- 11 Nisan 2007
- 83.153
- 482.630
cumartesi günlerinden nefret ediyorum.pazar sokağa çıkma yasağı var diye savaş çıkacakmış gibi hunharca alışveriş yapıyolar.
İnsanlar aç aç ne kızıyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cumartesi günlerinden nefret ediyorum.pazar sokağa çıkma yasağı var diye savaş çıkacakmış gibi hunharca alışveriş yapıyolar.
Vay vay keşkeee benim olsaBenim şebboyun kokusu gidiyomuş karanfil sanmış sordu işte ne diye bulursan al dedi aldım bende
Yasaklar kalksın inşallah bi gidersin bakarsın öyle bayılası bir mor rengi ve öyle hoş kokusu var kiVay vay keşkeee benim olsa
Aynen öyle yazılabilecek her şeyi ne de güzel yazmışsın en çokta çocuklarımıza yazık ama bir yandan da söyle ki keşke aşıları herkes yaptirabilse ülke olarak bu konuda çok kötüyüz keşke herşey biran önce yoluna girse öyle ya da böyle ya da nasıl olursa hiç farketmez ama bitsin artık Rabbim nasil sınıyor biziİşte herkes kurallara kendi iradesi ile tam riayet etsetdi bu kapanmalara lüzum kalmayacaktı.Elektronik kelepçe takılsa onu söküp yinede ev gezmesi yapacak insanlar var.Onların keyfi yüzünden herkes mağdur oluyor.Söylesek kimse üstüne alınmıyor acayip bir ruh hali.Bu kadar insanın mağdur olması tüm sorumsuzların boynuna,idrak etmeleri için hastalığın sıkıntısını yaşamaları gerekiyor diyeceğim de o da beyhude.
Sayelerinde okula gidemeyen,evde çıldırmış gibi hareket eden çocuklarımın hakkını Allah sorsun diyorum umursamayanlardan.
Halk olarak evet kötüyüz,sorumsuzuz,cahiliz. Bu maalesef böyle.Aşı herkese gelse bile yaptırmak istemeyen çok kişi var,yani aşının tedarik edilmesi de bir yere kadar.Olmayacam zorla mı diyene ne yapabilirsin ki?Aynen öyle yazılabilecek her şeyi ne de güzel yazmışsın en çokta çocuklarımıza yazık ama bir yandan da söyle ki keşke aşıları herkes yaptirabilse ülke olarak bu konuda çok kötüyüz keşke herşey biran önce yoluna girse öyle ya da böyle ya da nasıl olursa hiç farketmez ama bitsin artık Rabbim nasil sınıyor bizi
Yaa gitmek istiyordum,babamın mezarına da almak istiyordum hatta,yasak çıktı.Abim güller dikti sağolsun,bende alacaktım bir şeyler.Özene bezene uğraştığı çimenler nasıl güzel çıkmış bahçede,annem görüntülü arayıp gösterdi yeşili,ağacı çiçeği çok seviyordu..Yasaklar kalksın inşallah bi gidersin bakarsın öyle bayılası bir mor rengi ve öyle hoş kokusu var ki
Benim domates,biber,salatalık,patlıcan fidelerim var biliyor musunYasaklar kalksın inşallah bi gidersin bakarsın öyle bayılası bir mor rengi ve öyle hoş kokusu var ki
Cok sukur topladim canim az önceDıt dı dı dıttttttttt
Hadi mutfaklar toplansın,bekletmeyelim,bekledikçe aklımıza yük.Hadi toplamamış olanlar kalkın pişman olmayacaksınız,toplamadan yatınca olacaksınız ama
Böööö derim karışmam
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@74FRIDA
Yaa gitmek istiyordum,babamın mezarına da almak istiyordum hatta,yasak çıktı.Abim güller dikti sağolsun,bende alacaktım bir şeyler.Özene bezene uğraştığı çimenler nasıl güzel çıkmış bahçede,annem görüntülü arayıp gösterdi yeşili,ağacı çiçeği çok seviyordu..
Heee gelecem,uçuk çıkarsa karışmamYoh toplamamışım gece gelcen mi
Balkon büyükse olur tabi çok güzel olurda domates çok uzuyo nasıl olucak bağlıycakmısın? Yada küçük domates mi?Benim domates,biber,salatalık,patlıcan fidelerim var biliyor musun
İşte gidersem şu çiçek satan büyük yerlerin adı neydi ya,kaç gündür aklıma gelmiyor iyi mi bakarım,sorarım ne uygun olursa alırım.Çam da dikersek güzel olur.Babam bütün vefat eden büyüklerine yakınlarına eliyle yetiştirip çam dikmişti..Bizde gül diktik bide tırnak çiçeği gibi bi sarmaşık var ondan dikmiş kardeşim onlar sarıcak orayı.
Ne diyim canım benim içimin cız ettiği yerde hissediyorum senin hissettiğini
Evet çubuk dikip ona bağlıycam.Geçen yaz bahçeye dikti kp,bir sürü yemiştik.Bende balkona istiyorum oğluna dedim yine yaz bitince aklına gelir almak demiştim dün bir baktım bana almış kpBalkon büyükse olur tabi çok güzel olurda domates çok uzuyo nasıl olucak bağlıycakmısın? Yada küçük domates mi?
Bende tişört giydim bugün balkonu temizledimCok sukur topladim canim az önce
Ayy resmen yaz geldi buraya aniden. Daha gecen hafta firtina vardi. Simdi tüm camlar acik giydik kısa kolluları halbuki daha ince yazlik kiyafetlere hazir değildim
Bir salgının kontrol altında olması için nüfusun %80i yaptırmalı ve bu çoğunluğa ulaşılabilir ki ulaşılmaya bile büyük çoğunluğun yaptırması çok çok önemli ama dediğin gibi cahillik çok bebeklerine bile asi yaptırmayan insanlar var bunun bile onu alınamıyor. Bu çocuklar hastalanıp ölse ya da yine bir salgına neden olsa kimse demez bu bizim suçumuz valla söylenecek o kadar çok şey var ama düşününce yoruluyorum bunalıyorum sinirleniyorum cahille tartışmak için cahil olmak lazım derler ya o yüzden bazen susmak insanın kendisi için en iyisiHalk olarak evet kötüyüz,sorumsuzuz,cahiliz. Bu maalesef böyle.Aşı herkese gelse bile yaptırmak istemeyen çok kişi var,yani aşının tedarik edilmesi de bir yere kadar.Olmayacam zorla mı diyene ne yapabilirsin ki?
Valla ben de bugün balkondan bi baktim maşallah herkes dışarda bide bazilarinda ne maske var ne bisey. Tam kapanmanin pek de bi farki olmadi gezen hala geziyo benim gibi evde kafayi yiyenler de hala balkondan onlari izliyo.Bu tam kapanmayı niye bu kadar abarttılar (evde sıkıldık diyenler için diyorum) benim gibi zaten virüs yüzünden keyfi gezmeyenler için değişen hiç bir şey yok,evdeydim zaten,evde olmaya devam ediyorum.
Millet sokak da zaten,balkonu düzenlerken sokaktan geçenlere kötü kötü baktım bütün gün elimde telefon gören biri de hızlı hızlı yürümeye başladı
Balkonum kocaman ama uzunlamasına öne doğru geniş olsun isterdim.Bitsin atarım balkonu.Demirlerin falan boyanması lazımda işte beyimin keyfi yeterseBalkon büyükse olur tabi çok güzel olurda domates çok uzuyo nasıl olucak bağlıycakmısın? Yada küçük domates mi?
İşte gidersem şu çiçek satan büyük yerlerin adı neydi ya,kaç gündür aklıma gelmiyor iyi mi bakarım,sorarım ne uygun olursa alırım.Çam da dikersek güzel olur.Babam bütün vefat eden büyüklerine yakınlarına eliyle yetiştirip çam dikmişti..
Aynen öyle,gelmiyorlar ki canım kk da bile onlarca konu var şu dönemde misafirlikle ilgili.Ah ah ne diyeyim,Allah sonumuzu hayretsinValla ben de bugün balkondan bi baktim maşallah herkes dışarda bide bazilarinda ne maske var ne bisey. Tam kapanmanin pek de bi farki olmadi gezen hala geziyo benim gibi evde kafayi yiyenler de hala balkondan onlari izliyo.
Bir de herkes birbirini sucluyo.. özellikle gezenlere sorsan aman zaten bi teyzemle bi dayimla bir de komsularimla görusuyorum diyo. E ne kaldı geriye komsularin 20 kisi zaten. Bir de üstüne sen misafir kabul etmiyosun evden çıkmıyosun diye yabani etiketi yiyosun abartiyo etiketi yiyosun. En kötüsü de o tin tin gezenlere hicbir sey olmuyo masallah. Onlar bi gecirse bu hastaligi dicem de diyemiyorum yine de. Buyukluk bende kalsın.