Çok isterdim ama ders için video çekicez,ne heves kaldı ne halİftara dakikalar şu gibi aksın ister misin. Tellige takıl. Gökyüzünde üç. Tellik kanatlandirir
Valla artık iyice koptu çocuklar hiç ders işlemek istemiyorlar az kaldıDip köşe yapacaktım güya,ödevi projesi bitmiyor ki yoruldum bıkkınlık geldi artık cidden
Tek büyük bir poşetin içine koy hepsini
Benim ütülenecekler everest oldu
Olur neden olmasın
Kıymetlimissss
o video beni verem etti. dünde sunum videosu cekilicekti. bıraktım babasina sesleri geliyordu kestiiik diyeÇok isterdim ama ders için video çekicez,ne heves kaldı ne hal
Gelsin lütfen en önce saglık içinŞu azim bana da gelse artık
Bugün çok zorbenle everestleri eritmeye var mısın İskoçyalı
Canlı derste çok aktif,öğretmenleri memnub ama gel gör ki yazmalı ödev olunca burnumdan geliyor hala sevmiyor yazıyı,evde öğretmen gibi oldum ama kafam kaldırmıyor artık,öğretmene yapamadığı nazı eziyeti bana yapıyor,bıralsam gönlüm razı değil kayıp koca iki yıl dile kolayValla artık iyice koptu çocuklar hiç ders işlemek istemiyorlar az kaldı
Babası bir gün uğraştı mı de videosu projesineo video beni verem etti. dünde sunum videosu cekilicekti. bıraktım babasina sesleri geliyordu kestiiik diye
Ahh civcivim benim kendime öyle ihtiyacım var ki ama kendimden başka hee şeye gidiyor enerjim.Gelsin lütfen en önce saglık için
Cocuklar ne videosu cekiyo ya?
Bugün çok zor
Allah kolaylık versin canım bu süreçte velinin sorumluluğu 2 kat arttı gerçektenCanlı derste çok aktif,öğretmenleri memnub ama gel gör ki yazmalı ödev olunca burnumdan geliyor hala sevmiyor yazıyı,evde öğretmen gibi oldum ama kafam kaldırmıyor artık,öğretmene yapamadığı nazı eziyeti bana yapıyor,bıralsam gönlüm razı değil kayıp koca iki yıl dile kolay
Kelin merhemiHiç iş yapmadım gaz verecek birileri var mi
İki kel birbirimize melhem olsakKelin merhemi
Olabülüİki kel birbirimize melhem olsak
Gel kardeşim kelinden öpüm. Aynıyız demek.Olabülümutfak toplu neyse ki eşim geç uyanıyor yatak bile toplamadım Bugün
Gel kardeşim kelinden öpüm. Aynıyız demek.
En küçük posta tuvalet kağıdıni istedi. Aman dedim battı balık yan gider. B.okun üstüne tüy diktim sanırım
B.k yazmak ayıp deyi b.ok yazmışım gi. OruçEn küçük posta tuvalet kağıdıni istedi. Aman dedim battı balık yan gider. B.okun üstüne tüy diktim sanırım