Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla artık iyice koptu çocuklar hiç ders işlemek istemiyorlar az kaldı
Canlı derste çok aktif,öğretmenleri memnub ama gel gör ki yazmalı ödev olunca burnumdan geliyor hala sevmiyor yazıyı,evde öğretmen gibi oldum ama kafam kaldırmıyor artık,öğretmene yapamadığı nazı eziyeti bana yapıyor,bıralsam gönlüm razı değil kayıp koca iki yıl dile kolay:KK43:
o video beni verem etti. dünde sunum videosu cekilicekti. bıraktım babasina sesleri geliyordu kestiiik diye :KK70:
Babası bir gün uğraştı mı de videosu projesine😏 ödevi pas etsem çocuğun kafasını çorba ediyor müfredattan bihaber,ben konu anlatımı ders videosuna bakıp çalıştırıyorum
Gelsin lütfen en önce saglık için💚

Cocuklar ne videosu cekiyo ya?
Ahh civcivim benim kendime öyle ihtiyacım var ki ama kendimden başka hee şeye gidiyor enerjim.
İngilizce dersi için konularla ilgili videolar,projeler istiyor öğretmen

Canlı derste çok aktif,öğretmenleri memnub ama gel gör ki yazmalı ödev olunca burnumdan geliyor hala sevmiyor yazıyı,evde öğretmen gibi oldum ama kafam kaldırmıyor artık,öğretmene yapamadığı nazı eziyeti bana yapıyor,bıralsam gönlüm razı değil kayıp koca iki yıl dile kolay:KK43:
Allah kolaylık versin canım bu süreçte velinin sorumluluğu 2 kat arttı gerçekten

Bugün yatak odasının dolabını sildim
Yerleri süpürdum sildim
Salaonda ki dolabı sildim
Eğri halıyı duzelttirdim şükür
Altlarını süpürüp sildim
Mutfağı süpürdum sildim
Bazalari çekip altlarını süpürdum sildim
Hazır eşim evdeyken yaptırdım
Wc lavabo ovdum
Çocukların birini eşim yıkadı birini ben yıkadım
Banyoyu ovdum
Bugünlük bu kadar yaptık :)