Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ❤🍀
Mutlu haftasonları 🌸

TheseBlackandwhiteDassierat-size_restricted.gif

Evet evet kocaman bahçesi olsun biz verandada kahvemizi içerken çocuklarımız özgürce oynasın bahçesinde 🤲

Benim hayalimdeki evim olursa temizlikle de ben uğraşmam zaten ya :))
Ahhh keşke bahçeli verandalı bahçesinde oğlum koşturup oynadığı güzel bir evim olsa

Selam kızlar :KK36:
Geçenlerde buzdolabı ödevinde buzdolabını silememiştim bu gün sildim sahurdan sonra. Lastiğin en alt kısmını hiç açıp bakmamışım galiba inanılmaz pislik birikmiş içinde :olamaz: neyse kürdanla denedim istediğim gibi olmadı bıçakla giriştim tertemiz yaptım ama şimdi dolabın kapağı kapanmıyor :olamaz: açılıp duruyor:olamaz:
Kaynar su dök canım tekrardan yapışır

var mı kendini işe,temizliğe vurmak isteyenler? var mı darlanmaya başlıyorum en iyisi şurayi temizleyimde acılayim diyenler?
var mı bi köşe temizlesem bile en azından vakit geçicek diyenler?

öyleyse ben burdayim destek maraton yazın NEGO2222 yollayın maraton destekçiniz sizinle yola çıksın.. 🤓😉

:KK70: sedir yatakları çekmem lazım ardında çok şey birikti attılar düşürdüler

Aslında yapışkanı gitmedi canım orda hiç bir sorun görünmüyor ama kapak kendi kendine açılıyor.
Tamam bende onun için dedim kv nin de kapak tutmuyordu servis gelip kaynar su döktü tekrardan tutmaya başladı sonra öyle bir şey olursa kaynar su dök abla dediler o yüzden dedim

Tamam bende onun için dedim kv nin de kapak tutmuyordu servis gelip kaynar su döktü tekrardan tutmaya başladı sonra öyle bir şey olursa kaynar su dök abla dediler o yüzden dedim
Aynen bende annemin dolabın kapak tutmaz olmustu kaynar su döktüm bi çaydanlık kaç yıldır kullanıyor şimdi hiç bi sıkıntı yok😄

X