgan