Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canlı derste çok aktif,öğretmenleri memnub ama gel gör ki yazmalı ödev olunca burnumdan geliyor hala sevmiyor yazıyı,evde öğretmen gibi oldum ama kafam kaldırmıyor artık,öğretmene yapamadığı nazı eziyeti bana yapıyor,bıralsam gönlüm razı değil kayıp koca iki yıl dile kolay:KK43:

Babası bir gün uğraştı mı de videosu projesine😏 ödevi pas etsem çocuğun kafasını çorba ediyor müfredattan bihaber,ben konu anlatımı ders videosuna bakıp çalıştırıyorum

Ahh civcivim benim kendime öyle ihtiyacım var ki ama kendimden başka hee şeye gidiyor enerjim.
İngilizce dersi için konularla ilgili videolar,projeler istiyor öğretmen
Allah yardimciniz olsun canim zaten böyle ödevler öğrenciden cok veliye yük oluyo:KK43:

Bugün arı gibi çalıştım hunharca is yaptim desem valla yalan olur. Yine serim serim serildim yerlere. Bi etrafi topladim robota evi supurttum banyoyu temizledim. İftardan sonra mutfagi toplayip bulasik makinesini calistirdim. Aklima gelmisken simdi bi camasir atsam iyi olur aslinda.

Simdi de ders caliscam ardindan spor. Sonra sahur. Her gün birbirinin aynisi Yarebbelalemiin:KK16:

Bugün arı gibi çalıştım hunharca is yaptim desem valla yalan olur. Yine serim serim serildim yerlere. Bi etrafi topladim robota evi supurttum banyoyu temizledim. İftardan sonra mutfagi toplayip bulasik makinesini calistirdim. Aklima gelmisken simdi bi camasir atsam iyi olur aslinda.

Simdi de ders caliscam ardindan spor. Sonra sahur. Her gün birbirinin aynisi Yarebbelalemiin:KK16:
ilk cümleyi iki kez okuttun :KK70: ters köşe yaptin😂😂

Allahım benim çegirgelerime noliyyyyyy ağlıycam böööööööö:KK42::KK42::KK42:

X