Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın benim hergünüm 4 saatlik uykuyla geçiyor.
Negocum akşam sormuştum ama yine sorayım fayans araları için ne önerirsin
Ben bir kere dia fırçası ve çamaşır suyu fırçalamıştım canıma gözüme yazık oldu ama temiz olmuştu sonra birde kireç sökücü derzleri eritiyor azıcık fısfıs yapıp sildiğimde oldu ama bende yeni çıkan kalem derzlerden alıp yapsam mı diye düşünüyorum

Günaydın hayırlı sabahlar
Gelemedim ben bir türlü üç gündür eşim evdeydi
Benim ufakligi kapının önüne çıkarmıştım komşu teyzeler buna tuvaleti öğret dediler üç gündür hadi tuvalate gidelim diyorum olmasss böcü var diyor :110:
Neden korktu ki acaba biri mi dedi girmesin ellemesin diye

Günaydın hayırlı sabahlar
Gelemedim ben bir türlü üç gündür eşim evdeydi
Benim ufakligi kapının önüne çıkarmıştım komşu teyzeler buna tuvaleti öğret dediler üç gündür hadi tuvalate gidelim diyorum olmasss böcü var diyor :110:
Ah komşu teyzeler 🙃 sanki onlar açıyor altını , onlar veriyor bez parasını benimki de tuvajete girmek istemiyordu başladık kabız oldu tuvaletini tutmaktan kıyamadım bıraktım 3. Gün , 3 yaşına günler kala tekrar başladık yine kabız oldu tutmaktan 4. Gün yaptı öyle öyle alıştı 1 ay oldu

Bugün çok iş yapamıycam,halsizlik var tuhafım.Süpürüp silerim diyordum şöööyleee ne güzel:110:
tenor.gif
Bende öyleyim 😒 Cok uykum var Gözlerim kapanıyor resmen oturduğum yerde 😂

Ben çözüm bulamadım,çözüm yeni derz😅 bulaşık makinesi parlatıcısı diyenler var ama
Onu daha önce denemiştim ama olmadı ya
Derzmatik var canım hiç uğraşma çamaşır suyuyla filan çok pratik etrafa yayarsan hemen bezle sil iz miz kalmıyor
Eki Görüntüle 2834531
Öğlenden sonra gidip bakıcam canım teşekkür ederim çıkarsa tekrar yaparım napim araları oyuk oyuk oldu karıncalar çıkıyor yere bir kırıntı düşmesin hazır olda bekliyorlar. Hem kirli görüntü gider hemde oyuklar kapanır.

Cok sukur yemekler tamam. (Sebzeli şehriye pilavi, tavuklu kasarli patlican yemegi, dünden corbam vardi)

Domates sos bozulmus mu diye tadina baktım:olamaz: sonra oruc oldugum dank etti aman Tanrim didim agzimi suyla yikadim ama ne care. Millet unutup su icer ben de aci sos yerim:KK70:

Bugün koltuklari süpürürüm örtüleri yikamistim onlari sererim. Bazanin altini supururum. Kuran okurum. Ders calisirim baska bisey yapamam sanirim duruma göre bakalim.

Allah Allah çok şaşırdım

Bizim banyoda pas lekesi vardı ben porçöz döktüm 🙈 o gün alt kat komşumun banyosuna su sızmış eşim de derzmatik aldı alttakini de sökmedi hatta o gün bugündür hiç kalkmadı komşum da su sızıyor demedi

Biz banyoya yaptık nego sıkıntı olmadı marka vs farkı mı var acaba biz burdaki bi nalburdan almıştık
Belkide markadandır canım
Karıncalar vardı ya bı dönem sanırım onları söylüyor bilemedim zorlamayim dimi aradığım cevap 😅
Ya tabiki sakın zorlama ters teper daha çok uğraşırsın
Negom sihirli su diğer adı wc par denedin mi
Yok canım duymuştum ama açık satılıyormuş,burda yok öyle bir yer bilmiyorum
Cok sukur yemekler tamam. (Sebzeli şehriye pilavi, tavuklu kasarli patlican yemegi, dünden corbam vardi)

Domates sos bozulmus mu diye tadina baktım:olamaz: sonra oruc oldugum dank etti aman Tanrim didim agzimi suyla yikadim ama ne care. Millet unutup su icer ben de aci sos yerim:KK70:

Bugün koltuklari süpürürüm örtüleri yikamistim onlari sererim. Bazanin altini supururum. Kuran okurum. Ders calisirim baska bisey yapamam sanirim duruma göre bakalim.
Yaaaa🤣 eşimde meyve ağacına dalmıştı resmen,bizde napıyor böyle😲😲 diye kalmıştık🤣🤣 ayy hala güleriz o haline,adam meyve aşığı görünce unutmuştu orucu😅

Tunaydın kızlar 🌿
Sabah oğlanla oyalandim, işleri hallettim, şimdi daha yeni oturuyorum. Çok şükür iyice hareketlenmeye başladı, iki hafta sonra tekrar nöroloji kontrolümüz var, bakalım gelişimi nasılmış 💞 onu öyle hareketli gördükçe başından ayrilasim gelmiyor 😁

Akşam iki sepet ütü birikmisti, onları hallediverdim.

Bugün de dörtte Kur'an dersim var, bu iş yüzüne derslerimi de aksattim biraz ama çok şükür yine de epey ilerleme kaydettim, çok rahat okuyorum artık 🌿 derse kadar önce bı banyoyu halledeceğim, şöyle ufaktan detaylı bir temizleyeyim diyorum.

Ay çok ozlemisim burayı 😔

Günaydın benim hergünüm 4 saatlik uykuyla geçiyor.
Negocum akşam sormuştum ama yine sorayım fayans araları için ne önerirsin
Nnnadal'cim derz temizleyiciler var böyle yag çözücü gibi, ben eve ilk tasindigimizda ondan kullandım, sıkar sıkmaz daha ovmadan beyazlatiyordu valla. Bizim hol fayans, o derzlerde hep ayakkabı lekeleri olmuştu eşya taşınırken, hepsini geçirdi.

Belkide markadandır canım

Ya tabiki sakın zorlama ters teper daha çok uğraşırsın

Yok canım duymuştum ama açık satılıyormuş,burda yok öyle bir yer bilmiyorum

Yaaaa🤣 eşimde meyve ağacına dalmıştı resmen,bizde napıyor böyle😲😲 diye kalmıştık🤣🤣 ayy hala güleriz o haline,adam meyve aşığı görünce unutmuştu orucu😅
Enişteyle ayni hisleri paylasiyoruz o zaman ben de tam bir meyve asigiyimdir😍
Keske ölcülü yeme gibi bi mecburiyet olmasa bi çuval meyveyle gecirsem günlerimi yemek yerine:KK70:

Ah komşu teyzeler 🙃 sanki onlar açıyor altını , onlar veriyor bez parasını benimki de tuvajete girmek istemiyordu başladık kabız oldu tuvaletini tutmaktan kıyamadım bıraktım 3. Gün , 3 yaşına günler kala tekrar başladık yine kabız oldu tutmaktan 4. Gün yaptı öyle öyle alıştı 1 ay oldu
Hiç başlamak yoktu aklımda teyzeler saolsunlar :) vakti var galiba daha bekleyim bakalım

X