Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kizlarrrr
Biz evi boğuyoruz soylemistim bugun yine ona devamedicez ama şimdiye kadar yaptıklarımı yazayım
Kahvaltı hazırladım annemler oruç tutmuyor
Sonra masayı topla temizle yaptım
annem eldeki bulaşıkları yıkıyor
Bende yatakları topladım
Evi şöyle bir düzenledim oyuncakları kaldırdım
Sonra youtube için video hazırladım şimdi yayinladim
Wc temizliği yapacam ardından dışarı çıkıp evi boyamaya devam edicez

Boş boş durmayım senin videoları izleyip feyz alayım azıcık ilham alayım

Neler yaptım

Çocukların yatağını düzelttim,odayı havalandırdım,toz aldım
Dağınıklığı topladım
Çocukların kabanlarını makineye attım,astım
Wc yi çamaşır suladım bekliyor
Banyo lavabo vs temizledim
Bir makine çamaşır daha yıkandı astım
Balkonu sildim
Kapımın önünü(apartman içini)sildim
Küçüğe kahvaltı hazırladım,topladım elde yıkanacakları yıkadım
Tezgahı,tezgah aralarını elimin uzandığı dolap kapaklarını mutfak spreyi ile sildim
Salonun tozunu aldım
Kitap okudum

Ayyy teşekkür ederim çok mutlu oluyorum ama
İzledim ama çocukların canı mantı çekti anneee sende bize mantı yapsana demeye başladılar Öğlenlik hazır mantı var sizinkini yerini tutmaz ama onu haşlayacam
Biliyon Adana nın suyuda çok kireçli benimde banyoda fayans aralarını ovmam lazım akşam çamaşır suyu döktüm ama çok işe yaramadı telle ekten daha kolay fikri olan yok mu ya kısa zamanda fena oluyorlar

Kızlar size birşey danışacağım benim ütü artık çok eskidi ütümde çok oluyor bu defa kazanlı ütü almak istiyorum ama fiyat aralığı çok geniş Philips almak istiyorum 700 liradan 8000 liraya kadar ütü var kullananlara memnun kalanlara soruyorum ne gibi özelliklere bakmalıyım akşam bir tane beğendim 2000 liraydı eşime gösterdim o da bana 800 liralık olanı gösterdi aralarında ne fark falan dedi çok bilgim yok yardım edin bu adam beni kandırmasın

Merhaba kızlar annemlerde olduğum için pek siteye giremiyorum gün boyu çocuklarla yatağın içindeyiz:)
İyileşince dönersin
Yok nerdee iştahım yerinde maşallah bu ara kacirdim ama halledicem
Oyy oyy çok salma yazık emeğine
İlgili ve yetkili birimlere ve bağşkanlara mutfak tamamdır
Benden bahsediyorsun
Çok yakın bi arkadaşımın annesi vefat etti. Ona dua topluyoduk kafamı da anca topladım duayı da anca toparladık giremedim ondan. Sen nabersiin?
Allah rahmet eylesin canım
Benimki vestel kazanlı,memnunum fiyatı da uygun,mor renkli olan bakarsan modele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…