Düzenli Evimiz & Hayatımız

Siz ne yaşıyonuz bu çocuklarla,niye izin veriyonuzzz yav ay çıldırıciiiimm:rolleyes::rolleyes::olamaz::skandal:
ilk oğlan kücüktü oyalayamadim digeride bebek kafam karisti yeter dedim bi baktim büyük olan karinca yuvasinin basina oturmus karinca kütletiyo yemis cogunu cogunuda dilinden aldim :KK70: o günden sonra wc kagidi oynamasi cikti :KK70:

Benimki de ele geçirince aynısını yapıyor dip köşe bahar temizliği yapacağız güveniyorum bize
Masallah size enerjinize sırrı ne ola ki:KK70:
Benim 2 pencereye de kuslar pislemis 3 gündür silcem silemedim bi diceklerim bu kadar:olamaz:
Kurumustur o simdi hic ugrasasim yok herkes mokunu kendi temizlesin nasil yaptilarsa gelip temizlemeyi de bilsinler :KK47:
ilk cümleyi iki kez okuttun :KK70: ters köşe yaptin😂😂
Ben ne yaptığımı biliyo muyum be lora kahvemi yeni ictim afyonum simdi simdi patliyor:KK53:

Ama mutfak toplu ev de dağınık değil yatakları toplamadım ev süpürmedim 🙈 ya hep müdürün yüzünden iş kitledi bana 4 saat bilgisayar başından kalkamadım kalktığımda da her şey için çok geçti :KK43:
Zalım müdür,sopamı gösteririm ben ona:sopa:

ilk oğlan kücüktü oyalayamadim digeride bebek kafam karisti yeter dedim bi baktim büyük olan karinca yuvasinin basina oturmus karinca kütletiyo yemis cogunu cogunuda dilinden aldim :KK70: o günden sonra wc kagidi oynamasi cikti :KK70:

images.jpeg-24.jpg
0

Seni de bozdular züpürge,en hamarat öğrencilerimdendin:KK42:

Yıkıldımmmmmmmmm:KK42::KK42:
ben ki heyecanla sayfaya girdim,hamarat çekirgelerim ne işler yapmış bakayım dedim,küstüüüüüm bir daha da gelmem hıh:KK12::63:
Üzülme nego can yarın en birinci ben olacam en çok işi ben yapacam
Masallah size enerjinize sırrı ne ola ki:KK70:
Benim 2 pencereye de kuslar pislemis 3 gündür silcem silemedim bi diceklerim bu kadar:olamaz:
Kurumustur o simdi hic ugrasasim yok herkes mokunu kendi temizlesin nasil yaptilarsa gelip temizlemeyi de bilsinler :KK47:

Ben ne yaptığımı biliyo muyum be lora kahvemi yeni ictim afyonum simdi simdi patliyor:KK53:
Kalbine inecek negonun yavaş yavaş alıştıra alıştıra

X